Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν λυθεί το πρόβλημα (αμφιβάλω λίγο) αλλά τουλάχιστον ίσως μαθαίναμε αν όσα συμβαίνουν τώρα προκλήθηκαν από κάποιο κακόβουλο λογισμικό. Teamviewer δεν παίζει από δω που είμαι (πίσω από proxy & firewall).

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ωραια το Malwarebytes' Anti-Malware κατεβασα θα το τρεξω και θα σας πω τι ''επιασα'' !! ευχαριστω παιδια, αληθεια μπορει ν μην κατεφερουμε τπτ στο τελος αλλα δεν πειραζει ευχαριστω, θα σας γραψω συντομα παλι, γιατι πρεπει να βγω τωρα.. :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν λυθεί το πρόβλημα (αμφιβάλω λίγο) αλλά τουλάχιστον ίσως μαθαίναμε αν όσα συμβαίνουν τώρα προκλήθηκαν από κάποιο κακόβουλο λογισμικό. Teamviewer δεν παίζει από δω που είμαι (πίσω από proxy & firewall).

http://www.youtube.com/watch?v=JCh6QdRB4pQ'>http://www.youtube.com/watch?v=JCh6QdRB4pQ να το video για να δειτε... :-):

Οριστε ενα video για να καταλαβετε τι εννοω, http://www.youtube.com/watch?v=JCh6QdRB4pQ

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τρέξει τα antispyware/antimalaware ακόμα, καν το μέσα από safe mode (F8 κατά το boot). Βασικά μπες ούτως ή άλλως σε safe mode και δες τι γίνεται εκεί πέρα.

Το «Win+R και %USERPROFILE%» τι αποτέλεσμα έχει; Κάποιο σφάλμα; Αν ναι, ποιο είναι το σχετικό μήνυμα;

Δημοσ.

Μμμ... να και κάτι που δε βλέπεις κάθε μέρα...rolleyes.gif

Κανένα νέο με το Anti-Malware?

edit: Ακόμα καλύτερα τρέξε το Malwarebytes Anti-Malware Chameleon (είναι στα tools του προγράμματος).

Δημοσ.

Το malwarerbytes το εβαλα χτες που σας ειπα αλλα καποια στιγμη πηγε 10 το βραδυ και ακομα εκανε σαρωση!! ετσι πατησα το κουμπι sleep.. Μολις τωρα που τον ανοιξα κανει ακομα σαρωση, 19 ωρες λεει οτι εχει διανυσει. p.s εβαλα την σαρωση που προτείνεται, κατι τετοιο, μαλλον ειναι αργη η σαρωση του, ενταξει δεν με πειραζει αυτο ας κανει την δουλεια του και ας αργισει..

Αν δεν έχεις τρέξει τα antispyware/antimalaware ακόμα, καν το μέσα από safe mode (F8 κατά το boot). Βασικά μπες ούτως ή άλλως σε safe mode και δες τι γίνεται εκεί πέρα.

Το «Win+R και %USERPROFILE%» τι αποτέλεσμα έχει; Κάποιο σφάλμα; Αν ναι, ποιο είναι το σχετικό μήνυμα;

Οχι το «Win+R και %USERPROFILE%» κανει ακριβως οτι και στο video... δεν ανταποκρινεται.. :( στο pc εχω safe mode στο Comodo firewall που εχω, αν κανει τιποτα αυτο δεν ξερω.. :X

Δημοσ.

κλεινει τον explorer απ'ότι δείχνει.

Ετοιμάσου αν δεν κανει δουλεια το malwarebytes σιγα σιγα για φορματ.

Ίσως ακόμη και αν το βρει να έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

κλεινει τον explorer απ'ότι δείχνει.

Ετοιμάσου αν δεν κανει δουλεια το malwarebytes σιγα σιγα για φορματ.

Ίσως ακόμη και αν το βρει να έχεις πρόβλημα.

λες εε? ππφ :fear: πως να σωσω τα αρχεια μου ? που οταν βαζω το εξωτερικο σκληρο δισκο μου (η εναν οποιοδυποτε οπως το κινιτο μου) δεν ανοιγει δεν κανει καμια λειτουγια δεν το αναγνωριζει

Δημοσ.

αναλογα τι εχεις μεσα, αν εχεις πολλα μικρα αρχεια μπορει να πάρει κάποιες ώρες, αλλά 19 είναι ΠΟΛΛΕΣ.

Προχωρούν τα αρχεία ή έχει κολλήσει;

Τα αρχεια σου θα τα σώσεις βάζοντας τον εΣωτερικό σου σε ενα κουτί, ή εκκινώντας από ενα live cd που υποστηρίζει NTFS και εξωτερικούς.

Πχ μια οποιαδήποτε διανομή λινουξ με Live cd.

Δημοσ.

Κατι λαθος γίνεται αν κάνει 19 ώρες έστω και στο αργό. Όσο παλιό κι αν είναι το μηχάνημά σου, έχε υπόψιν σου ότι ένας λογικός χρόνος για πλήρη σάρωση είναι 25-45 λεπτά.

¨

Μμμμ λες να το κλεισω και να το ξανα βαλω?? ps εχω βαλει :shifty: ΤΥΠΟΣ ΣΑΡΩΣΗΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΣΑΡΩΣΗ :shifty:

Δημοσ.

λες εε? ππφ :fear: πως να σωσω τα αρχεια μου ?

Αν χρειαστεί να φτάσεις σ'αυτό το σημείο θα πρέπει να βγάλεις το δίσκο από τον Η/Υ σου, να τον συνδέσεις σε έναν άλλο (με εγκατεστημένο antivirus πάνω του εννοείται) & να τραβήξεις τα αρχεία σου από εκεί.

19 ώρες είναι πολλές κοπέλα μου! sad.gif Κάτι δε πάει καλά...

Δημοσ.

αναλογα τι εχεις μεσα, αν εχεις πολλα μικρα αρχεια μπορει να πάρει κάποιες ώρες, αλλά 19 είναι ΠΟΛΛΕΣ.

Προχωρούν τα αρχεία ή έχει κολλήσει;

Τα αρχεια σου θα τα σώσεις βάζοντας τον εΣωτερικό σου σε ενα κουτί, ή εκκινώντας από ενα live cd που υποστηρίζει NTFS και εξωτερικούς.

Πχ μια οποιαδήποτε διανομή λινουξ με Live cd.

Οχι τα αρχεια προχωρουν κανονικα ισως αργει γιατι το pc εχει αλλους 4 users (τις οικογενειας μου αλλα δεν εχουν ποοοολλα αρχεια οπως εγω) λεω να το αφησω τον σαρωτη και βλεπω, αλλιως αν δεν μου βρειτε μια αλλη λυση θα το παω σε τεχνικο για να σωσω και τα αρχεια μου και να κανω φορματ, γιατι εχω δεν τα ξερω αυτα :fear: αντε παλι 50ρικο, 3 φορες τον εχω παει αυτο τον υπολογιστη στον ''γιατρο του''!! γκρρρ σιγα μην τον παω αμεσως, αμα το πω στον πατερα μου οτι κατι επαθε.. παει σιγα μην μ δωσει να τον φτιαξω.. pppf :cry:

Με το safe mode τι έγινε; (safe mode = F8 κατά το boot)

Παησα το F8 οπως ημουν στην επιφανια εργασιας, αλλα δεν εκανε κατι. τι επρεπε να κανει?

Αν χρειαστεί να φτάσεις σ'αυτό το σημείο θα πρέπει να βγάλεις το δίσκο από τον Η/Υ σου, να τον συνδέσεις σε έναν άλλο (με εγκατεστημένο antivirus πάνω του εννοείται) & να τραβήξεις τα αρχεία σου από εκεί.

Οπως το ειπα δλδ!! σε τεχνικο να μου το φτιαξει, αλλα οπως ειπα λεφτα δεν εχω και αμα το πω στον πατερα μου ο οποιος εχει πληρωσει αυτον τον υπολογιστη αλλες 3 φορες για ιους που ειχε κολισει, παει... το 2013 8α τον φτιαξω!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Οπως το ειπα δλδ!! σε τεχνικο να μου το φτιαξει, αλλα οπως ειπα λεφτα δεν εχω και αμα το πω στον πατερα μου ο οποιος εχει πληρωσει αυτον τον υπολογιστη αλλες 3 φορες για ιους που ειχε κολισει, παει... το 2013 8α τον φτιαξω!! :cry: :cry: :cry: :

Δημοσ.

Για να μπεις σε safe mode, πρέπει να κάνεις reboot. Πριν μπει στα windows (πριν καν εμφανιστεί η εικόνα που λέει ότι φορτώνουν τα Win), πρέπει να πατήσεις (επίμονα) το F8. Θα σου βγάλει ένα menu. Από κει επιλέγεις το safe mode (ασφαλής λειτουργία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...