nyne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Να πω ότι εμενα με πήραν απο to multirama της περιοχής μου να πάω να παραλάβω.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνω σε ολα, αλλα δεν πρεπει να παραβλεψουμε και αυτους τους πολλους Ελληναραδες που καραδωκουν σαν τα αρπακτικα πανω απο τις προσφορες , τα αγοραζουν φθηνα και την επομενη ημερα τα βαζουν στις αγγελιες πολυ ακροβοτερα για να βγαλουν κερδος. Αυτη ειναι η κουτοπονηρια που δεν αρεσει σε πολλους και οχι το αν εχει λεφτα καποιος να αγοραζει οτι αγοραζει με τους κοπους και τον ιδρωτα του. Ας κανει ο καθενας οπως νομιζει.Απο την στιγμη που καποιος κανει μια αγορα μετα το προιν το κανει ο καθενας οτι θελει. Ας το πουλησει ας το φαει ας το βαλει εκει που ξερει.....! Δεν πρεπει να ενδιαφερει κανεναν αλλον. Απο την στιγμη που νομιμα το αγορασε το κανει οτι θελει.
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ας κανει ο καθενας οπως νομιζει.Απο την στιγμη που καποιος κανει μια αγορα μετα το προιν το κανει ο καθενας οτι θελει. Ας το πουλησει ας το φαει ας το βαλει εκει που ξερει.....! Δεν πρεπει να ενδιαφερει κανεναν αλλον. Απο την στιγμη που νομιμα το αγορασε το κανει οτι θελει. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο νόμιμο να παίρνεις κάτι 100 ευρώ και να το πουλάς 200. Για τα 100 ευρώ κέρδος φορολογείται αυτός που το πουλάει??? Σαφώς και όχι, τα βάζει καθαρά στην τσέπη...
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο νόμιμο να παίρνεις κάτι 100 ευρώ και να το πουλάς 200. Για τα 100 ευρώ κέρδος φορολογείται αυτός που το πουλάει??? Σαφώς και όχι, τα βάζει καθαρά στην τσέπη... Να μην την πιασουμε αυτην τη συζητηση γιατι το πας αλλου τωρα.
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Να μην την πιασουμε αυτην τη συζητηση γιατι το πας αλλου τωρα. Επειδή είπες νόμιμα το αναφέρω... Ας το κάνει όπως λες ότι θέλει ο άλλος αλλά στο παράδειγμα που σου δίνω αυτό μόνο νόμιμο δεν είναι...
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή είπες νόμιμα το αναφέρω... Ας το κάνει όπως λες ότι θέλει ο άλλος αλλά στο παράδειγμα που σου δίνω αυτό μόνο νόμιμο δεν είναι... Παντως παρανομα δεν το αγοραζει. Απο εκει και περα αν θες να το αγορασεις εσυ απο αυτον ζητα του αποδειξη. Αν ειναι ετσι μπορω να σου πω κι εγω ενα δυο πραγματακια με τα οποια δεν θα αγοραζε ποτε κανενας τιποτα και απο πουθενα αν τα παμε ολα νομιμα. Αφου ομως δεν μπορουμε να τα παμε νομιμα ολα δεν μπορουμε να μιλαμε τι θα γινοταν εαν.....!
giannisko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ας κανει ο καθενας οπως νομιζει.Απο την στιγμη που καποιος κανει μια αγορα μετα το προιν το κανει ο καθενας οτι θελει. Ας το πουλησει ας το φαει ας το βαλει εκει που ξερει.....! Δεν πρεπει να ενδιαφερει κανεναν αλλον. Απο την στιγμη που νομιμα το αγορασε το κανει οτι θελει. Mήν είσαι ζαματεφουτίστας,δέν είναι έτσι,να το αγορασει προσφορα 200 ευρω και να το βαζει αγγελια σε 2 μερες 300 ευρω,για να βγαλει 100 ευρω αφορολογητο αέρα.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Mήν είσαι ζαματεφουτίστας,δέν είναι έτσι,να το αγορασει προσφορα 200 ευρω και να το βαζει αγγελια σε 2 μερες 300 ευρω,για να βγαλει 100 ευρω αφορολογητο αέρα. Μην ειμαι τι? Ναι γιατι αυτο το κανουν εκατομμυρια καθε μερα. Παντα ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα ειναι και δεν προκειται να αλλαξει ποτε. Ποτε ομως.
