Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνωμη για το off-topic αλλα το παραπονο με πνιγει.......

Ααααααααααα ωστε εσυ μου το "εφαγες" το SAMSUNG ULTRA SLIM EXTERNAL DVD WRITER.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad: :mad:

Τελικα το πηρα απο το e-shop...ετσι για την ιστορια χτες που περασα απο ενα καταστημα multirama το ιδιο μηχανημα (σε μπορντο χρωμα) το ειχε 54ευρο και μαλιστα σε βιτρινα...

Έχει πολλά ακόμα στο κατάστημα του Περιστερίου και της LG (ULTRA SLIM EXTERNAL DVD WRITER.)

Πήρα και το τελευταίο SATA QUICKPORT INTERN DUAL-BAY (4 στο σύνολο)

Βλακεία μου που δεν πήρα όλες της μνήμες (Mushkin radioactive) ήταν 4 σετ.16GB τούμπανο για χ79

Επεξ/σία από neof1z
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχα....

Μου λέει σήμερα η μάνα μου...να της πάρω υπολογιστή από το Multirama...διότι έχει 60-80% εκπτώσεις.... :mrgreen:

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι στις 92 σελίδες του θέματος οι 93 είναι γεμάτες με παράπονα και πως εμείς που τελικά εξυπηρετηθήκαμε, είτε κατηγορούμαστε (κλασικό φαινόμενο) ότι είμαστε υπάλληλοι των επιχειρήσεων, είτε fanboys των εκάστοτε αλυσίδων, θέλω να κάνω μία παρατήρηση:

Αναρωτιέμαι, πόσοι από τους παραπονούμενους μπήκαν στον κόπο να επισκεφθούν ένα κατάστημα Multirama, έτσι ώστε να διαπιστώσουν με τα μάτια τους ποιες προσφορές ισχύουν και ποιες όχι.

Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα της μιας παλάμης.

Εγώ προσωπικά επηρεάστηκα από όλη αυτή τη φασαρία που ξεκίνησε εδώ και μπήκα στη διαδικασία να κράξω τα Multirama, τόσο εδώ, όσο και στη σελίδα τους στο Facebook.

Δεν ξέρω αν αυτή μου η στάση ήταν αιτία να εξυπηρετηθώ, σημασία έχει πάντως πως με τη βόλτα που έκανα, ξεκαθάρισα τα πράγματα και αγόρασα κανονικά το κινητό που μ' ενδιέφερε.

Παρατήρησα επίσης μια μεγάλη στοίβα από προϊόντα κάτω στο υπόγειο (service) πιθανότατα εκθεσιακών κομματιών, κάτι που αποδεικνύει πως όντως πολλά από αυτά ελέγχονται πριν σταλούν στα ταμεία προς πώληση.

Στη δική μου περίπτωση επρόκειτο για εκθεσιακό κινητό, το οποίο όπως μου είπαν επεστράφει από τον προηγούμενο πελάτη με (υποτιθέμενη) βλάβη στο ακουστικό της συσκευής.

Εγώ δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα, κάτι που με κάνει να υποψιάζομαι πως απλώς ο προηγούμενος το μετάνιωσε και το επέστρεψε.

Εν πάση περιπτώσει, για να μην κουράζω άλλο, θα επιμείνω στην άποψή μου πως μια βόλτα από κάποιο κατάστημα δεν βλάπτει, εκτός κι αν θεωρείτε πιο έυκολο το κράξιμο πίσω από ένα pc, παρά το "πρόσωπο με πρόσωπο", οπότε και πάω πάσο.

Δημοσ.

Εν πάση περιπτώσει, για να μην κουράζω άλλο, θα επιμείνω στην άποψή μου πως μια βόλτα από κάποιο κατάστημα δεν βλάπτει, εκτός κι αν θεωρείτε πιο έυκολο το κράξιμο πίσω από ένα pc, παρά το "πρόσωπο με πρόσωπο", οπότε και πάω πάσο.

Φίλε μου, πήγα μέχρι το ταμείο να παραλάβω...Με 2 Laptop στα χέρια...και το παραστατικό στο χέρι...στο ταμείο...μου κρατήσανε τα laptop...και δεν με αφήσανε να πληρώσω...Τηλεφωνα επι τηλεφώνων...έφτασα από το Σύνταγμα στο Mall...και παίζαμε το κρυφτούλι...από 17αρι θέλανε να μου δώσουν 15άρι άλλης μάρκας, με άλλα χαρακτηριστικά, με 1 χρόνο εγγύηση λιγότερο...που δεν ήταν καν στο κατάστημα...

Εχω κρατήσει ονοματεπώνυμα και προσωπικά τηλέφωνα υπαλλήλων...

ΟΧΙ, δεν ηταν από τα Multirama, αλλά από αδελφάκι τους.

1 μέρα στο κρύο, μες τα χίονια, για να παίζω κρυφτούλι με τον κάθε βλακάκο...

Η καταγγελία δεν έχει φύγει ακόμα, αλλά ο καιρός γαρ εγγυς...

Δημοσ.

Φίλε μου, πήγα μέχρι το ταμείο να παραλάβω...Με 2 Laptop στα χέρια...και το παραστατικό στο χέρι...στο ταμείο...μου κρατήσανε τα laptop...και δεν με αφήσανε να πληρώσω...Τηλεφωνα επι τηλεφώνων...έφτασα από το Σύνταγμα στο Mall...και παίζαμε το κρυφτούλι...από 17αρι θέλανε να μου δώσουν 15άρι άλλης μάρκας, με άλλα χαρακτηριστικά, με 1 χρόνο εγγύηση λιγότερο...που δεν ήταν καν στο κατάστημα...

Εχω κρατήσει ονοματεπώνυμα και προσωπικά τηλέφωνα υπαλλήλων...

ΟΧΙ, δεν ηταν από τα Multirama, αλλά από αδελφάκι τους.

1 μέρα στο κρύο, μες τα χίονια, για να παίζω κρυφτούλι με τον κάθε βλακάκο...

Η καταγγελία δεν έχει φύγει ακόμα, αλλά ο καιρός γαρ εγγυς...

Για ποιο αδελφάκι λες;

Δημοσ.

Ε,γράψε και τα προϊόντα που παρήγγειλες και ήρθαν...

Adapter Firewire PCMCIA

TV Tuner SAT

2 Μνήμες 2GB DDR2

2 Linksys Game Adapter

2 USB Toshiba Dynadock

Χα, χα,

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0218416&catid=010200

τι λέτε γι' αυτό.

Αυτό απ' ότι βλέπουμε, είναι με παραγγελία.

Οπότε το παραγγέλνετε και σας το φέρνουν!

Αν δεν το φέρουν, έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία!!!

Τα λόγια αυτά μου τα είπε χθες υπάλληλος από Multirama!!!

Επειδή βλέπω ότι στις 92 σελίδες του θέματος οι 93 είναι γεμάτες με παράπονα και πως εμείς που τελικά εξυπηρετηθήκαμε, είτε κατηγορούμαστε (κλασικό φαινόμενο) ότι είμαστε υπάλληλοι των επιχειρήσεων, είτε fanboys των εκάστοτε αλυσίδων...

Φίλε μου, έγραψα και εγώ πως πήρα πράγματα και όπως βλέπεις δεν έχω κάποιον να μου "επιτίθεται". Θέλω να πιστεύω πως αυτό γίνεται γιατί... δεν γράφω "επιθετικά"... γράφω τα πράγματα ακριβώς όπως έγιναν με αρκετές λεπτομέρειες... δεν γράφω μόνο τα καλά... και σε καμία περίπτωση επειδή έτυχε αυτήν την φορά να αγοράσω πράγματα σε προσφορά δεν θα γίνω γλύφτης των Multirama... αλλά φυσικά δεν θα τους τα χώσω κι' όλας κάποια άλλη φορά μόνο και μόνο επειδή εγώ δεν πέτυχα αντίστοιχες τιμές.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι στις 92 σελίδες του θέματος οι 93 είναι γεμάτες με παράπονα και πως εμείς που τελικά εξυπηρετηθήκαμε, είτε κατηγορούμαστε (κλασικό φαινόμενο) ότι είμαστε υπάλληλοι των επιχειρήσεων, είτε fanboys των εκάστοτε αλυσίδων, θέλω να κάνω μία παρατήρηση:

Αναρωτιέμαι, πόσοι από τους παραπονούμενους μπήκαν στον κόπο να επισκεφθούν ένα κατάστημα Multirama, έτσι ώστε να διαπιστώσουν με τα μάτια τους ποιες προσφορές ισχύουν και ποιες όχι.

Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα της μιας παλάμης.

Εγώ προσωπικά επηρεάστηκα από όλη αυτή τη φασαρία που ξεκίνησε εδώ και μπήκα στη διαδικασία να κράξω τα Multirama, τόσο εδώ, όσο και στη σελίδα τους στο Facebook.

Δεν ξέρω αν αυτή μου η στάση ήταν αιτία να εξυπηρετηθώ, σημασία έχει πάντως πως με τη βόλτα που έκανα, ξεκαθάρισα τα πράγματα και αγόρασα κανονικά το κινητό που μ' ενδιέφερε.

Παρατήρησα επίσης μια μεγάλη στοίβα από προϊόντα κάτω στο υπόγειο (service) πιθανότατα εκθεσιακών κομματιών, κάτι που αποδεικνύει πως όντως πολλά από αυτά ελέγχονται πριν σταλούν στα ταμεία προς πώληση.

Στη δική μου περίπτωση επρόκειτο για εκθεσιακό κινητό, το οποίο όπως μου είπαν επεστράφει από τον προηγούμενο πελάτη με (υποτιθέμενη) βλάβη στο ακουστικό της συσκευής.

Εγώ δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα, κάτι που με κάνει να υποψιάζομαι πως απλώς ο προηγούμενος το μετάνιωσε και το επέστρεψε.

Φιλε μου εγω πηγα σε καταστημα την επομενη μερα της εναρξης των προσφορων.

Ζητησα απο εναν τυπο απο εκει να μου πει τι υπαρχει απο προσφορες σε λαπτοπ...Μου ειπε οτι εξαντληθηκαν τα παντα και μου παρουσιασε ως προσφορες κατι dell με 5 κατοστορικα που σε καμια περιπτωση δεν τα ελεγες super deals.Εφυγα λοιπον και δεν ξανασχοληθηκα με το καταστημα.

Στο site ομως τις επομενες ημερες παρουσιαζονταν ως διαθεσιμα καποια πολυ καλα μοντελα στο καταστημα που πηγα εγω και μου ειπαν οτι εξαντληθηκαν ολα!.Εγω πιστευω οτι τα μουλτιραμα δεν χειριστηκαν καθολου καλα το θεμα.

Θα επρεπε να εχουν εναν χωρο που να δειχνουν τα προιοντα που ξεστοκαρουν και οποιος θελει και εχει το χρημα να αγοραζει.

Οι κυριοι ομως εκει επειδη ειναι πονηροι σκεφτηκαν οτι ειναι καλυτερο να βγαζουν λιγα λιγα τα προιοντα που ξεστοκαρουν ωστε να διατηρησουν αυτο το θεμα για πολυ καιρο μπας και πουλησουν δηθεν προσφορες σε ανυποψιαστους.

Για αυτο και ειχαμε φαινομενα με καποιος να αγοραζουν προιοντα σε προσφορα και αλλους να πηγαινουν στο ιδιο καταστημα και να μην παιρνουν τιποτα.

Εγω κυριοι του μουλτιραμα ειχα 600 ευρω για να αγορασω λαπτοπ αλλα δεν θα τρεχω καθε μερα να δω τι σας κ@υλwσε να βγαλετε σε προσφορα και αν σας αρεσει η φατσα μου για να μου πουλησετε,πηγα στα παραδοσιακα μαγαζακια γυρω απο την στουρναρη και πηρα ενα εξαιρετικο λενοβο σε πολυ καλη τιμη

Δημοσ.

Έχει πάρει το μάτι σας κανένα Linksys WGA11B Game Adapter ?

Τα πήρα για εμένα, αλλά βλέπω τα ανήψια μου να μου τα βουτάνε και τα δύο και να με αφήσουν... "ορφανό"! :confused:

Επίσης και κανένα επιπλέον Toshiba USB Dynadock αν έχετε δει πουθενά... γιατί δεν την παλεύω με την οικογένεια μου... θα λείψω καμιά μέρα και όταν γυρίσω θα μου έχουν πάρουν και την τηλεόραση!!! :-D :-D :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Βλακεία μου που δεν πήρα όλες της μνήμες (Mushkin radioactive) ήταν 4 σετ.16GB τούμπανο για χ79

είναι 1.65V και όχι 1.5V που βάζουμε συνήθως στους Sandybridge/Sandybridge-E

Δημοσ.

Μολις γυρισα και εγω απο τα Multirama........Δεν θα αναφερθω καν στο οτι τα προιοντα που εχουν για ξεπουλημα ειναι 2 ετων και παλιατζουρες το 90% ειναι εκθεσιακα και απο επιστροφες.....Βεβαια εχουν βαλει ταινιουλα που Ισως κοροιδεψει καποιους αλλα κανει μπαμ αν ξερεις. Με λιγα λογια Amazon και ξανα Amazon.

ΥΓ : Εψαχνα και για αυτο :

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0315135&catid=030500

Και αφου πηρα σε ΟΛΑ τα καταστηματα που λενε οτι ειναι διαθεσιμο ΔΕΝ ειναι σε κανενα....Τα συμπερασματα δικα σας.

Δημοσ.

Επίσης και κανένα επιπλέον Toshiba USB Dynadock αν έχετε δει πουθενά... γιατί δεν την παλεύω με την οικογένεια μου... θα λείψω καμιά μέρα και όταν γυρίσω θα μου έχουν πάρουν και την τηλεόραση!!! :-D :-D :-D

φίλε μου εμένα το χε πάρει το μάτι μου το Toshiba dynadock στο κατάστημα της Αργυρούπολης στον 2ο όροφο σε ένα σταντ κοντά στα καλώδια.Ελπίζω να σε βοήθησα και να το προλάβεις.

Όσο για τις προσφορές των multiklama δεν ήταν ψεύτικες αλλά όπως καταλαβαίνετε ,όταν κάτι ήταν πολύ καλή προσφορά έφευγε άμεσα είτε εκ των έσω ,είτε εκ των έξω.Εγώ πάντως πρόλαβα και πήρα ένα tv tuner από 89 μόνο 10 ευρώ ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...