Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους...μπαίνω κατευθείαν στο θέμα...θέλω να πάρω καινούργιο υπολογιστή μόνο την κεντρική μονάδα αλλά δεν έχω και πολλές γνώσεις για να επιλέξω...μου πρότειναν αυτό:

http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=40218

γενικά θέλω ο υπολογιστής να είναι αρκετά δυνατός και γρήγορος να εκτελεί πολλά μαζί και να μην κολλάει κλπ...ασχολούμαι με πολλά κυρίως μουσική, ταινίες παιχνίδια κλπ οπότε έχω να περάσω αρκετά προγράμματα μέσα...ότι πιο οικονομικό μέχρι 800-900...ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να φτιάξεις εσύ το pc (δηλαδή να επιλέξεις εσύ τα part και εάν δεν ξέρεις πώς να το συναρμολογήσεις, τότε ή το δίνεις σε κανένα μαγαζί ή σε κανέναν γνωστό) πάντως με αυτά τα money φτιάχνεις ένα καλό και αξιόπιστο μηχάνημα για τρελό κάψιμο..... :-D

Δημοσ.

δεν με απασχολούν σε τόσο βαθμό τα παιχνίδια αλλά η γενικές δυνατοτητές του...μπορείτε να μου προτείνετε έτοιμες συνθέσεις?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά:)

Δημοσ.

δεν με απασχολούν σε τόσο βαθμό τα παιχνίδια αλλά η γενικές δυνατοτητές του...μπορείτε να μου προτείνετε έτοιμες συνθέσεις?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά:)

Έτοιμο θα στο φέρουν κι αυτό ή όποιο άλλο. Τα στήνει το κατάστημα. Αναφορικά με τις γενικές δυνατότητες είναι πάρα πολύ καλό αυτό που σου έκανα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια αλλάζει λίγο η σύνθεση.

Δημοσ.

Για πιο λόγο θέλεις να πάρεις έτοιμη.? εφόσον άμα το φτιάξεις εσύ θα έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις καλύτερο pc..

Δημοσ.

Βσκ επδ εχω πολλά προγράμματα που πρέπει να περασω γνκ θέλω να είναι δυνατός σε όλα του, και να εκτελεί παράλληλα αρκετές εφαρμογές, όχι μόνο σε παιχνίδι

Δημοσ.

Οκ.. δεν θα έχεις πρόβλημα αν βρεις εσύ τα κομμάτια και τον συνδέσει ένα κατάστημα θα αντέχει πολλές εφαρμογές.. (θες να παίζει προγράμματα όπως fotoshop..?)

Δημοσ.

Ναι. Με την σύνθεση που σου έκανα θα τα κάνει όλα αυτά και το βασικότερο είναι ότι σου έβαλα ssd που γενικά κάνει πολύ γρηγορότερο το μηχάνημα. Πες μου όμως τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις.

Για γράψε επίσης μερικα από τα προγράμμματα που θα χρησιμοποιήσεις γιατί έχω μια υποψία ότι δεν το χριεάζεσαι τέτοιο μηχάνημα.

Δημοσ.

Ναι. Με την σύνθεση που σου έκανα θα τα κάνει όλα αυτά και το βασικότερο είναι ότι σου έβαλα ssd που γενικά κάνει πολύ γρηγορότερο το μηχάνημα. Πες μου όμως τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις.

Για γράψε επίσης μερικα από τα προγράμμματα που θα χρησιμοποιήσεις γιατί έχω μια υποψία ότι δεν το χριεάζεσαι τέτοιο μηχάνημα.

Και γω αυτή την υποψία και καχυποψία έχω... ;)

Δημοσ.

Τι να λέω? Αυτό σου έκανα και γω. Κουτί βάλε όποιο θέλεις. SSD δεν βλέπω να βάζεις. Γιατί δεν απαντάς στα ερωτήματά μου? Ποιά παιχνίδια θέλεις να παίζεις;

1) SSD θα βάλεις οπωσδήποτε αν θέλεις να τρέχουν γρήφορα τα προγράμματα

2) Το τροφοδοτικό που σου έβαλα σου είναι υπεραρκετό. Αν θέλεις να δώσεις 90 ευρώ υπάρχει καλύτερο.

3) Ο δίκσος που εβαλες είναι λίγο μεγαλύτερος αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού θα έχεις και τον ssd και παίρνεις και άλλον μετά που πέφτουν οι τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...