makis855 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 και εγώ κατάφερα να πάρω ένα dell docking station στην τιμή των 6,99 από 79 που το είχε. το συγκεκριμένο το βρίσκεις μόνο στα public στην τιμή των 72 ευρώ http://www.public.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/usb-devices/usb-hub-devices/kensington-sd100-usb-port-replicator/prod433218/?gclid=COCZ67b0uK4CFUFD3wod9Vg0Mg
fonzi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή βλέπω ότι στις 92 σελίδες του θέματος οι 93 είναι γεμάτες με παράπονα και πως εμείς που τελικά εξυπηρετηθήκαμε, είτε κατηγορούμαστε (κλασικό φαινόμενο) ότι είμαστε υπάλληλοι των επιχειρήσεων, είτε fanboys των εκάστοτε αλυσίδων, θέλω να κάνω μία παρατήρηση: Αναρωτιέμαι, πόσοι από τους παραπονούμενους μπήκαν στον κόπο να επισκεφθούν ένα κατάστημα Multirama, έτσι ώστε να διαπιστώσουν με τα μάτια τους ποιες προσφορές ισχύουν και ποιες όχι. Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα της μιας παλάμης. Εγώ προσωπικά επηρεάστηκα από όλη αυτή τη φασαρία που ξεκίνησε εδώ και μπήκα στη διαδικασία να κράξω τα Multirama, τόσο εδώ, όσο και στη σελίδα τους στο Facebook. Δεν ξέρω αν αυτή μου η στάση ήταν αιτία να εξυπηρετηθώ, σημασία έχει πάντως πως με τη βόλτα που έκανα, ξεκαθάρισα τα πράγματα και αγόρασα κανονικά το κινητό που μ' ενδιέφερε. Παρατήρησα επίσης μια μεγάλη στοίβα από προϊόντα κάτω στο υπόγειο (service) πιθανότατα εκθεσιακών κομματιών, κάτι που αποδεικνύει πως όντως πολλά από αυτά ελέγχονται πριν σταλούν στα ταμεία προς πώληση. Στη δική μου περίπτωση επρόκειτο για εκθεσιακό κινητό, το οποίο όπως μου είπαν επεστράφει από τον προηγούμενο πελάτη με (υποτιθέμενη) βλάβη στο ακουστικό της συσκευής. Εγώ δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα, κάτι που με κάνει να υποψιάζομαι πως απλώς ο προηγούμενος το μετάνιωσε και το επέστρεψε. Εν πάση περιπτώσει, για να μην κουράζω άλλο, θα επιμείνω στην άποψή μου πως μια βόλτα από κάποιο κατάστημα δεν βλάπτει, εκτός κι αν θεωρείτε πιο έυκολο το κράξιμο πίσω από ένα pc, παρά το "πρόσωπο με πρόσωπο", οπότε και πάω πάσο. αυτό ήθελαν να πετύχουν. Εκανα το λάθος να στείλω φίλους, που δεν ήταν γνώστες, στα μαγαζάκια τους την επόμενη (της πρώτης) ημέρα. Σε κανέναν δεν είπαν για τα είδη σε πτώση τιμών αλλά τους πάσαραν 5ετίας υλικό και μάλιστα χρησιμοποιημένο! Οσο για τα υπόποιπα: Μα και αυτή τη στιγμή αν κάνεις τον κόπο να τηλεφωνήσεις σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα που δείχνουν διαθεσιμότητα σε κάποιο είδος που να αξίζει τον κόπο, θα πάρεις τις γνωστές απαντήσεις... Μερικά μαγαζάκια νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους και αυτό νομίζω είναι που μας πειράζει περισσότερο.
Orfeus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 εγω πέρασα από τα μαγαζάκια.και δεν πήρα τπτ.
fonzi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 εγω πέρασα από τα μαγαζάκια.και δεν πήρα τπτ. και εγώ το ίδιο. Και μάλιστα δεν πρόκειται ούτε απέξω να ξαναπατήσω... αλλά προφανώς δεν είμαστε οι άσχετοι που τσίμπησαν!
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ενας φιλος μου παντως πηρε ενα καλο λαπτοπ με καλη εκπτωση.
