HERTHAN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια αφου οταν πας να πατησεις προσθηκη στο καλαθι βγαζει error πως να τα αγορασεις?
giorginho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 κλειδωστε το λεμε αδικα ταλαιπωριεστε! πηγα σε καταστημα και κοιταξαμε καμια 10αρια περιπτωσεις μεγαλου "μπαμ" απο διαφορες κατηγοριες (μακ, προβολεα, φωτογραφικη, bluray player κλπ). ακομα και στα 2-3 που εδειχναν να υπαρχουν σε καααποιο καταστημα στην ελλαδιτσα ειχαν δεσμευτει/αγοραστει (ναι σωστα μαντεψατε απο υπαλληλο). βεβαια επεμειναν οτι οι τιμες ισχυαν και βρηκα και καποια πραγματα που δεν ειχαν φυγει (πχ ipod touch 64gb - 150 ευρω) αλλα ολα αφορουσαν εκθεσιακα/ανοιγμενα προιοντα (πχ το ipod ειχε μια χιλιολερωμενη οθονη που με χαλασε αμεσως και γενικα η ιδεα του εκτος κουτιου με χαλαει).
Nazar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου μπαίνει στο καλάθι η 47αρα philips με 129 ευρω (από 1000+) !!! Έλα όμως που δεν θέλω τηλεόραση @ zizu10 Πάρτη τη μηχανή, αν δεν την θέλεις εδώ
Mortis19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια επειδη δεν μου ανοιγουν οι προσφορες, μπορειτε να μου στειλετε καμια σουπερ προσφορα αν υπαρχει ακομα;
astymagos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου μπαίνει στο καλάθι η 47αρα philips με 129 ευρω (από 1000+) !!! Έλα όμως που δεν θέλω τηλεόραση @ zizu10 Πάρτη τη μηχανή, αν δεν την θέλεις εδώ κανε την παραλαβη από κατάστημα και παω να την παρω τρέχοντας!!
louben Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μη βιαζεσαι .....Πηρα τηλεφωνο και κλασσικα εχει εξαντληθει. ΚΛασικες μουφοπροσφορες του Μουλτιραμα.
d2040074 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ελεος ουτε μια μνημη ddr sdram δε προλαβα!!!!!!! απατεωνια τεραστια!!
Nazar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 κανε την παραλαβη από κατάστημα και παω να την παρω τρέχοντας!! Ωραία, αν και όταν προχωρήσει στην ολοκλήρωση αγορών (το έχω πατήσει εδώ και κάποια λεπτά) θα σου πω να αν θες να μουν στείλεις με pm τα στοιχεία σου (email βασικά) για να τα δώσω στο checkout Ωραία, αν και όταν προχωρήσει στην ολοκλήρωση αγορών (το έχω πατήσει εδώ και κάποια λεπτά) θα σου πω να αν θες να μουν στείλεις με pm τα στοιχεία σου (email βασικά) για να τα δώσω στο checkout Ακυρο Φτάνοντας στην ολοκλήρωση το καλάθι ήταν άδειο.....
d2040074 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 παιδια οι εκτυπωτες lazer ειναι καινουριοι? εχουν γεματο τονερ μεσα ή θα ναι αδειο(οποτε δεν αξιζει) γτ ενδιαφερομαι για καποιον samsung ασπρομαυρο.. πειτε κ ποιο μοντελο αν εχετε αποψη
astymagos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία, αν και όταν προχωρήσει στην ολοκλήρωση αγορών (το έχω πατήσει εδώ και κάποια λεπτά) θα σου πω να αν θες να μουν στείλεις με pm τα στοιχεία σου (email βασικά) για να τα δώσω στο checkout Ακυρο Φτάνοντας στην ολοκλήρωση το καλάθι ήταν άδειο..... μονο και μονο για την προσπαθεια χιλια thanks!
Semper_Paratus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 παιδια οι εκτυπωτες lazer ειναι καινουριοι? εχουν γεματο τονερ μεσα ή θα ναι αδειο(οποτε δεν αξιζει) γτ ενδιαφερομαι για καποιον samsung ασπρομαυρο.. πειτε κ ποιο μοντελο αν εχετε αποψη Τον samsung, αν αναφέρεσαι στον 1665, τον βρίσκεις 2 ευρώ ακριβότερο, στα 41, (τον 1675 για την ακρίβεια) από Κωτσόβολο και electroworld με κουπόνι.
HERTHAN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει κατι που μπορεις να αγορασεις απ'ολες αυτες τις προσφορες ή ειναι ολα μουφα?
zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου μπαίνει στο καλάθι η 47αρα philips με 129 ευρω (από 1000+) !!! Έλα όμως που δεν θέλω τηλεόραση @ zizu10 Πάρτη τη μηχανή, αν δεν την θέλεις εδώ Τους πήρα να τους πω ότι θα πάω αύριο να την πάρω και μου λένε ναι αλλά τελικά η μηχανή δεν είναι σε έκπτωση.Τους λέω αφού μιλάμε για εκθεσιακό κομμάτι με τον κωδικό που έχει στο ίντερνετ και για το συγκεκριμένο μοντέλο πως γίνεται να μην έχω την έκπτωση??? Quiz : Ποια ήταν η απάντηση του υπάλληλου???
sintalkas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά μόλις ξανάπεσε το site τους Quiz : Ποια ήταν η απάντηση του υπάλληλου??? για πες !
Semper_Paratus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Quiz : Ποια ήταν η απάντηση του υπάλληλου??? Το εκθεσιακό είναι κρατημένο για πελάτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις