MitsakosGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω δύο select που μου φέρνουν τα εξής πεδία: Τα εισερχόμενα: PROELEYSH PLITHOS και τα εξερχόμενα: PROELEYSH PLITHOS ORES_ERGASIAS Αυτό που θέλω να κάνω είναι να εμφανίσω όλες τις προελεύσεις για τις οποίες έχω εισερχόμενα και/ή εξερχόμενα στην εξής μορφή : PROELEYSH PLITHOS_EISERXOMENON PLITHOS_EKSERXOMENON ORES_ERGASIAS (μπορεί κάποια να έχουν μόνο εξερχόμενα ή μόνο εισερχόμενα ή και τα δύο) Δοκίμασα με Outer Join αλλά καταφέρνω να μου εμφανίσει μόνο εκείνα τα στοιχεία για τα οποία ισχύει το join -δηλαδή μόνο όλα τα εισερχόμενα ή όλα τα εξερχόμενα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρει όλα τα στοιχεία (κάτι σαν outer join και από τις δύο πλευρές όμως);;; EDIT: Προς το παρόν έλυσα το πρόβλημα κάνοντας UNION το ίδιο ερώτημα, μία με outer join στον έναν πίνακα και μετά στον άλλον αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει και πιο εύκολος - γρήγορος τρόπος.
Aztec Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Outer join και από τις δυο πλευρες επιτυγχανεις με το full outer join . 1
MitsakosGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Outer join και από τις δυο πλευρες επιτυγχανεις με το full outer join . Δεν το είχα ξαναδεί ποτέ αυτό, ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα