zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά μόλις ξανάπεσε το site τους για πες ! Το εκθεσιακό είναι κρατημένο για πελάτη; Αυτή ήταν μαύρου χρώματος, η προσφορά ήταν για την ασημί
panagiom Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 προλαβα και πηρα μια dslr pentax sta 299 απο 600 κατι και ενα home cinema lg στα 99 απο 240. ολα αυτα με πολυ κοπο
sintalkas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ε τότε γράψε τους στα παλιότερα των υποδημάτων σου και μην ξανα-αγοράσεις τίποτα από εκεί !!!!
zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ε τότε γράψε τους στα παλιότερα των υποδημάτων σου και μην ξανα-αγοράσεις τίποτα από εκεί !!!! Αυτό θα κάνω εννοείται...Όχι πως τους είχα ποτέ και σε υπόληψη...
armadilos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μην αγχώνεστε παλικάρια. Τέτοιες προσφορές θα κάνουν συνέχεια από εδώ και πέρα όλα τα καταστήματα. Όσοι δεν προλάβαμε τώρα θα περιμένουμε το επόμενο κατάστημα/προσφορά!!!
vviolent Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πρόλαβα και πήρα το τρίτο το μακρύτερο!!! Προσπαθούσα σαν το μλκ να ολοκληρώσω την παρεγγελιά σαν να έτρεχα σε μαραθώνιο αλλά λίγο πριν τον τερματισμό, εξαντλημένος καθώς ήμουν μου ρίξαν μιά κατακέφαλα κι έμεινα στον τόπο!!!
HERTHAN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μπορει κανεις να απαντησει αν μπορεις τωρα να αγορασεις εστω κι ενα προιον απο ολα οσα ειναι σε προσφορα? Τι γινεται υπαρχουν ή οχι ολα αυτα?
agligoros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 μήπως είστε καταναλωτικά πρεζάκια??? δεν σας κόβει ότι είναι παραπλάνηση??? ΕΛΛΗΝΕΣ για ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! πάτε παίρνετε ότι σας καπνίσει έτσι επειδή τα έχει προσφορά. ΕΛΕΟΣ!!! και θα βγείτε αύριο στις αγγελίες να τα μοσχοπουλήσετε. ΝΤΡΟΠΗ!! χειρότεροι και από αρπάχτηκα καταντήσαμε. ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!!
polisv Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πρόλαβα και πήρα το τρίτο το μακρύτερο!!! Προσπαθούσα σαν το μλκ να ολοκληρώσω την παρεγγελιά σαν να έτρεχα σε μαραθώνιο αλλά λίγο πριν τον τερματισμό, εξαντλημένος καθώς ήμουν μου ρίξαν μιά κατακέφαλα κι έμεινα στον τόπο!!! :-D :-D :-D :-D
astymagos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 μήπως είστε καταναλωτικά πρεζάκια??? δεν σας κόβει ότι είναι παραπλάνηση??? ΕΛΛΗΝΕΣ για ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! πάτε παίρνετε ότι σας καπνίσει έτσι επειδή τα έχει προσφορά. ΕΛΕΟΣ!!! και θα βγείτε αύριο στις αγγελίες να τα μοσχοπουλήσετε. ΝΤΡΟΠΗ!! χειρότεροι και από αρπάχτηκα καταντήσαμε. ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!! God Speaks..
Nazar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Η πλάκα είναι ότι έχει και κάποιες καλές προσφορές σε διαθεσιμότητα (20% λιγότερα από σκρουτζ) πχ Olympus VR-320 Canon IXUS 220 HS Olympus SZ-20 Η ερώτηση γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Έχω ακούσει φήμες για κλείσιμο, συγχώνευση με public κλπ (Αν δεχτούμε ότι ξεφορτώνεται τα εκθεσιακά, στις βιτρίνες δεν θα βάλει άλλα???
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 μήπως είστε καταναλωτικά πρεζάκια??? δεν σας κόβει ότι είναι παραπλάνηση??? ΕΛΛΗΝΕΣ για ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! πάτε παίρνετε ότι σας καπνίσει έτσι επειδή τα έχει προσφορά. ΕΛΕΟΣ!!! και θα βγείτε αύριο στις αγγελίες να τα μοσχοπουλήσετε. ΝΤΡΟΠΗ!! χειρότεροι και από αρπάχτηκα καταντήσαμε. ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!! να υποθεσω εσυ ακομα προσπαθεις να κανεις login στο multirama και τα εχεις παρει ασχημα ε???
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 μπήκα, εριξα στο καλάθι ενα mac, τον παρήγγειλα και το καλο που τους θέλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις