lavaball Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια το 95% των προιοντων ποθ ειχαν το συμβολο deals δεν κυκλοφορουν στην αγορα,ετσι μια τηλεοραση Π.Χ.philips που την ειχαν εχθες απο 1200 στα 299 ειχε βγει το 2008,δεν υπηρχε σε κανενα φυσικο η ηλεκτρονικο καταστημα,το ιδιο ειδα να συμβαινει και με πολλα προιοντα 2.Οταν το συστημα δεχεται την παραγγελια σου δεν γινεται την επομενη να σου ερχεται ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ,τι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ καταστημα ειναι που δεν εχει συστημα ωστε να σε κοψει?
default Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εκανα μια παραγγελια χθες βραδυ 3 φωτογραφικες οταν ειχαν ενδειξη "κατοπιν παραγγελειας" με την προοπτικη και 1 να παρω θα ειμαι ικανοποιημενος αλλα για να ειμαι ειληκρινης δε πιστευω οτι θα παρω καμια. Ιδιως η μια μηχανη ηταν η P7000 οταν πηρα τηλ το μεσημερι ηταν εξαντλημενη παντου και δεν υπηρχε ουτε αποθηκη. Η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ηθελα να ξεστοκαρουν απο καποιους κωδικους και εκθεσιακα απλα το εκαναν με ανοργανωτο τροπο και πολλοι παρολο που ξερουν οτι δε προκειται να παρουν τιποτε θα τους "σουρουν" πολλα (δικαιως η αδικως). Εκεινο που δεν καταλαβα ομως ειναι οτι ενω δεν ειχαν στοκ το βραδυ καποιοι κωδικοι εμφανιστηκαν παλι (κατοπιν παραγγελιας) εγινε το σωσε οταν το πηραμε χαμπαρι. Ισως διορθωνανε το συστημα και δε φανταστηκαν οτι θα ημασταν ξυπνιοι και θα παραγγελναμε τετοιες ωρες τι να πω.
lavaball Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 η ΠΛΑΚΑ φιλε μου ποια ειναι,οτι οταν κανεις την παραγγελια σε δεσμευει οτι πρεπει να την παρεις. Οταν ομως το συστημα τους δεχεται την παραγγελια σου ειτε βαλεις 1 τεμ ,ειτε 1000,αυτοι εχουν το δικαιωμα να την ακυρωσουν................ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ?
nek4d Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 η ΠΛΑΚΑ φιλε μου ποια ειναι,οτι οταν κανεις την παραγγελια σε δεσμευει οτι πρεπει να την παρεις. Οταν ομως το συστημα τους δεχεται την παραγγελια σου ειτε βαλεις 1 τεμ ,ειτε 1000,αυτοι εχουν το δικαιωμα να την ακυρωσουν................ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ? στην πραξη, αμα δεν πληρωσεις, δεν εχεις δεσμευση να την παρεις (μου εχει τυχει στα multirama παλια που τα εκαναν σαλατα κ φυσικα τους ειπα να την σβησουν μονοι τους, ουδεν προβλημα)
driver4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Στο κατάστημα του Βόλου είχε τα πολύπριζα που είχε βγάλει το public στα 7 Ευρώ. Philips SPN3080A & Philips SPN4044A
Zandim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 να ρωτησω κατι? σας εχουν ερθει ακυρωτυκα mails για οσες παραγγελιες εχετε κανει? σε εμενα οχι, και πραγματικα απορω αν εχω προλαβει να κατοχυρωσω μια lcd που εβαλα στο καλαθι εχθες
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παραγγειλα το πληκτρολογιο με το ποντικι στα 19.99!Κανονικα μου ηρθε mail οτι η παραγγελια εχει γινει και δεν εχει ερθει ακυρωτικο mail.Τουλαχιστον οχι ακομα.Λετε να το παραλαβω?
Zandim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παραγγειλα το πληκτρολογιο με το ποντικι στα 19.99!Κανονικα μου ηρθε mail οτι η παραγγελια εχει γινει και δεν εχει ερθει ακυρωτικο mail.Τουλαχιστον οχι ακομα.Λετε να το παραλαβω? δες στο junk folder. Το ακυρωτικο για το πληκτρολογιο μου ηρθε κι εμενα στο junk folder. Για καποια αλλα αντικειμενα ομως δε μου ηρθε ακυρωτικο ουτε στο junk folder
android_power Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/alienware-m17x-9849-laptop-mayro/prod1880007pp/ εγω πηρα αυτο στα 799.σημερα το παρελαβα και εχει καμια ωριτσα που το σκαλιζω.φοβερο εργαλειο.απο Multirama τσιμισκη
nyne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εμενα η κατασταση αλλαξε σε παραλαβη απο το καταστημα.Θα παω το απογευμα να παραλαβω κ θα σας πω.
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εβαλε το galaxy s plus στα 399 ευρω..ειναι για τον ..... οι ανθρωποι
samniotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εγώ πρόλαβα μία τελευταία Sony DSC-W520 στα 59€. απ'ότι μου είπαν, ότι έγινε έγινε την Πέμπτη που τρέχαν πανικόβλητοι!
nyne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 τον μπουλο πήρες κ συ φίλε όπως οι περισσότεροι ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! ρε φιλε το καταλαβαμε ειμαστε θυματα αμερικανακια.τωρα μπορεις να σταματησεις να τρολαρεις...
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ρε φιλε το καταλαβαμε ειμαστε θυματα αμερικανακια.τωρα μπορεις να σταματησεις να τρολαρεις... δε τρολαρω..προσπαθώ να σας κόψω τον αέρα σε 2 μέρες 40 σελίδες για το τίποτα...κάποιοι θα πάνε να αγοράσουν μόνο κ μόνο από τα μουλτιραμα,επειδή νομίζουν ότι έχει "προσφορές".. υ.γ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν ξαναποσταρω εδώ. γιου αρ ον γυορ οουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις