Jack7domikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Γεια χαρα παιδια , εβαλα το belle πριν 1 εβδομαδα και απο χτες μου εχει παρουσιασει ενα προβληματακι , δεν συνδεεται με κανενα wifi , παταω , και αμεσως , σε κλασματα δευτερολεπτου μου λεει η συνδεση απετυχε , συνδεση μη διαθεσιμη ... τι φταιει ?
Jack7domikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Γεια χαρα παιδια , εβαλα το belle πριν 1 εβδομαδα και απο χτες μου εχει παρουσιασει ενα προβληματακι , δεν συνδεεται με κανενα wifi , παταω , και αμεσως , σε κλασματα δευτερολεπτου μου λεει η συνδεση απετυχε , συνδεση μη διαθεσιμη ... τι φταιει ? αφηστε το παιδια , το βρηκα , απλα καντε απλο reset .... ουτε προγραμματα χανετε ουτε τπτ και φτιαχνει κιολας ;-)
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Reset όπως λέμε επανεκκίνηση ή επαναφορά κάποιων ρυθμίσεων; (όχι ότι έχω symbian συσκευή, καθαρά για ακαδημαϊκό ενδιαφέρων)
giorgos1966 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 αφηστε το παιδια , το βρηκα , απλα καντε απλο reset .... ουτε προγραμματα χανετε ουτε τπτ και φτιαχνει κιολας ;-) Και εγω το ιδιο προβλημα εχω φιλε.Τι reset να κανω;Μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα