c0prse_grinder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μόνο τις αλλαγές στην κεντρική σελίδα να δεις από ώρα σε ώρα δεν χρειάζεται και κάτι άλλο... βάζουν SUPER DEAL - βγάζουν SUPER DEAL' date=' βάζουν SUPER DEAL - βγάζουν SUPER DEAL... πως εξαφανίστηκε το mac και h philips από την κεντρική σελίδα τους τέτοια ώρα;[/quote'] Οντως. Αιδια το οτι εχουν πληρωσει ατομα να βαζουν κ να βγαζουν τις προσφορες ολο το βραδυ.. from HTC Desire Z on 4.0.3 (Insomnia App v2.0)
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Amazon... Δηλαδη? from HTC Desire Z on 4.0.3 (Insomnia App v2.0)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή έχει καταντήσει αηδία ( βέβαια έχει χαβαλέ δεν λέω ) προτείνω να τους κάνουμε και εμείς ένα σπάσιμο, ας παραγγείλουμε ο καθένας από 1000 με 2000 ευρώ πράγματα που είναι σε άμεση διαθεσιμότητα με αντικαταβολή και να μην τα παραλάβουμε ποτέ ... το ψήνω Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε εικονικά προφίλ και να ρίχνουμε παραγγελίες...που φυσικά δεν θα τις παραλαμβάνουμε... ΠΡΟΣΟΧΗ. Μόνο για είδη με ακριβά μεταφορικά, πχ τηλεοράσεις.
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 αλλαξαν παλι την αρχικη σελιδα τους αλλα αυτη τη φορα χωρις "super deals" μονο με "πτωσεις τιμων"... μου θυμιζει το ολο σκηνικο που περιμεναμε ολοι πριν μερικους μηνες να παρουμε τα touchpad στο uk store της HP στις ξεφτιλο-τιμες που υπηρχαν τοτε..και τελικα πηραμε τα ** μας
astymagos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον πηγα να παραλαβω χτες το HT-X250 samsung home cinema στα 79ευρω.. ενω ήταν ηδη εκθεσιακό μου το είχαν συσκευάσει .. ρωτάω το έχετε δοκιμάσει ολα μια χαρα? ναι φυσικά .. πάω σπιτι το βαζω στην πρίζα .. και πρωτη φορά το ειδα αυτό..εβγαζε απο πανω και απο το πλαι συνεφο..σαν σκονη.. και αρχισε να παίζει ενα dvd που είχε ήδη μεσα που οσο και να πατάω το eject δεν βγαίνει.. τι είναι αυτά τα πράγματα?τι πουλάνε? τι προτείνετε να κανω ρε μάγκες..?
Alxnks Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Πήρες και δώρο DVD και μιλάς κι από πάνω;! Τέρμα αχάριστος είσαι έτσι;!! Τι τι να κάνεις ρε συ....εγώ θα το επέστρεφα με συνοπτικές διαδικασίες και τα λεφτά μου στο χέρι χωρίς πολλά πολλά!
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον πηγα να παραλαβω χτες το HT-X250 samsung home cinema στα 79ευρω.. ενω ήταν ηδη εκθεσιακό μου το είχαν συσκευάσει .. ρωτάω το έχετε δοκιμάσει ολα μια χαρα? ναι φυσικά .. πάω σπιτι το βαζω στην πρίζα .. και πρωτη φορά το ειδα αυτό..εβγαζε απο πανω και απο το πλαι συνεφο..σαν σκονη.. και αρχισε να παίζει ενα dvd που είχε ήδη μεσα που οσο και να πατάω το eject δεν βγαίνει.. τι είναι αυτά τα πράγματα?τι πουλάνε? τι προτείνετε να κανω ρε μάγκες..? εγω θα απαιτουσα καινουργιο κομματι σφραγισμενο, αν δεν εχουν καποιο αλλο εκθεσιακο 100% λειτουργικο να σου δωσουν (αυτη τη φορα να γινει ο ελεγχος λειτουργικοτητας μπροστα σου). δεν εισαι αναγκασμενος να παρεις τα λεφτα σου πισω ουτε να παρεις πιστωτη στο μαγαζι του οσο εκανε το home cinema
astymagos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ ρε.. μολις ανοίξουν θα έχει μαχη.. εγώ εχασα δουλειά χτες για να πάω στην γλυφάδα να το παραλάβω.. δεν θέλω τα λεφτά πισω γιατι με 79 ευρω τι να πάρεις.. αν δεν μου βρούν αλλο σκευτομαι να το δώσω για Service και να κάνω και καταγγελία.. αλήθεια η διαδικασία doa που στο αλλάζουν σε 7 μέρες να ισχύει στα εκθεσιακά?
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ ρε.. μολις ανοίξουν θα έχει μαχη.. εγώ εχασα δουλειά χτες για να πάω στην γλυφάδα να το παραλάβω.. δεν θέλω τα λεφτά πισω γιατι με 79 ευρω τι να πάρεις.. αν δεν μου βρούν αλλο σκευτομαι να το δώσω για Service και να κάνω και καταγγελία.. αλήθεια η διαδικασία doa που στο αλλάζουν σε 7 μέρες να ισχύει στα εκθεσιακά? λογικα θα πρεπει να ισχυει οπως ισχυει κανονικα η εγγυηση σου για 1 η 2 χρονια απο την ημερα της αγορας.. μη μασησεις αν σου πουν παρε τα 79 και παρε κατι αλλο..πες τους οτι το δεχεσαι αυτο αν και μονο αν σου δωσουν κατι απο τα χθεσινοβραδυνα super deals χαχα ;-) PS. βασικα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που βρηκες μεσα dvd και δεν ηταν και 100% λειτουργικο τπ συστημα παρολο που παν οτι το τσεκαρανε. (εγω τους εχω ικανους να σε χρεωσουν και το dvd αν το πας πισω με γρατζουνιες χχααχχα) ((επισης εγω θα ρωτουσα να μιλησω και με εκεινον που "τσεκαρε" το ολο συστημα για την λειτουργικοτητα του, "πλακα" θα 'χε.))
astymagos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 λογικα θα πρεπει να ισχυει οπως ισχυει κανονικα η εγγυηση σου για 1 η 2 χρονια απο την ημερα της αγορας.. μη μασησεις αν σου πουν παρε τα 79 και παρε κατι αλλο..πες τους οτι το δεχεσαι αυτο αν και μονο αν σου δωσουν κατι απο τα χθεσινοβραδυνα super deals χαχα ;-) PS. βασικα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που βρηκες μεσα dvd και δεν ηταν και 100% λειτουργικο τπ συστημα παρολο που παν οτι το τσεκαρανε. (εγω τους εχω ικανους να σε χρεωσουν και το dvd αν το πας πισω με γρατζουνιες χχααχχα) ((επισης εγω θα ρωτουσα να μιλησω και με εκεινον που "τσεκαρε" το ολο συστημα για την λειτουργικοτητα του, "πλακα" θα 'χε.)) το dvd δεν γίνεται να το γρατσουνίσω γιατι δεν βγαίνει καν.. παταω eject και τιποτα.. ειναι ενα dvd που παίζει μια συναυλία του mad.. μηπως ειναι το samsung mad edition και παιζει μονο αυτο?και εγω δεν κατάλαβα καλα..χαχα..καλα τωρα γελάμε αλλα οι τύποι ειναι για κλάματα .. ποιος ξέρει σε ποια αποθήκη το είχαν..
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 το dvd δεν γίνεται να το γρατσουνίσω γιατι δεν βγαίνει καν.. παταω eject και τιποτα.. ειναι ενα dvd που παίζει μια συναυλία του mad.. μηπως ειναι το samsung mad edition και παιζει μονο αυτο?και εγω δεν κατάλαβα καλα..χαχα..καλα τωρα γελάμε αλλα οι τύποι ειναι για κλάματα .. ποιος ξέρει σε ποια αποθήκη το είχαν.. αηδια ναι.. οταν γυρισεις απο κει πες μας πως πηγε..ρωτα κ επι τη ευκαιριας και τι στο διιαααα** θα γινει με τα superdeals!
kinitos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Στο the mall έχει dvd teac μόνο από το κουτί βλέπεις ότι είναι αρχαίο από τιμή μου λέει από 79 τώρα μόνο 19.αλλα δε το πήρα. Οποίος το θέλει εκεί είναι με μεγάλο χορταστικό κουτί μέσα στη σκόνη
HERTHAN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μ'αρεσει που λενε και που συγκεκριμενα ειναι διαθεσιμα τα προιοντα σε προσφορα. Μπορει να μου πει καποιος οτι εστω και για ενα προιον απο αυτα που βαζουν υπαρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις