Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα έτσι για το γαμώτο να παραγγείλω απο το κατάστημα Ηρακλείου ενα ups,ενα hdmi splitter και μια tv 24άρα.Δεν πήρα αυτά τα 3, αλλά πήρα κάποια άλλα 3...

"Δυστυχώς όλα πουλήθηκαν χθές".

Έγινα πάλι αγενής.....

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασα έτσι για το γαμώτο να παραγγείλω απο το κατάστημα Ηρακλείου ενα ups,ενα hdmi splitter και μια tv 24άρα.Δεν πήρα αυτά τα 3, αλλά πήρα κάποια άλλα 3...

"Δυστυχώς όλα πουλήθηκαν χθές".

Έγινα πάλι αγενής.....

Που τα ειδες και τα πηρες μεσα απο το site?

Δημοσ.

Πάρτε στης Πάτρας για την 32" panasonic να γελάσετε...

Δεν ξέρουν τίποτα! Και φυσικά δεν την έχουν!

Την δείχνει τώρα με διαθεσιμότητα Καλαμαριά και Πάτρα.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0578391&catid=060100

Δηλαδη απο αυτα που λεει διαθεσιμα υπαρχει κατι ή τα βαζουν για πλακα?

Δημοσ.

ενα εχω να πω, γελάνε μεχρι και οι πωλητές... Πήρα και του είπα του παιδιού που μου ειχε κρατήσει το dell προχτές για τα βραδυνα τα macbook και λυθηκε στα γελια με τα καραγκιοζιλικια της σελίδας...

Δημοσ.

Αν και κυνηγούσα το laptop με τον τετραπυρηνο 6600 και την 8800gtx , το καπάρωσε ο υπάλληλος μόλις το βρήκε στην αποθήκη :-( Ωστόσο μου βρήκε το http://www.techpress.gr/index.php/archives/2047 . Πρωτες εντυπώσεις : σχετικα γρηγορο, αλλα ψιλομαπα η καρτα γραφικων . Εσεις τι λετε : αξιζει να το κρατησω ή να το δώσω στον brother ??? Μήπως να περιμένω για κανένα MAC ?

Καμία γνώμη για το παραπάνω laptop γιατι λεω να το παω πισω στο καταστημα

Η κάρτα γραφικών βγάζει σκορ σε vista 4.3 και για μνήμη έχει 2Χ1024ΜΒ στα 266ΜΗΖ !!!! σύμφωνα με CPU-Z.

Δημοσ.

Άντε πές την βάζεις - αμα κλείσουν σε κάνα μήνα? τί θα γίνει τότε? Θα τους πάρεις να έρθουν να σου κάνουν service?

Δημοσ.

Μολις τον παρελαβα.

Επρεπε να βαλω εγγυηση μουλτιραμα; Μου τα Περιεγραψαν τραγικα για την εγγυηση της hp

μεγειες!

κλασικα τραγικοί. Οχι μην ανησυχείς... Επιτηδες το κάνουν...

Εμενα θέλανε να πληρώσω 90-100 € για να παρω "εγγυηση" για ενα tablet αξιας 160€ και μου προβαλαν επιχειρήματα της μορφής "θα μεινετε χωρις Tabletaki μεχρι να σας το φτιάξουν", θαρρείς και ειμαι κανένα δεκαπεντάχρονο και μου κάνουν dislike στο facebook επειδη χαλασε το tab... :P

Δημοσ.

Καμία γνώμη για το παραπάνω laptop γιατι λεω να το παω πισω στο καταστημα

Η κάρτα γραφικών βγάζει σκορ σε vista 4.3 και για μνήμη έχει 2Χ1024ΜΒ στα 266ΜΗΖ !!!! σύμφωνα με CPU-Z.

Και στο site που δινεις τοσο λεει.. Μνήμη 2048MB DDR2- 533MHz, απλα στο cpuz θα σου λεει καπου οτι τρεχουν σε dual channel

Ειναι αρκετα παλιο παντως.. Ποσο το πηρες?

Δημοσ.

Και στο site που δινεις τοσο λεει.. Μνήμη 2048MB DDR2- 533MHz, απλα στο cpuz θα σου λεει καπου οτι τρεχουν σε dual channel

Ειναι αρκετα παλιο παντως.. Ποσο το πηρες?

199Ε, να το παω πισω λες δηλαδη ? Αναβαθμιζεται ή δεν αξιζει ?

Δημοσ.

για 199 καλο ειναι. Η μαλλον πολυ καλο, αν ειναι οντως καινουριο. Ουτε μεταχειρισμενο δεν παιρνεις με τοσα σε αυτα τα χαρακτηριστικα

Δημοσ.

Οσον αφορα τα λαπτοπ ειναι ολα απο αυτα που εχουν στους παγκους και μπαινει ο καθε αλλοδαπος και καθετε και δοκιμαζει καποιο παιχνιδι και πιθανοτατα πολλα ειναι γρατζουνισμενα η εχουν αρχισει να παρουσιαζουν ψιλοπροβληματα απο την κακη χρηση.

Θα την παθετε σαν τον φιλο που αφορασε το home cinema πηγαινοντας στο καταστημα και για να μην μπορεσει να το δοκιμασει το ειχαν βαλει στην κουτα του και ενω τον διαβεβαιωναν οτι ειναι μια χαρα οταν το εβαλε σε λειτουργια περουσε συννεφα σκονης απο παντου και δεν ανοιγε το dvd.

Εαν παρετε κατι και σας συμβει κατι αναλογο δεν δεχονται επιστροφη αλλα σαν πασαρουν στο service οπου καταλαβαινετε τι ταλαιπωρια σας περιμενει.

Βασικα αγοραζετε μεταχειρισμενα laptop χωρις να γνωριζετε τι προβληματα μπορει να εχουν.

Γουρουνι στο σακι που λεμε.

Αν ηταν στην συσκευασια τους αχρησιμοποιητα θα συμφωνουσα οτι ειναι καλη αγορα αλλα αν ηταν στην συσκευασια δεν θα σας τα εδιναν και σε αυτες τις τιμες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...