Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για να τα λέμε και όλα, μετά απο παράπονά μου στα κεντρικά για το θέμα που είχε προκύψει με μια φωτογραφική, την Παρασκευή, με πήρε η περιφερειάρχης της Θεσσαλίας για να δει πως θα μπορούσε να με βοηθήσει....

Απο το υπουργειο εμποριου; :confused:

:P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να τα λέμε και όλα, μετά απο παράπονά μου στα κεντρικά για το θέμα που είχε προκύψει με μια φωτογραφική, την Παρασκευή, με πήρε η περιφερειάρχης της Θεσσαλίας για να δει πως θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αφού της εξήγησα ακριβώς τι είχε γίνει,(και προφανώς κατάλαβε και εκείνη πως κάποιος την πήρε εκ των έσω),και μιλήσαμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο, και της εξήγησα πως δεν επιθυμώ να μου δώσουν τελευταίο μοντέλο σε τιμή super deal,και πως θα επιθυμούσα μια φωτογραφική με τα ίδια χαρακτηριστικά κι ας είναι και ενός δύο χρόνων μοντέλο...

Μου είπε να της δώσω λίγο χρόνο και πως θα με ξανακαλέσει...

Να δούμε τι θα γίνει...

Η περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν είναι ...ο κ. Αγοραστός ή κάνω λάθος???

Και τι σχέση έχει με την υπόθεση?

Δημοσ.

Μαλλον εννοει περιεφερειαρχης του μαγαζιου.....Εχουν ανα περιφερειες και εναν που ασχολειται με τα καταστηματα, αποθηκες, παραπονα κτλ κτλ κτλ.....

• Moderators
Δημοσ.

Η περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν είναι ...ο κ. Αγοραστός ή κάνω λάθος???

Και τι σχέση έχει με την υπόθεση?

Μαλλον εννοει περιεφερειαρχης του μαγαζιου.....Εχουν ανα περιφερειες και εναν που ασχολειται με τα καταστηματα, αποθηκες, παραπονα κτλ κτλ κτλ.....

+1

Εννοειται ρε παιδια... :-D

Δημοσ.

Να ενας κλασικος Ελληνας... Τι να πεις.. Και αντε να παει να βγαλει λιγα λεφτα ενταξει... αλλα οχι και τριπλασια + λεφτα. Η κλεψια κυλαει στο αιμα μας η ρημαδα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

μν μου λετε τετοια ρε μαγκες και εκανα εχθες παραγγελια http://www.multirama.gr/products/product?pid=0632420&catid=020300 αν και βεβαια δν ειναι σε προσφορα δν αναφερει οτι υπαρχει σε καποιο καταστημα.δν πιστευω να μου στειλουν κανα χρησιμοποιημενο σε βιτρινα εκθεσιακο πραμα θα τους δαγκωσω το λαιμο τους κοπριτες! :mad: :mad:

Δημοσ.

Πήρα αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0654135&catid=060305 από το κατάστημα Αγίας Παρασκευής.

Είχε 3 τεμ. τα 2 ανοιχτά και το 1 κλειστό και με κορδόνι αντικλεπτικό. Πήρα αυτό και τελικά και αυτό ήταν εμφανώς χρησιμοποιημένο! :confused: Και δεν μιλάω για να νάιλον που ήταν σκισμένα, η συσκευή είχε από δαχτυλιές μέχρι γρατσουνιές.

Το επέστρεψα όχι για τα παραπάνω αλλά γιατί τελικά δεν έκανε την δουλειά που το ήθελα. (Δεν διάβαζε υποτίτλους από δίκτυο αλλά μόνο από δίσκο συνδεδεμένο πάνω του).

Ο επόμενος πάντως θα το πάρει αναβαθμισμένο και καθαρό. B)

Δημοσ.

Πήρα αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0654135&catid=060305 από το κατάστημα Αγίας Παρασκευής.

Είχε 3 τεμ. τα 2 ανοιχτά και το 1 κλειστό και με κορδόνι αντικλεπτικό. Πήρα αυτό και τελικά και αυτό ήταν εμφανώς χρησιμοποιημένο! :confused: Και δεν μιλάω για να νάιλον που ήταν σκισμένα, η συσκευή είχε από δαχτυλιές μέχρι γρατσουνιές.

Το επέστρεψα όχι για τα παραπάνω αλλά γιατί τελικά δεν έκανε την δουλειά που το ήθελα. (Δεν διάβαζε υποτίτλους από δίκτυο αλλά μόνο από δίσκο συνδεδεμένο πάνω του).

Ο επόμενος πάντως θα το πάρει αναβαθμισμένο και καθαρό. B)

πηρες και τον ανταπτορα η εβαλες δικο σου?και στα public τοσο το εχουνε αλα οταν τα ειχα δει ολα κλειστα ηταν!καλα τοσο τρομπες ειναι στα μουλτιραμα και ψωνιζετε ακομα απο εκει!!!

Δημοσ.

Αν αντάπτορα λες το τροφοδοτικό του, ναι είχε μέσα. Ακόμα είχε καλώδιο HDMI και ένα φις για αγγλική πρίζα καθώς και κάτι άλλα καλώδια που δεν τους έδωσα σημασία.

Public - Multiklama δεν είναι το ίδιο; Το μούλτι είναι 200 μέτρα από το γραφείο μου, οπότε βολεύει.

Δημοσ.

Επειδη παρηγγειλα το ιδιο απο το getitnow (το ειχε προσφορα 32,90) ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου -εκτος φυσικα απο το θεμα με τους υποτιτλους που μου ακουγεται περιεργο- δηλαδη αν παιζει ολα τα codecs, αν με τους ελληνικους υποτιτλους εχει προβλημα. Υ.Γ. Νομιζω ο xlapacas αναφερεται στον usb wi-fi ανταπτορα που το κανει να παιζει wirelessly media.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...