manosfp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Mousepad????!!???? Sent from my iPad using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Mousepad????!!???? Sent from my iPad using Insomnia Μα αφου πηρε και το ποντικι μαζι η κοπελα, μια χαρα! Τωρα πως γινεται το μαυρο να εχει αρχικη 100+€ και να στο δινει "τσαμπα" στα 20 €, την ωρα που στο ιδιο μαγαζι το ασημι εχει χωρις εκπτωση-προσφορα 29...(edit, καλη η τιμη και στο ασημι παροτι δεν φαινεται αν δεν τα ψαξεις αλλου) Καλη η τιμη παντως και στο φλασακι που πηρε και στο ποντικι αν δειτε skroutz, και Γερμανια στα 70 ευρω παιζει μινιμουμ τιμη. (Αρκει να ηταν σφραγισμενα και οχι ελαττωματικα) Καλοριζικα!
dimmil22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 και σφραγισμενα και δουλευουν 100% το ποντικι ειναι κ αλουμινενιο! το pad ειναι φοβερο και το usb κλασσικα μια χαρα για τα λεφτα του....
manosfp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να πω, υπάρχουν ακόμα άτομα που χρησιμοποιούν mousepad? Sent from my iPhone using Insomnia
dimmil22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 αλλη η χαρη του mouse pad.... ειδικα οταν εχεις ποντικι ακριβο.... πχ ενας φιλος μ εχει το naga epic...δεν μπορεις να το χεις με κολλες Α4 ειναι αμαρτια!!χαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να πω, υπάρχουν ακόμα άτομα που χρησιμοποιούν mousepad? Sent from my iPhone using Insomnia αναλόγως το mousepad επίσης σε γλυτώνει από μπίχλα πάνω στο γραφείο εξαιτίας της κίνησης του mouse (ξέρεις σκόνη που μαζεύεται και γίνεται σαν πλαστελίνη)
scullyist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 @dimmil22 Tο γραφείο του είναι φτιαγμένο από λάσπη και χώμα κι όχι από ξύλο? =P Η σκόνη δεν είναι επιλεκτικη, όπως κάθεται στο γραφείο έτσι κάθεται και στο pad...
Orfeus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ακυρο:Ποιο ειναι το πιο μεγαλο mouse pad που παιζει?
dimmil22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα ειχα βαλει ενα αλλο στο ματι αλλα καποιοι μου τα πηρανε...grrrrrrrr
Salvation81 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ακυρο:Ποιο ειναι το πιο μεγαλο mouse pad που παιζει? Το Cyborg GLIDE 7 ειναι απο τα πιο μεγαλα, πιανει το μισο γραφειο μου ανετα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 αναλόγως το mousepad επίσης σε γλυτώνει από μπίχλα πάνω στο γραφείο εξαιτίας της κίνησης του mouse (ξέρεις σκόνη που μαζεύεται και γίνεται σαν πλαστελίνη) Σε γλυτωνει βασικα και απο φθορα του γραφειου. Στο αμεσως προηγουμενο μου η μελαμινη τα ειχε παιξει μετα απο 4-5 χρονια στο σημειο που δουλευε το ποντικι. Τωρα λοιπον μονο με mouse pad εδω και 1 χρονο.
kondoras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή βλέπω ότι στις 92 σελίδες του θέματος οι 93 είναι γεμάτες με παράπονα και πως εμείς που τελικά εξυπηρετηθήκαμε, είτε κατηγορούμαστε (κλασικό φαινόμενο) ότι είμαστε υπάλληλοι των επιχειρήσεων, είτε fanboys των εκάστοτε αλυσίδων, θέλω να κάνω μία παρατήρηση: Αναρωτιέμαι, πόσοι από τους παραπονούμενους μπήκαν στον κόπο να επισκεφθούν ένα κατάστημα Multirama, έτσι ώστε να διαπιστώσουν με τα μάτια τους ποιες προσφορές ισχύουν και ποιες όχι. Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα της μιας παλάμης. [...] Εν πάση περιπτώσει, για να μην κουράζω άλλο, θα επιμείνω στην άποψή μου πως μια βόλτα από κάποιο κατάστημα δεν βλάπτει, εκτός κι αν θεωρείτε πιο έυκολο το κράξιμο πίσω από ένα pc, παρά το "πρόσωπο με πρόσωπο", οπότε και πάω πάσο. Ωραίο σχόλιο. Ψύχραιμο. Δεν δουλεύω στα multirama. Δεν βλέπω τηλεόραση. Τις προσφορές ή «προσφορές» τις έμαθα από εδώ μέσα την περασμένη Κυριακή. Έψαξα σε όλο το site του multirama για προϊόντα που με ενδιέφεραν και υπήρχαν διαθέσιμα στο κατάστημα Καλαμαριάς. Σημείωσα καμιά 20αριά από αυτά, κρατώντας screenshot με κωδικό-τιμή-φωτογραφία. ΔΕΝ πήρα τηλέφωνο να μου κρατήσουν τίποτα. Σε περιπτώσεις προσφορών, το θεωρώ άδικο για τον συνάνθρωπο που έχει ήδη πάει και ψάχνει στο μαγαζί, να έχω «καβατζώσει» το υλικό από τηλεφώνου. Αν τα καβατζώσει ο υπάλληλος για πάρτη του, δεν με πειράζει τόσο᾿ τα βλέπει κάθε μέρα, τα τοποθετεί, τα καθαρίζει, αν βλέπει πρώτος τις προσφορές, ας τα αγοράζει κιόλας. Ξέρω είμαι περίεργος. Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν είμαι και Έλληνας... Πήγα στο κατάστημα την Δευτέρα το απόγευμα μαζί με την λίστα στα χέρια. ΔΕΝ ρώτησα κανένα υπάλληλο «πού είναι οι προσφορές»᾿ ένας με χαιρέτησε, του είπα «ευχαριστώ, βλέπω» και με άφησαν όλοι στην ησυχία μου. Βρήκα ένα Media player που με ενδιέφερε, να το κρατάει στα χέρια ένας πελάτης. Βρήκα και πήρα ένα σωρό καλώδια, κάποια dvd, φωτογραφικά χαρτιά και γενικώς μικροπράγματα που ήθελα. Δίπλα στο ταμείο βρισκόταν μία στοίβα από προϊόντα προσφορών (μεταξύ άλλων και το ups που ζαχάρωνα), προφανώς κρατημένα από (πιο «έξυπνους» από μένα) πελάτες μέσω τηλεφώνου. Αν πήγαινα να πάρω laptop ή κάποιο άλλο ελκυστικό είδος, πιθανόν να γκρίνιαζα κι εγώ σήμερα. Για «super deals» δεν άξιζε. Για «ξεστοκάρισμα» ήταν μια χαρά.
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ακυρο:Ποιο ειναι το πιο μεγαλο mouse pad που παιζει? το Mouse mat και μετα το Mouse carpet
bep1995 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Που λετε, πηρα 3 πακετα Α6ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ, μιση τιμη, διπλασιο προιον, εχουν 11 ευρω τα 40 φυλλα και παιρνεις τωρα με 4 ευρω 80 φυλλα, με την ιδια τιμη πηρα +200 φυλλα απο τα 40 που θα επρενα, θα εχω να εκτυπωνω μρχρι να πεθανω χαχαχαχα 240 φωτος!!! οποιος προλαβει!
H+K=LFE Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Για να τα λέμε και όλα, μετά απο παράπονά μου στα κεντρικά για το θέμα που είχε προκύψει με μια φωτογραφική, την Παρασκευή, με πήρε η περιφερειάρχης της Θεσσαλίας για να δει πως θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αφού της εξήγησα ακριβώς τι είχε γίνει,(και προφανώς κατάλαβε και εκείνη πως κάποιος την πήρε εκ των έσω),και μιλήσαμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο, και της εξήγησα πως δεν επιθυμώ να μου δώσουν τελευταίο μοντέλο σε τιμή super deal,και πως θα επιθυμούσα μια φωτογραφική με τα ίδια χαρακτηριστικά κι ας είναι και ενός δύο χρόνων μοντέλο... Μου είπε να της δώσω λίγο χρόνο και πως θα με ξανακαλέσει... Να δούμε τι θα γίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις