Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχει καταντήσει αηδία ( βέβαια έχει χαβαλέ δεν λέω ) προτείνω να τους κάνουμε και εμείς ένα σπάσιμο, ας παραγγείλουμε ο καθένας από 1000 με 2000 ευρώ πράγματα που είναι σε άμεση διαθεσιμότητα με αντικαταβολή και να μην τα παραλάβουμε ποτέ ... το ψήνω :)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έχει καταντήσει αηδία ( βέβαια έχει χαβαλέ δεν λέω ) προτείνω να τους κάνουμε και εμείς ένα σπάσιμο, ας παραγγείλουμε ο καθένας από 1000 με 2000 ευρώ πράγματα που είναι σε άμεση διαθεσιμότητα με αντικαταβολή και να μην τα παραλάβουμε ποτέ ... το ψήνω :)

και να φάμε μια μηνυσαρα μετά να στανιαρουμε..

καταγγελία και τέλος παιδιά.

Δημοσ.

11.956 ευρω εχω αυτη την στιγμη στο καλαθι(αμεσα διαθεσιμα)....να προχωρησω?? :devil:

Δημοσ.

θελετε? να το οργανωσουμε???? εγω μεσα

Δημοσ.

11.956 ευρω εχω αυτη την στιγμη στο καλαθι(αμεσα διαθεσιμα)....να προχωρησω?? :devil:

τηλεφωνο επικοινωνιας βαλε το τηλεφωνο καποιου καταστηματος multirama! διευθυνση επισης (ειναι πολυ ευκολο να τα βρεις)

Δημοσ.

ααααααααχαχχαχχαχχχα

τι έχεις βάλει μέσα ρε?

έχω λυθεί στο γέλιο :lol: :lol:

Δημοσ.

Πως γίνεται να βάζουν στο onilne κατάστημα των MULTIRAMA προσφορές super deals ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ βραδιάτικα και μετά από μια ώρα να τις βγάζουν χωρίς να μπορείς να προσθέσεις το προιόν στο καλάθι;;; αυτή η δουλειά γίνεται, βάζουν "προσφορά" στο site και μετά από λίγο την βγάζουν πάλι! το ίδιο βιολί. Πάνε καλά;

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ από το MULTIRAMA. Κάποιος παίζει μαζί μας και θα πρέπει να φάει μηνύσεις να στανιάρει. :devil:

Δημοσ.
Πως γίνεται να βάζουν στο onilne κατάστημα των MULTIRAMA προσφορές super deals ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ βραδιάτικα και μετά από μια ώρα να τις βγάζουν χωρίς να μπορείς να προσθέσεις το προιόν στο καλάθι;;; αυτή η δουλειά γίνεται' date=' βάζουν "προσφορά" στο site και μετά από λίγο την βγάζουν πάλι! το ίδιο βιολί. Πάνε καλά;

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ από το MULTIRAMA. Κάποιος παίζει μαζί μας και θα πρέπει να φάει μηνύσεις να στανιάρει. :devil:[/quote']

Τις βγαλανε?

from HTC Desire Z on 4.0.3 (Insomnia App v2.0)

Δημοσ.

Τις βγαλανε?

from HTC Desire Z on 4.0.3 (Insomnia App v2.0)

μόνο τις αλλαγές στην κεντρική σελίδα να δεις από ώρα σε ώρα δεν χρειάζεται και κάτι άλλο...

βάζουν SUPER DEAL - βγάζουν SUPER DEAL, βάζουν SUPER DEAL - βγάζουν SUPER DEAL... :mad: \

πως εξαφανίστηκε το mac και h philips από την κεντρική σελίδα τους τέτοια ώρα;

Δημοσ.

Το πατερα και τη μανα μου βαζω ρε μεγαλε!!!!

:-D

βαλτους και σως ομως για να τους γλιστραει καλυτερα! :mrgreen:

Δημοσ.

Ποτε θα καταλαβετε μερικοι πως το ολο νομικο συστημα στην Ελλαδα ειναι μαυρα χαλια ? Ολες αυτες οι αλυσιδες εχουν φαει αμετρητες καταγγελιες στο ΙΝΚΑ και απλα δεν τους νοιαζει....Εδω δεν νοιαζει το κρατος που παρανομει (Φορους στα αμαξια, χαρατσια κτλ κτλ κτλ) και τρωει προστιμα απο την ΕΕ συνεχεια και θα νοιαστουν οι καταστηματαρχες ? Γιαυτο εξαλλου καθε μερα βγαινει και απο ενα νεο εικονικο καταστημα/αποθηκη που δεν κανει καλα την δουλεια του και δεν το νοιαζει και τοσο το θεμα ΙΝΚΑ.

@P.Chris

Δεν ειναι δυσκολο να εχουν ατομο να δουλευει απο το σπιτι τετοια ωρα και γιατι οχι να παρακολουθει και φορα σαν αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...