Orfeus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 υπάρχει και η πιθανότητα όταν πέρασα απο 4 μαγαζιά να ήμουν "άτυχος"
othon.gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Adapter Firewire PCMCIA TV Tuner SAT 2 Μνήμες 2GB DDR2 2 Linksys Game Adapter 2 USB Toshiba Dynadock Αυτό απ' ότι βλέπουμε, είναι με παραγγελία. Οπότε το παραγγέλνετε και σας το φέρνουν! Αν δεν το φέρουν, έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία!!! Τα λόγια αυτά μου τα είπε χθες υπάλληλος από Multirama!!! Εγώ θα σταθώ σ' αυτό το τελευταίο που είπες και θα συμφωνήσω και με πολλούς που μιλούν για ομαδική καταγγελία. Απ' ότι βλέπω όμως καμία κίνηση δεν γίνεται, σε αντίθεση με την περίπτωση του Γερμανού, όπου είχα παρατηρήσει μια κινητικότητα. Αφού υπάρχουν τόσοι δυσσαρεστημένοι, γιατί δεν γίνεται κάτι;
p.chris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα σταθώ σ' αυτό το τελευταίο που είπες και θα συμφωνήσω και με πολλούς που μιλούν για ομαδική καταγγελία. Απ' ότι βλέπω όμως καμία κίνηση δεν γίνεται, σε αντίθεση με την περίπτωση του Γερμανού, όπου είχα παρατηρήσει μια κινητικότητα. Αφού υπάρχουν τόσοι δυσσαρεστημένοι, γιατί δεν γίνεται κάτι; μπορούν να επικαλεστούν χίλιες δυο δικαιολογίες για να καλυφθούν νομικά, μην το ψάχνεις, το μόνο που τους ενοχλεί πραγματικά όμως είναι η δυσφήμιση. Κάντε αξιολογήσεις του καταστήματός τους στο skroutz π.χ. όταν θα έχουν πιάσει πάτο να δούμε πόσοι θα ξαναγοράσουν από αυτούς.
manolis-K Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μα αφου θα συγχωνευθουν και θα αλλαξουν και ονομα δεν εχει νοημα η δυσφημιση ουτε τα παραπονα Σε λιγο θα εχουμε ξεχασει τα multirama οπως εγινε με το fnac και το getitnow
manosfp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Έκλεισε το Getitnow? Sent from my iPad using Insomnia
p.chris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 πάντως αν παρατηρήσετε και τα άλλα θέματα των προσφορών, GoldenDeals - Crazydeals - Inthebox.gr - To flashακι 32gb της toshiba από το livemycity κλπ έχουν ξεφύγει τα πράγματα, θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί πλέον σε δήθεν "προσφορές". Η Ελλάδα του 2012 δυστυχώς.
zizu10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Έκλεισε το Getitnow? Sent from my iPad using Insomnia Όχι...Τώρα πως εξαφανίστηκε που λέει ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω... πάντως αν παρατηρήσετε και τα άλλα θέματα των προσφορών, GoldenDeals - Crazydeals - Inthebox.gr - To flashακι 32gb της toshiba από το livemycity κλπ έχουν ξεφύγει τα πράγματα, θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί πλέον σε δήθεν "προσφορές". Η Ελλάδα του 2012 δυστυχώς. Τι έγινε με το golden deals???
manolis-K Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εκλεισαν ολα τα καταστηματα getitnow ( 16 νομιζω) Τωρα παραλαμβανεις μονο με speedex Εαν δεν το χαρακτηρισεις κλεισιμο ειναι φοβερη υποβαθμιση
dimmil22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 πηρα σημερα απο το Multirama της καλαμαριας και του cosmos ωραια πραγματακια κ γενικα πολυ φθηνα.... 1 αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0314034&catid=030600 2 αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0564226&catid=030900 3 αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437744&catid=030300 γενικοτερα πολυ ευχαριστημενη!
GeorgT. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δε θα το έλεγα οτι ειχε τίποτα σοβαρό στο cosmos!! Ουτε 1 λεπτό δε χρειάστηκα να κάνω τη γύρα μου κ να φύγω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις