SofoS@ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Στις μνήμες πως γίνεται να λένε 3 μήνες εγγύηση κατασκευαστή όταν στα χαρακτηριστικά γράφει τα γνωστά περί (περιορισμένης) εφ όρου ζωής;
vviolent Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Στις μνήμες πως γίνεται να λένε 3 μήνες εγγύηση κατασκευαστή όταν στα χαρακτηριστικά γράφει τα γνωστά περί (περιορισμένης) εφ όρου ζωής; Εγω πάντως από ένα σημείο και μετά καταλάβαινα από την διάρκεια της εγγύησης αν ένα προιόν ήταν εκθεσιακό ή επισκευασμένο. Μπορούσες να το διαπιστώσεις αν το έκανες checkup στο skroutz συνήθως το έβγαζε στα refurbished.
astymagos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 δηλαδη πως να κανω το home cinema checkup?
frou-frou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Χτές τσίμπησα 25αδα DVD SONY+R από Μultirama Καλαμαριάς 1.99 ευρώ. Προσωπικά πήρα με 10 ευρώ 5 25αδες και έχει πολλά ακόμα. Δεν τα είχα ανάγκη άμεσα αλλά δεν πάνε χαμένα.
skoulas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Συγγνωμη για το off-topic αλλα το παραπονο με πνιγει....... Εγώ πάντως πρόλαβα και πήρα από τα καταστήματα τα εξής: 2 ups τις EATON 39 ευρώ το καθένα http://www.skroutz.gr/s/295066/Eaton-Protection-Station-800-DIN.html 3 σετ μνήμες 17 ευρώ το καθένα http://www.overclockersclub.com/reviews/mushkin_radioactive_996958/ 3 SATA QUICKPORT INTERN DUAL-BAY 10 ευρώ το καθένα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804999 1 SAMSUNG ULTRA SLIM EXTERNAL DVD WRITER με 15 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.321027 Νομίζω ότι έκανα καλό deal!!!!!!!!!!!!!! Ααααααααααα ωστε εσυ μου το "εφαγες" το SAMSUNG ULTRA SLIM EXTERNAL DVD WRITER.... :cry: :cry: :mad: :mad: Τελικα το πηρα απο το e-shop...ετσι για την ιστορια χτες που περασα απο ενα καταστημα multirama το ιδιο μηχανημα (σε μπορντο χρωμα) το ειχε 54ευρο και μαλιστα σε βιτρινα...
H+K=LFE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μετά το όλο ψέμα που μου πούλησαν για τη φωτογραφική που είχα παραγγείλει απο το κατάστημα της Λάρισας και τελικά δεν μου ήρθε ποτέ, τους είχα πει πως θέλω να εξυπηρετηθώ μιας και ήταν δικό τους το λάθος... Τους είπα για τη fujifilm με τα 149 και το 18χ οπτικό να δουν τι καλύτερο μπορούν να κάνουν για να την πάρω... Εχθές με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως μίλησαν με τα κεντρικά και κατάφεραν να μου κάνουν έκπτωση για να την πάρω 140 ευρώ...!!!!!!!!!!!!!!!!! Του τα ψιλοχώνω (πάντα με ευγενικό τρόπο) και συνεχίζει, σας δίνουμε δώρο την sd card και τη θήκη... Τι να πω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..... ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ.......... SITE ΣΑΣ.....
FatMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Κλασική Ελληνική απάντηση Για τα προιόντα που ήταν στο site και προστέθηκαν επιτυχώς στο καλάθι και την επόμενη μέρα σβήστηκαν οι παραγγελίες μονομερώς απο Multirama, ούτε λόγος φυσικά. Για το ότι δεν έχουν συνδέσει σωστά το σύστημα online παραγγελιών με το σύστημα της αποθήκης ώστε να ξέρουν(ξερουμε) το τί γίνεται, πάλι ούτε λόγος. Και φυσικά η λέξη ευσυνειδησία δεν τους λέει τίποτα, αφου δεν μπορούν να τιμήσουν τις παραγγελίες. Στο εξωτερικό όταν γίνεται κάτι παρόμοιο (ακόμη και για τεχνικά/τυπογραφικά λάθη) τα καταστήματα προσπαθούν να προσφέρουν ένα αντάλλαγμα στον πελάτη ώστε να μην μείνει με άσχημη εντύπωση. Εδω στην μαγική χώρα μας, πολλά καταστήματα (Πλαίσιο, Κωτσόβολος κ.α.) αρκούνται σε ένα απλό τηλεφώνημα ή email... Αν το είχαν χειριστεί σωστά απο την αρχή, π.χ. δεν άφηναν online παραγγελίες δεν θα υπήρχε τόση γκρίνια. Πάντως είναι αλήθεια οτι έδωσαν πάρα πολλά τεμάχια σε απίστευτες τιμές και αρκετοί καταναλωτές το εκμεταλέυτηκαν. Έχουν απίστευτες τιμές σε μερικά προιόντα... π.χ. Apple macbook pro http://www.multirama.gr/products/category?catid=010200&nav=010200:A00630:APPLE Δεν ξέρω αν είναι "μούφα" ή κράχτης, αλλά που μίλησα με έναν πωλητή εδω Πάτρα μου είπε οτι οι τιμές ισχύουν, απλώς είναι για περιορισμένο αριθμό ανα κωδικό είδους. Μήνυμα διαχείρισης: Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ απαντητική επιστολή που λάβαμε από τη Multirama Α.Ε.Β.Ε στις 23.02.2012.
H+K=LFE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Στο παράπονα που έκανα στα κέντρικά για το θέμα μου αυτό με τη φωτογραφική εννοείται πως δε με είχαν καλέσει καθόλου, απο τη Τρίτη που τους είχα καλέσει... Πήρα πάλι πριν λίγο μίλησα με την ίδια τηλεφωνήτρια που είχα μιλήσει και τότε, και είπε πως θα με ειδοποιήσουν πολύ γρήγορα... Της απαντάω, "αφού ξέρουμε και οι δύο πως δεν πρόκειται να με πάρετε, δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να μιλήσω κατευθείαν? " Απάντηση: Δεν είναι εδώ..... Είναι δυνατόν ολόκληρο τηλεφωνικό κέντρο να λετουργεί χωρίς να υπάρχει εκεί κάποιος υπεύθυνος? Ή μήπως παίζουμε και κρυφτούλι τώρα? Θα συνεχίσω να παίρνω μέχρι να πάρω μια σωστή (κατ' εμέ) απάντηση... Υ.Γ. με τη καταγγελία θα γίνει τίποτα? παραπάνω είδα πως κάποιος θα βάλει τον δικηγόρο. Τι περιμένουμε? Το κείμενο μας λείπει μόνο...
PETROS13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εμένα που μου είπαν πως αυτά που έκανα παραγγελία δεν ήταν super deals αλλά πτώση τιμών και μπήκαν κατα λάθος.. τι να πεις. θέλει το multirama πολλές δεκαετίες μέχρι να μοιάσει λίγο σε σοβαρό site όπως το amazon.
john_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάντως ένα πολυμηχάνημα που πήρα με βόλεψε τρελά. Ουσιαστικά μου ήρθε μισή τιμή. Επιπλέον κάτι μνήμες DDR3 όλες πλήρως λειτουργικές και σε καλές τιμές σε αντίθεση με το ποιο γνωστό κατάστημα της Ελλάδας που πολλές φορές με έχει εξυπηρετήσει, αλλά τα bulk του είναι λαχείο στο αν θα δουλεύουν. Απόλυτα ευχαριστημένος από multi.
astymagos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 κανείς που να γνωρίζει νομικά τι μπορώ να κάνω? p.s. αυτο ειναι το story.. λοιπον πηγα να παραλαβω χτες το HT-X250 samsung home cinema στα 79ευρω.. ενω ήταν ηδη εκθεσιακό μου το είχαν συσκευάσει .. ρωτάω το έχετε δοκιμάσει ολα μια χαρα? ναι φυσικά .. πάω σπιτι το βαζω στην πρίζα .. και πρωτη φορά το ειδα αυτό..εβγαζε απο πανω και απο το πλαι συνεφο..σαν σκονη.. και αρχισε να παίζει ενα dvd που είχε ήδη μεσα που οσο και να πατάω το eject δεν βγαίνει.. τι είναι αυτά τα πράγματα?τι πουλάνε? τι προτείνετε να κανω ρε μάγκες..? τελικά αφου ο υπεύθυνος στο κατάστημα γλύφαδας παραδέχτηκε οτι ηταν από επιστροφή και μετά απο συνεννοηση στα κεντρικά ήρθαν και το παρέλαβαν για να κάνουν οτι καλύτερο μπορούν..μου είπαν οτι μάλλον θα αλαχθει στο service με καινουργιο.. σημερα έμαθα οτι πήγε στο service.. το προιόν ηταν στο site με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας .. δηλαδή μου πούλησαν μεταχειρισμένο προιον για καινούργιο.. ή εστω μεταχειρισμένο προιόν για εκθεσιακό.. αν δεν αλλαχθεί με προιόν ισης αρχικής αξιας με το αρχικό προιον νομίζω οτι απλά πουλησαν ελατωματικά προιόντα ωστε να τα στείλουν με το ονομα μας για service αφου ως multirama αυτό δεν γινόταν.γινεται αυτο???
SofoS@ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εγω πάντως από ένα σημείο και μετά καταλάβαινα από την διάρκεια της εγγύησης αν ένα προιόν ήταν εκθεσιακό ή επισκευασμένο. Μπορούσες να το διαπιστώσεις αν το έκανες checkup στο skroutz συνήθως το έβγαζε στα refurbished. Πιο πολυ ρωτάω για τις μνήμες γιατί αυτές πάντα έχουν εφ όρου ζωής εγγύηση. Οπότε δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να έχουν τώρα 3 μήνες.
PETROS13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 βρήκα αυτό με 449 αξίζει? http://www.skroutz.gr/s/281388/Dell-Inspiron-15R-N5010-i3-350M-4GB-320GB.html
sakis.kom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Την διαφήμιση για τις προσφορές του Multirama, την έχω δει από την πρώτη μέρα στην TV. Δεν μπήκα καν στον κόπο να κοιτάξω στο site τους (τις προηγούμενες μέρες), γιατί όταν βλέπω από διαφήμιση 60% και 80% έκπτωση, αυτόματα πάει στο μυαλό μου στο "μούφα προσφορές, 5 τεμάχια από 10 προϊόντα, κλπ... κλπ..." Δεν ήθελα καν να διαβάσω το παρόν θέμα, γιατί ξέρω πως σε κάθε ίδια περίπτωση, ανεξάρτητα από ποια αλυσίδα είναι αυτή που κάνει τις προσφορές, στο τέλος είναι εμφανές πως μας έχουν όλοι τους για κορόιδα! Χθες το βράδυ μπήκα στον πειρασμό να διαβάσω μερικές σελίδες από το παρόν θέμα και είπα "ακόμα μια φορά η ίδια ιστορία με τις ψευτοπροσφορές! Σήμερα το πρωί με έτρωγε ο κ.... μου και λέω κάτσε να μπω στο site να δω τι γίνεται. Όντως οι τιμές σε πολλά προϊόντα ήταν υπερβολικά χαμηλές. Από 100ευρώ στα 10, από 200 στα 150, από 50 στα 15... κλπ. Έκατσα και είδα τις περισσότερες κατηγορίες καθώς σαν "γνήσιος κομπιουτεράς " λέω μπας και βρω τίποτα χρήσιμο, που στις περιπτώσεις με κανονική τιμή δεν πρόκειται να τα αγόραζα. Έβαλα λοιπόν στο μάτι κάποια προϊόντα και άρχισα να τα παίρνω... τα τηλέφωνα. Οι απαντήσεις που άκουσα από τα καταστήματα... Είναι κρατημένο για πελάτη. Είναι χαλασμένο στο service. Είναι σε χρήση και το/τα χρησιμοποιούμε στο κατάστημα. Δώστε μου μισό λεπτό να κοιτάξω... όχι, δεν υπάρχει διαθέσιμο. Δεν υπάρχει διαθέσιμο. Δεν το έχω. Αφήστε μου ένα τηλέφωνο να δω και να σας καλέσω. "Μήτσο", ένας κύριος ζητάει το τάδε, δεν το έχουμε... έτσι δεν είναι? Υπάρχει διαθέσιμο και μπορείτε να το αγοράσετε. Επίσης θέλω να πω πως ανεξάρτητα ότι και να λέμε, όλοι ανεξαρτήτως οι υπάλληλοι ήταν πολύ ευγενικοί. Ειδικότερα, ένας υπάλληλος που μίλησα από το κατάστημα της Νέας Ερυθραίας... και ένα μεγάλο μπράβο σε υπάλληλο από το κατάστημα Χαλανδρίου που ρώτησα για κάποιο προϊόν... μου είπε θα με καλέσει γιατί δεν ήξερε αν υπάρχει. Παράλληλα πήρα εγώ σε καμιά 10ριά καταστήματα που το έδειχναν πως υπάρχει, αλλά τελικά δεν βρέθηκε. Το παιδί αυτό παρόλο τον φόρτο και χωρίς να του πω κάτι εγώ, με πήρε αργότερα τηλέφωνο και μου είπε πως δεν υπήρχε στο κατάστημα και πως πήρε ένα-ένα στα άλλα καταστήματα να δει μήπως και κάποιος το έχει, αλλά τελικά δεν βρέθηκε. Το παιδί όντως τα είχε πάρει τηλέφωνο, γιατί οι απαντήσεις που μου έδωσε από το κάθε κατάστημα ήταν οι ίδιες που μου είχαν πει και εμένα. Φυσικά... η δουλειά τους είναι να είναι ευγενικοί και να βοηθούν τον πελάτη, αλλά ξέρετε πως οι περισσότεροι δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά. Το λοιπόν... έκανα παραγγελίες "για πάρτη μου" από 4 καταστήματα για διάφορα HW-ερικά προϊόντα συνολικού κόστος 72 ευρώ +16 ευρώ μεταφορικά, τα οποία αν τα αγόραζα με την πραγματική τιμή "αγοράς" (Skroutz.gr δηλαδή) θα τα έπαιρνα περίπου 550~600 ευρώ! Συνοψίζοντας... Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για τις προσφορές Multirama, είπα ακόμα μια "μούφα" όπως έχουμε δει από Γερμανό, Πλαίσιο, Κωτσόβολο, Mediamarkt, και λοιπούς. Δεν περίμενα ποτέ πως θα το έλεγα, αλλά το Multirama στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας παραμυθιάζει. Τι δεν έχουν κάνει σωστά όμως? Μπορούσαν πολύ εύκολα πριν ανακοινώσουν τα καταστήματα που έχουν τα προϊόντα σε προσφορά, από το κάθε κατάστημα να ενημερώσουν ποια προϊόντα είναι στο service, είναι χαλασμένα, είναι σε χρήση του καταστήματος... ώστε τα παραπάνω που δεν μπορούσαν να πουληθούν να μην αναρτηθούν στο site και να μην μας παιδεύουν χωρίς λόγο, για να προσπαθούμε να τα αγοράσουμε! Αυτή είναι η "κοροϊδία" από μέρους τους, καθώς με πολύ εύκολο και απλό τρόπο μπορούσαν να γλυτώσουν αρκετή "βαβούρα". Η βαβούρα όμως από την άλλη, είτε είναι κακή είτε είναι καλή, δημιουργεί ντόρο που για όλα τα καταστήματα αυτό είναι που επιδιώκουν!!! Μένει τώρα να μου έρθουν αυτά που παρήγγειλα... και να σας ενημερώσω και για την κατάσταση τους. Αυτά από εμένα... Σάκης! Τα πράγματα που παρήγγειλα χθες, ήρθαν όλα σήμερα. Οι παραγγελίες ήταν από 4 διαφορετικά καταστήματα για συνολικά 8 προϊόντα. Υπήρχε μια διαφορά στο συνολικό κόστος +51cents... σιγά την λεπτομέρεια βέβαια. Σε 3 προϊόντα μου είχαν βάλει παραπάνω +1 ευρώ από την τιμή που έβλεπα στο ίντερνετ, το οποίο όμως με είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και την είχα αποδεχτεί αυτήν την διαφορά. 3 από τα 8 ήταν στην γνήσια συσκευασία τους σφραγισμένα. Δύο μνήμες ADATA των 2GB 667, ήταν τυλιγμένες με το χέρι, σε προστατευτική σακούλα το οποίο το γνώριζα πως ήταν χωρίς συσκευασία. Ο υπάλληλος βέβαια με έχει ενημερώσει πως ισχύει κανονικά εγγύηση 5 ετών. Δεν ξέρω αν δεν γνώριζε για τους 3 μήνες που γράφει στο site. Ότι και να'ναι, οι μνήμες δουλεύουν κανονικά και είναι ήδη στο PC που σας γράφω. Όλα τα προϊόντα φαίνονται άριστα σε εμφάνιση και μέχρι στιγμής σε ότι δοκίμασα δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Αν δω κάποιο πρόβλημα σε κάτι, θα το αναφέρω.
agligoros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Τα πράγματα που παρήγγειλα χθες, ήρθαν όλα σήμερα. Οι παραγγελίες ήταν από 4 διαφορετικά καταστήματα για συνολικά 8 προϊόντα. Υπήρχε μια διαφορά στο συνολικό κόστος +51cents... σιγά την λεπτομέρεια βέβαια. Σε 3 προϊόντα μου είχαν βάλει παραπάνω +1 ευρώ από την τιμή που έβλεπα στο ίντερνετ, το οποίο όμως με είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και την είχα αποδεχτεί αυτήν την διαφορά. 3 από τα 8 ήταν στην γνήσια συσκευασία τους σφραγισμένα. Δύο μνήμες ADATA των 2GB 667, ήταν τυλιγμένες με το χέρι, σε προστατευτική σακούλα το οποίο το γνώριζα πως ήταν χωρίς συσκευασία. Ο υπάλληλος βέβαια με έχει ενημερώσει πως ισχύει κανονικά εγγύηση 5 ετών. Δεν ξέρω αν δεν γνώριζε για τους 3 μήνες που γράφει στο site. Ότι και να'ναι, οι μνήμες δουλεύουν κανονικά και είναι ήδη στο PC που σας γράφω. Όλα τα προϊόντα φαίνονται άριστα σε εμφάνιση και μέχρι στιγμής σε ότι δοκίμασα δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Αν δω κάποιο πρόβλημα σε κάτι, θα το αναφέρω. Ε,γράψε και τα προϊόντα που παρήγγειλες και ήρθαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις