vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι νομιμο στην σημερινη εποχη φιλε.Και αυτα που εγιναν στην Αθηνα την περασμενη Κυριακη τιποτα δεν ηταν νομιμο.Ετσι εμειναν ομως,οπως και πολλα αλλα.Δεν εχει να λεει κατι αυτο.Τοτε ας κλεισουμε και το subforum των αγγελιων του insomnia οπως και αλλων forum..
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι τοσα πολλα τα κολπα που ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει και να μην πληρωσει τιποτα σε κανενα κρατος. Και οι δυο απο μια τετοια συναλλαγη εχουν και οι δυο κερδος πιστεψε με. Και μάλιστα σε αυτό το κράτος από τέτοια κόλπα άλλο τίποτα...Και οι δύο κερδίζουν απλά ό ένας 100 και ο άλλος 70-80 και αυτό πιστεύω είναι το άδικο...
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Και μάλιστα σε αυτό το κράτος από τέτοια κόλπα άλλο τίποτα...Και οι δύο κερδίζουν απλά ό ένας 100 και ο άλλος 70-80 και αυτό πιστεύω είναι το άδικο... Τι να κανουμε ετσι ειναι δεν μπορω να το αλλαξω εγω κι εσυ.
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι νομιμο στην σημερινη εποχη φιλε.Και αυτα που εγιναν στην Αθηνα την περασμενη Κυριακη τιποτα δεν ηταν νομιμο.Ετσι εμειναν ομως,οπως και πολλα αλλα.Δεν εχει να λεει κατι αυτο.Τοτε ας κλεισουμε και το subforum των αγγελιων του insomnia οπως και αλλων forum.. Ρε παιδιά συμφωνώ με αυτά που λέτε, η μόνη μου ένσταση είναι ότι όπως προανέφερα ο ένας θα βγάλει 100 και ο άλλος 80 και είναι άδικο... Αυτό έχει να κάνει με το κατά πόσο είναι νόμιμη η συναλλαγή. Τώρα τα χάλια μας σαν κράτος γενικότερα τα ξέρουμε και αν αρχίσουμε να τα αναλύουμε δεν μας φτάνουν άλλες 40 σελίδες για την εισαγωγή... Sorry για το off-topic...
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Και μάλιστα σε αυτό το κράτος από τέτοια κόλπα άλλο τίποτα...Και οι δύο κερδίζουν απλά ό ένας 100 και ο άλλος 70-80 και αυτό πιστεύω είναι το άδικο... Δικαιο ειναι ετσι λειτουργουν τα παντα.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σας υποχρεώνει κανείς να αγοράσετε; Αντε ντε.
Chief90 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εγω πήρα τηλ και τσίμπησα μια X-Fi XtremeMusic στα 19 και ενα mousepad στα 5. αν έπαιρνα τηλ πιο νωρίς ίσως προλάβαινα και το Logitech Wireless Desktop MK710
nek4d Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 να ρωτησω κατι? σας εχουν ερθει ακυρωτυκα mails για οσες παραγγελιες εχετε κανει? σε εμενα οχι, και πραγματικα απορω αν εχω προλαβει να κατοχυρωσω μια lcd που εβαλα στο καλαθι εχθες δεν μου εχει ερθει κανενα email, ουτε ακυρωσης ουτε παραλαβης, για πολλες παραγγελιες που εβαλα. Η κατασταση παραγγελιων online, αμεταβλητη επισης. Ενημερωτικα το λεω, δεν με νοιαζει τι θα γινει, εκανα την πλακα μου χτες βραδυ. Στο τηλ δεν απαντουν, εχουν "πηξει". Με αυτα που διαβασα εδω, σε μαγαζι δεν παω. ... Με τα πολλα κατάφερα και επιβεβαίωσα την παραγγελια του Vaio vpc-f13z1e/b sta 699 http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7832/Sony-VAIO-F-Series-VPC-F13Z1E-B-Core-i7-740QM-1-73-GHz-16-4-TFT-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-(-%CE%95%CE%93%CE%93%CE%A5%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%9B%CE%9B-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1-9 Η κοπελιά μου είπε οτι το βρήκε κλειστο και μου το στέλνει σπίτι. Εκοψε και το τιμολογιο οποτε ελ΄πιζω όλα καλά!55% κάτω δεν ειναι και άσχημα Μια ερώτηση μόνο. Αν μου ρθει ο courier την Δευτέρα και δω κανα ανοιγμένο κουτί η κανα ασπρο αυτοκολλητο αντι για αυτοκόλλητο της sony στην εγκοπή πώς να το χειριστώ? Να του πω περίμενε να το ανοιξω η να τον ξαποστείλω και αυτον και το pc μαζι? παρτο κ πεστο εδω πως ειναι κ γιατι τυχον δεν σου αρεσει. θα φυγει αμεσως κ θα κανεις χαρουμενο εναν συμφορουμιτη Αυτό νομίζω ότι δεν ισχύει όταν υπάρχουν πολλαπλά κρούσματα. Αν είναι πολλοί που παράγγειλαν τελικά και δεν τα πήραν τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί παραπλανητική διαφήμιση, παραπλάνηση καταναλωτή κλπ: Νομίζω αναγράφεται σε κάποιο νόμο που έχει γράψει κάποιος εδώ. Και είχε ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο με την αλυσίδα Γερμανός στο παρελθόν η οποία μετά από καταγγελίες έφαγε πρόστιμο 90.000 euro αν θυμάμαι καλά.... αναποδα το επιασες! απαντησα εκει που λεει φιλος για τον πελατη οτι δεσμευεται να αγορασει οτι εβαλε παραγγελία. δεν υπαρχει τετοια δεσμευση στην πραξη. Δηλ. αν δεν παω εγω, ως πελατης, να παραλαβω την παραγγελια σημερα, θα μου κανουν μηνυση?! περιμενουν 100 στην σειρα για τα ιδια προιοντα. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο νόμιμο να παίρνεις κάτι 100 ευρώ και να το πουλάς 200. Για τα 100 ευρώ κέρδος φορολογείται αυτός που το πουλάει??? Σαφώς και όχι, τα βάζει καθαρά στην τσέπη... πω πω παιδια, πιασατε τρελλο θεμα, θα φτασουμε τις 100 σελιδες μονο γι'αυτο. θα ελεγα ο φυσικος νομος της προσφορας κ ζητησης προηγειται των ανθρωπινων νομων. μπορει να μην ειναι ηθικο αλλα ειναι μερος της ζωης μας απ'την στιγμη που μπηκαμε σε μια κοινωνια που λειτουργει οπως λειτουργει με το χρημα. Και για να ριξω λαδι στην φωτια, ή για να ξεκαθαρισει το τοπιο για καποιους, ας παρουμε για παραδειγμα, ενα υποθετικο σεναριο που δειχνει τις 2 πλευρες του νομισματος: Εστω τωρα που ολοι ακουμε για την οικονομικη κριση κ ηδη εχουν δημοσιευτει διαφορα σεναρια αν χρεωκοπησουμε σαν χωρα κλπ, οτι παει καποιος κ αγοραζει σημερα 100 κουτες γαλα νουνου. (οπου γαλα νουνου=ρεβυθια=πετρελαιο=οτιδηποτε βαλει ο νους σας) Τον Μαρτιο, υποθετικα παντα, δηλωνουμε επισημα χρεοκοπια κ γινεται το ελα να δεις στα super market για καποιο απροσδιοριστο χρονικο διαστημα. Βγαινει λοιπον ο κυριος κ πουλαει το γαλα νουνου στην μαυρη αγορα στην 5πλη τιμη. Πως θα τον χαρακτηριζατε? εξυπνο? πονηρο? εβραιο? κακοηθη? προ-νοημων? Τον ευατο σας, που ηξερε για τον κινδυνο της χρεοκοπιας κ την πιθανοτητα προβληματων στην αγορα, αλλα δεν αγορασατε "γαλα νουνου", πως θα τον χαρακτηριζατε?!
doctorm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγω θα πω ενα πραγμα για ολη την κατασταση. Να βλεπω καποιους σαν τρελους να προλαβουν να αγορασουν πραγματα που στην τελικη δεν τα εχουν αμεση αναγκη. Λεφτα υπαρχουν!! :mrgreen:
giannisko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Βγαινει λοιπον ο κυριος κ πουλαει το γαλα νουνου στην μαυρη αγορα στην 5πλη τιμη. Πως θα τον χαρακτηριζατε? εξυπνο? πονηρο? εβραιο? κακοηθη? προ-νοημων? Μαυραγορίτη,εφοσον ζει απο το δραμα τών αλλων,και ξερεις τι τελος ειχαν στην κατοχη. !! Τον ευατο σας, που ηξερε για τον κινδυνο της χρεοκοπιας κ την πιθανοτητα προβληματων στην αγορα, αλλα δεν αγορασατε γαλα νουνου, πως θα τον χαρακτηριζατε?! Δεν περισεύουν χρηματα σε ολους για να κανουν στόκ Καλα δεν ντρέπεσε,να έχεις τέτοιες ιδέες και μόνο,και αντι να τις κρατάς για τήν πάρτυ σου και να κάνεις το παγώνι ,τις λες και δημόσια κιόλας ,μπράβο ήθος και εις ανώτερα νεαρέ.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λεφτα υπαρχουν!! :mrgreen: Εγω το φωναζω εδω και καιρο. Καλα μας κανουν οι απ'εξω.
FatMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σίγουρα το multirama συνεργάστηκε με την τροικα και την κυβέρνηση. Κατέγραψε τις IP αυτών που έμπαιναν και παράγγελναν και θα τις προωθήσει στην εφορία για να γίνει διασταύρωση εισοδημάτων Μην σας πώ για αυτούς που όντως αγόρασαν ηλεκτρονικά τι θα πάθουν...τώρα που έχουν τα στοιχεία τους, θα τους έρθει ραβασάκι να πληρώσουν για είδη πολυτελείας.
nek4d Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μαυραγορίτη,εφοσον ζει απο το δραμα τών αλλων,και ξερεις τι τελος ειχαν στην κατοχη. !! Δεν περισεύουν χρηματα σε ολους για να κανουν στόκ Καλα δεν ντρέπεσε,να έχεις τέτοιες ιδέες και μόνο,και αντι να τις κρατάς για τήν πάρτυ σου και να κάνεις το παγώνι ,τις λες και δημόσια κιόλας ,μπράβο ήθος και εις ανώτερα νεαρέ. Κατι λαθος καταλαβες. Δεν ειπα οτι σκεφτομαι ετσι, βαζω τον ευατο μου σε αυτους που θα ψαχνουν το "γαλα νουνου" ή τους "μαυραγοριτες" οπως λες. Αλλα δεν εχει σημασια, αυτο, απλα ειπα για προσφορα κ ζητηση κ πως υπερβαινουν το "νομιμο". Κ σας εθεσα το θεμα για να το δειτε οπως νομιζετε ο καθενας κ απο τις 2 πλευρες. Αλλα βρηκες οντως την ευκολη λυση, η πρωτη αντιδραση θα ηταν να καταδικασουμε τους "μαυραγοριτες", δυστυχως μαζι κ εγω...λες κ εμεις δεν φταιμε σε τιποτε. Εγω το φωναζω εδω και καιρο. Καλα μας κανουν οι απ'εξω. Ενταξει, αλλα κουμαντο θα κανουμε πως θα ξοδεψει ο καθενας τα χρηματα του? Στο κατω κατω, μπορει να προτιμησε να μην πληρωσει το χαρατσι κ να του περισσευουν μερικα Σίγουρα το multirama συνεργάστηκε με την τροικα και την κυβέρνηση. Κατέγραψε τις IP αυτών που έμπαιναν και παράγγελναν και θα τις προωθήσει στην εφορία για να γίνει διασταύρωση εισοδημάτων Μην σας πώ για αυτούς που όντως αγόρασαν ηλεκτρονικά τι θα πάθουν...τώρα που έχουν τα στοιχεία τους, θα τους έρθει ραβασάκι να πληρώσουν για είδη πολυτελείας. :lol: Ε, μα γι'αυτο λενε τον ιδιοκτητη των multirama "Γερμανο"
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ενα τεραστιο ευχαριστω στα παιδια του μουλτιραμα Λαρισας! 2 ωρες παιδευοταν, μου βρηκε τελικα το hp σε ενα καταστημα. Μπραβο και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις