Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι δε μου άρεσε και το επέστρεψα:

- Υπότιτλους ελληνικούς έπαιζε αλλά όχι από δικτυακό δίσκο. (Βασικό μου πρόβλημα)

- Μου την έσπασε που στην λίστα αρχείων δείχνει όλα τα αρχεία ακόμα και αυτά που δεν είναι media. Τι νόημα έχει να επιλέξω κατηγορία π.χ. μουσική και να βλέπω μια λίστα με όλα τα αρχεία του δίσκου;

- Δεν θυμόταν που σταμάταγε η ταινία, ούτε σε πιο κατάλογο ήμουν. Αν πάταγες στοπ, μετά έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή.

- Κάθε φορά που το άνοιγα άρχιζε με το HOME και έπρεπε να επιλέξω USB / δίκτυο / DLNA κλπ

- Αργό στις επιλογές των μενού.

- Στην λίστα αρχείων δεν σου έδειχνε το extension με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποιο αρχείο είναι η ταινία και ποιο το srt. Πατάς οκ και αν παίξει έπαιξε αλλιώς επιλέγεις το επόμενο. Οκ, έχει κάτι εικονίδια αλλά μέχρι να τα φορτώσει κάνει ώρα.

- Υποστήριξη δεν έχει πια. Έψαξα ώρα να βρω την αναβάθμισή του.

Το popcornhour A100 που έχω κάτι χρόνια του ρίχνει στα αυτιά στη διαχείριση των αρχείων (αλλά έχει κακό χειριστήριο και αναχρονιστικό look)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ....

Μετά απο αρκετές συνομιλίες με την περιφερειάρχη Θεσσαλίας των multirama και μετά από αντιπροτάσεις στις αντιπροτάσεις τελικά βγήκα κι εγώ κερδισμένος και εκείνοι...

Εγώ πήρα την sony cybershot dsc h7v σε τιμή super deal (απο 249 στα 79) και εκείνοι κατάφεραν να αναστρέψουν την αρνητική μου εντύπωση για την εταιρεία τους...

Οφείλω να ομολογησω πως ήταν πολύ σκληρές οι διαπραγματεύσεις...

Υ.Γ. 1.Πριν κάποιος βιαστεί να πει πως δουλεύω στα multirama (έχω δει αρκετά τέτοια εδώ μέσα)θα τον παρακαλούσα να δει τα προηγούμενα μηνύματά μου...

Τέλος καλό,όλα καλά (τουλάχιστον για μένα)...

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πήρα την sony cybershot dsc h7v σε τιμή super deal (απο 249 στα 79)...

Φανταζομαι οτι εννοεις την HX7V. Σφραγισμενη πιστευω... :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ από την On line παραγγελία παρέλαβα τελικά ένα παιχνίδι (mass effect) για το xbox σφραγισμένο στα €10 και ένα χειριστήριο άσύμαρτο για το XBOX της microsot, σφραγισμένο με μικρό σπάσιμο στην μια γωνία στο πλαστικό κουτί, στα €20. Φυσικά δεν παρέλαβα την sony dslr που είχα βρει στα €200.

• Moderators
Δημοσ.

αυτην πηρε, σε κοκκινη. εννοειται σφραγισμενη. μαζι πηγαμε (ηθελε να με πικρανει που εγω δεν πηρα τιποτα!) :P

Πολυ ωραια λοιπον, καλοριζικη! Καλα καδρα! ;)

Δημοσ.

Πολυ ωραια λοιπον, καλοριζικη! Καλα καδρα! ;)

δεν ξερω για ποσο...με πληγωσε πολυ κι ηδη μηχανευομαι τροπους για να τη ''χασει''! :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω διαβάσει ελάχιστες σελίδες απο το θέμα και μου κάνει εντύπωση που πήρε τέτοια έκταση!

Τόσο τρομερές προσφορές είχε/έχει το Multirama; Αν ισχύουν ακόμα γίνεται κάποιος να μας πει που μπορούμε να τις βρούμε;

• Moderators
Δημοσ.

Εχω διαβάσει ελάχιστες σελίδες απο το θέμα και μου κάνει εντύπωση που πήρε τέτοια έκταση!

Τόσο τρομερές προσφορές είχε/έχει το Multirama; Αν ισχύουν ακόμα γίνεται κάποιος να μας πει που μπορούμε να τις βρούμε;

Πουθενα δε θα βρεις πλεον κατι που να αξιζει να τρεξεις. Διαβασε τις πρωτες σελιδες να δεις ποιες πολυ καλες τιμες σε εκθεσιακα επαιζαν, αν παρελαβε εστω ενας ΠΕΛΑΤΗΣ εκεινα τα απιστευτα ειναι ζητημα. Απο την επομενη μαλιστα μερα 17-2-2012 νωρις το πρωι μου ειπε υπαλληλος σε μεγαλο καταστημα τους στην Αθηνα (οχι κεντρο) οτι δεν εχει μεινει τιποτα (χωρις να ζητησω κατι συγκεκριμενο-απλα του ειπα ηρθα να δω για προιοντα της "ανεξελεγκτης πτωσης τιμων" οπως ηταν το προμο τους), και πως εφυγαν ολα Πεμπτη νωρις νωρις. (ποιοι τα πηραν οεο; )

Καποιοι πηραμε κουτσα στραβα απο κατι, απλα σε καλη τιμη, ανοιγμενα κουτια οι περισσοτεροι, λιγοι καποια σφραγισμενα.

Αυτη ειναι η περιληψη των 20 ημερων. Τουλαχιστον οπως την εζησα εγω απο κοντα. Δεν εχασες κατι τρομερο, πιθανον να εχασες κατι απλα καλο αν και ελαφρως "μουσιακο"...

Δημοσ.

Μην περιμένετε να βρείτε πολλά πράγματα, υπήρξαν πολλές απίστευτες ευκαιρίες αλλά τις πήρανε οι υπάλληλοι των καταστημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας υπάλληλος που μου είπε ότι πήρε ipod nano με οθόνη στα 4,99€ και κονσόλα Hercules από 350€ στα 19€.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πουθενα δε θα βρεις πλεον κατι που να αξιζει να τρεξεις. Διαβασε τις πρωτες σελιδες να δεις ποιες πολυ καλες τιμες σε εκθεσιακα επαιζαν, αν παρελαβε εστω ενας ΠΕΛΑΤΗΣ εκεινα τα απιστευτα ειναι ζητημα. Απο την επομενη μαλιστα μερα 17-2-2012 νωρις το πρωι μου ειπε υπαλληλος σε μεγαλο καταστημα τους στην Αθηνα (οχι κεντρο) οτι δεν εχει μεινει τιποτα (χωρις να ζητησω κατι συγκεκριμενο-απλα του ειπα ηρθα να δω για προιοντα της "ανεξελεγκτης πτωσης τιμων" οπως ηταν το προμο τους), και πως εφυγαν ολα Πεμπτη νωρις νωρις. (ποιοι τα πηραν οεο; )

Καποιοι πηραμε κουτσα στραβα απο κατι, απλα σε καλη τιμη, ανοιγμενα κουτια οι περισσοτεροι, λιγοι καποια σφραγισμενα.

Αυτη ειναι η περιληψη των 20 ημερων. Τουλαχιστον οπως την εζησα εγω απο κοντα. Δεν εχασες κατι τρομερο, πιθανον να εχασες κατι απλα καλο αν και ελαφρως "μουσιακο"...

Μάλιστα, πάλι τρικ πωλήσεων... Καμιά έπτωση σε κανά smartphone της προκοπής πότε θα δουμε; :@

Δημοσ.

Μάλιστα, πάλι τρικ πωλήσεων... Καμιά έπτωση σε κανά smartphone της προκοπής πότε θα δουμε; :@

στα 200Ε SE Neo V οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη στη συγκεκριμενη τιμη!

επεισης Huawei X5 Pro επεισης και αυτο στα 200Ε (αυτο δεν το γνωριζω αποτι λενε ειναι πολυ καλο, σε αντιθεση με το Neo V που εχω και ειναι και αυτο παρα πολυ καλο).

Δημοσ.

στα 200Ε SE Neo V οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη στη συγκεκριμενη τιμη!

επεισης Huawei X5 Pro επεισης και αυτο στα 200Ε (αυτο δεν το γνωριζω αποτι λενε ειναι πολυ καλο, σε αντιθεση με το Neo V που εχω και ειναι και αυτο παρα πολυ καλο).

Καλύτερα να περιμένει λίγο και θα βγούν κινητά με καλύτερο vfm από αυτά τα δύο σύμφωνα με το τι έχει ανακοινωθεί αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη...

Αυτά ήταν vfm κινητά για το 2011cool.gif

Δημοσ.

alienware 15"--> 899 στη Μεσογείων, υπήρχε το απόγευμα

lcd tv 19" για παιδικό δωμάτιο --> 39 , την τσίμπησα

προσφορές υπήρξαν και υπάρχουν ελάχιστες ακόμη

Δημοσ.

εδώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0399876&catid=020600 δείχνει μνήμες που δεν υπάρχουν τουλάχιστον από την Τρίτη που ρώτησα. Γιατί εξακολουθούν να τις δείχνουν στο site και δεν τις βγάζουν; ΄

Γιατί κάποιος πρέπει να χάνει χρόνο για να ασχοληθεί μαζί τους;;;

Οφείλει κάποιος να ξέρει εκ των προτέρων το τι είδους διαφήμιση (sic) κάνουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...