Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:shifty: Δεν μπορω να ανοιξω κανενα φακελο απο την επιφανια εργασιας, παταω τα εικονιδια και αυτα τιποτα, δεν ανταποκρινονται!! :cry: να προσθεσω οτι ουτε απο την εναρξη μπορω να ανοιξω,(π.χ παταω τα εγραφα 2κλικ και στην και ανοιγει ο συγκεκρινενος φακελος ) τα μονα πραγματα που ανοιγουν ειναι το Google Chrome Canary που εχω, το VLC media player το media player.. το photoscape, Windows Live Messenger, skype, και ορισμενα αλλα προγραμματα, αλλα Τα εγραφα μου, ο υπολογιστης μου, ενα φακελο με 15GB φωτος, τα τραγουδια μου, τα video μου δεν ανταποκρινονται. :shifty: ΜΙΑ ΕΙΚΟ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΠΑΤΑΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΑΣΧΕΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ) :shifty: Χανονται οοολα τα πραγματα απο την επιφανια για λιγα δευτερολεπτα 3 με 4 δευτερα και ξαναεμφανιζονται παλι χωρις να εχουν κανει καμια απολυτος ανταποκριση σαν να μην τα πατησα ποτε!! :shifty: .Να σημειωσω οτι μολις το επαθα αυτο ειχα κανει απεγκατασταση κατι παιχνιδια που δεν επαιζα πια, και μ επιαναν χωρο στον δισκο μου. shifty το pc μου ειναι στεθερος δεν ειναι λαπτοπ, και η μαρκα του ειναι XP!! ευχαριστω αν διαβασες αυτο, και θα σε ευχαριστησω ακομα παραπανω αν μου πεις τι να κανω με το προβλημα αυτο... :wub: p.s θα ανεβασω και ενα video στο youtube για να δειτε τι εννοω...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

συγνωμη λιγο ασχετη ρε γαμωτο, χιχιχι. οταν λες win+r τι εννοεις? υπαρχει στο πληκρολογιο πληκρο win? αν οχι που να το πατησω? στην επιφανεια εργασιας? η σε εναν φακελο ?? ααα τωρα καταλαβα να το κανω zip λες??

Δημοσ.

Καλησπέρα. Απ ότι καταλαβαίνω ανοίγουν μόνο οι συντομεύσεις των εκτελεσιμων αρχείων και προγραμμάτων.

Όταν λες ότι η μάρκα του είναι xp μάλλον εννοείς ότι τρέχεις windows xp για λειτουργικό σύστημα.

Μήπως τώρα τελευταία εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που κάνει ομορφότερη την επιφάνεια εργασίας με ταπετσαρίες, διαφορετικά εικονίδια κτλ?

Αν πας έναρξη, αναζήτηση κάπου αριστερά θα σου βγάλει το "ο υπολογιστής μου". Δες αν από κει μπορείς να μπεις. Λογικά θα μπορείς.

Επίσης όταν μπεις στο ο "υπολογιστής μου" σημείωσε τα γράμματα των δίσκων σου και του dvd σου και πόσταρέ τα εδώ.

Δημοσ.

συγνωμη λιγο ασχετη ρε γαμωτο, χιχιχι. οταν λες win+r τι εννοεις? υπαρχει στο πληκρολογιο πληκρο win? αν οχι που να το πατησω? στην επιφανεια εργασιας? η σε εναν φακελο ??

Κρατάς πατημένο το πλήκτρο με το σηματάκι των Windows (αριστερά απ το space και το alt) και συγχρόνως πατάς το R.

Δημοσ.

@ Δεινόσαυρος δεν εχω εγκαταστησει τετοιου ειδους προγραματα :fear: και οχι δεν μπορω να μπω απο την εναρξη στον υπολογιστη μου.. ππφ τωρα σε εσενα :shifty: @ antonl πατησα αυτο που μου ειπες αλλα μου κανει σφαλμα μου λεει : τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το ''c:/ documents''. βεβαιοθητε οτι πληκρολογησατε σωστα......

Δημοσ.

Έχει κάποιος άλλος πρόσβαση στον υπολογιστή σου; Αν ναι παίζει να σου'κανε φάρσα (τραβάς screenshot την επιφάνεια εργασίας, τη βάζεις wallpaper, εξαφανίζεις & τα εικονίδια & μετά ο ανύποπτος χρήστης νομίζει ότι δε δουλεύει τίποτα). mrgreen.png

Δοκίμασε να πατήσεις win+Ε & ύστερα πήγαινε μέσω του παραθύρου που άνοιξε στην επιφάνεια εργασίας & δοκίμασε από εκεί να δεις αν δουλεύουν.

Δημοσ.

Win+R και γράψε regedit

Στ αριστερά υπάρχουν κάποιοι φάκελοι. Άνοιξε την παρακάτω διαδρομή:

HKEY_Current_User\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders

Στα δεξιά κάπου λέει desktop. Δες αν γράφει %USERPROFILE%\Desktop ή κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.

@ αδικος οχι βρε :rolleyes: το ξερω κι εγω αυτο κολπο δεν ειναι αυτο, πατησα αυτο π με ειπες, και δεν κανει τπτ εξαφανιζονται τα παντα οταν το κανω αυτο(οπως και οταν παταω τα εγραφα μου η τον υπολογιστη μου) ειναι σαν να παταω ενα απλο φακελο και ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ! @ antonl ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ που μου ειπες ναι υπαρχουν καπου στα 18 αρχεια και ενα λεει %USERPROFILE%\ επιφανια εργασιας, τι κανουμε τωρα?? τι ειναι αυτοο? :mrgreen:

Δημοσ.

Ωραία, ελπίζω το λάθος προηγουμένως να ήταν λόγω του ότι έχεις ελληνικά windows.

Πάμε πάλι, Win+R και %USERPROFILE%

Δες αν υπάρχει μέσα φάκελος «Επιφάνεια εργασίας». Αν ναι μπαίνεις και κοιτάς αν παίζουν οι φάκελοι που σ ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

γγρρρ!! τπτ παλι antonl παταω αυτο π μ λες και παθαινω αυτο που παθαινω οταν παω να ανοιξω εναν οποιδηποτε φακελο :fear: χανονται οοολα τα πραγματα απο την επιφανια για λιγα δευτερολεπτα, 3 με 4 δευτερα χανονται και ξαναεμφανιζονται παλι χωρις να εχουν κανει καμια απολυτος ανταποκριση σαν να μην τα πατησα ποτε... :fear: ειναι κακο αυτο τωρα? τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

Δημοσ.

Καλό θα ήταν πριν συνεχίσεις να πηγαίνεις ψάχνοντας από'δω & από'κει τι φταίει, να περάσεις ένα αντιβιοτικό & να σκανάρεις τον υπολογιστή. Καθάρισε τον από πιθανούς ιούς & μετά βλέπουμε. Προτείνω το Malwarebytes Antimalware.

Δημοσ.

ΜΩΡΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!! antonl πιστευεις αν κατεβασω το Malwarebytes Anti-Malware και το τρεξω να λυθει το προβλημα?? αμα δεν λυθει μηπως να βαζαμε το TeamViewer να μου το εφτιαχνες αν δεν σου εκανε κοπο, λεω εγω τωρα αν μπορουσες.. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...