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παντως παρανομα δεν το αγοραζει. Απο εκει και περα αν θες να το αγορασεις εσυ απο αυτον ζητα του αποδειξη. Αν ειναι ετσι μπορω να σου πω κι εγω ενα δυο πραγματακια με τα οποια δεν θα αγοραζε ποτε κανενας τιποτα και απο πουθενα αν τα παμε ολα νομιμα. Αφου ομως δεν μπορουμε να τα παμε νομιμα ολα δεν μπορουμε να μιλαμε τι θα γινοταν εαν.....! Μα δεν λέω ότι έχεις κάπου άδικο και σαφώς και δεν γίνονται όλα νόμιμα απλά σου έφερα ένα παράδειγμα. Δηλαδή ένας ιδιώτης μπορεί να πουλήσει κάτι σε κάποιον άλλον ιδιώτη, να έχει κέρδος και αν θέλει βάζει και την απόδειξη στη φορολογική δήλωση και αντί για να πληρώσει στο κράτος του αφαιρούν κιόλας Και ένα κατάστημα όσο καλή τιμή και να κάνει σε ένα προιόν στο τέλος θα πληρώσει ένα μεγάλο μέρος της είσπραξης στο κράτος...Αυτό είναι που μου την δίνει και ας μην έχω κατάστημα ηλεκτρονικών
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια τι ψαχνετε τωρα? Αν εγω αγορασω κατι μετα μπορω να το κανω οτι θελω..Θα μου απαγορευσει καποιος να το πουλησω αλλου ειτε να το σπασω ειτε να το χαρισω? Απο την στιγμη που το αγορασα οτι θελω μπορω να το κανω..
giannisko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μην ειμαι τι? http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD_%CF%86%CE%BF%CF%85
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια τι ψαχνετε τωρα? Αν εγω αγορασω κατι μετα μπορω να το κανω οτι θελω..Θα μου απαγορευσει καποιος να το πουλησω αλλου ειτε να το σπασω ειτε να το χαρισω? Απο την στιγμη που το αγορασα οτι θελω μπορω να το κανω.. Και το πουλάς και βγάζεις κέρδος αφορολόγητο. Ναι μπορείς να το κάνεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο... Με αυτή τη λογική και εγώ έχω αμάξι δικό μου και μπορώ να το κάνω ότι θέλω και να περνάω και με κόκκινο όλα τα φανάρια, ναι μπορώ να το κάνω αλλά δεν σημαίνει ότι είμαι και νόμιμος.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν λέω ότι έχεις κάπου άδικο και σαφώς και δεν γίνονται όλα νόμιμα απλά σου έφερα ένα παράδειγμα. Δηλαδή ένας ιδιώτης μπορεί να πουλήσει κάτι σε κάποιον άλλον ιδιώτη, να έχει κέρδος και αν θέλει βάζει και την απόδειξη στη φορολογική δήλωση και αντί για να πληρώσει στο κράτος του αφαιρούν κιόλας Και ένα κατάστημα όσο καλή τιμή και να κάνει σε ένα προιόν στο τέλος θα πληρώσει ένα μεγάλο μέρος της είσπραξης στο κράτος...Αυτό είναι που μου την δίνει και ας μην έχω κατάστημα ηλεκτρονικών Ειναι τοσα πολλα τα κολπα που ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει και να μην πληρωσει τιποτα σε κανενα κρατος. Και οι δυο απο μια τετοια συναλλαγη εχουν και οι δυο κερδος πιστεψε με.
giannisko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια τι ψαχνετε τωρα? Αν εγω αγορασω κατι μετα μπορω να το κανω οτι θελω..Θα μου απαγορευσει καποιος να το πουλησω αλλου ειτε να το σπασω ειτε να το χαρισω? Απο την στιγμη που το αγορασα οτι θελω μπορω να το κανω.. Kαι βεβαια μπορεις να το κανεις οτι θελεις,αλλα δεν ειναι ηθικόν να αγορασεις προσφορα κατι μονο και μονο για να το μεταπουλησεις σε 2 μερες και να βγαλεις κερδος. Να γιατι παμε κατα διαολου ,ολοι εχουμε γινει ζαματεφουτίστες και κοιταμε την πάρτη μας. Κοιτατε να βαλετε μυαλο τουλαχιστον εσεις οι νεωτεροι ,και μην παρετε τα χαΐρια των μεγάλων που τα εκαναν μπάχαλο.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD_%CF%86%CE%BF%CF%85 Ε και γιατι ειμαι ζαμαν ξου φου που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις