Downloadpercent Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 έχω ένα Flashaki και καμιά φορά όταν περνάω αρχεία κειμένου από το word όταν πάω να τα ανοίξω μου τα βγάζει κατεστραμμένα, τι στο καλό δηλαδή το δοκίμασα επίτηδες και πάντα 1/3 αρχεία που θα περάσω δεν θα μπορέσω ύστερα να το ανοίξω, μ'αρέσει που έχω και Kingston( την καλύτερη εταιρεία ), Το Flashaki φταίει ε???
isay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 έχω ένα Flashaki και καμιά φορά όταν περνάω αρχεία κειμένου από το word όταν πάω να τα ανοίξω μου τα βγάζει κατεστραμμένα, τι στο καλό δηλαδή το δοκίμασα επίτηδες και πάντα 1/3 αρχεία που θα περάσω δεν θα μπορέσω ύστερα να το ανοίξω, μ'αρέσει που έχω και Kingston( την καλύτερη εταιρεία ), Το Flashaki φταίει ε??? Όπως το περιγράφεις ναι φταίει το στικάκι, αλλά για να είσαι σίγουρος κάνε συγκριτική δοκιμή. Σώσε και ΚΛΕΙΣΕ το αρχείο που δουλεύεις. ΚΛΕΙΣΕ και το word. Το αρχείο αυτό αντέγραψε το στο στικάκι και το ΙΔΙΟ αρχείο στείλε το με email στον εαυτό σου. Μετά πήγαινε στον άλλο υπολογιστή και δοκίμασε και τα 2 αρχεία (απο το στικάκι αλλά και το email). Αν εχεις πρόβλημα ΜΟΝΟ στο αρχείο απο το στικάκι, τότε κάνε format (διαμορφωση) στο στικάκι και επανέλαβε τη διαδικασία. Αν και πάλι εχεις πρόβλημα με το αρχείο απο το στικάκι ... στείλε το για ανακύκλωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα