afinis2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Τελος...σβηνοντε τα deals σιγα σιγα απο ολες τις κατηγοριες...(ακυρο να τα παλι!)
zacharis1955 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Tα πήραμε όλα!!! Καληνύχτα ή μάλλον καλημέρα σε όλους τους νυχτερινούς κυνηγούς Super Deals του insomnia...
vviolent Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πτώση τιμών στα Multirama για λίγες ημέρες σε notebook, TV και άλλα από www.in.gr ΥΓ: Αυτό μόλις το αλίευσα στο νετ: click
sintalkas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά μόλις βγάλανε όλες τις προσφορές και ξαναβάλανε σε όλα τις γνωστές ακριβές τιμές
Chief90 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά μόλις βγάλανε όλες τις προσφορές και ξαναβάλανε σε όλα τις γνωστές ακριβές τιμές τι περίμενες?? για μ!@# τους έχεις ?
scullyist Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ε όχι και "μόλις", έχει ώρες που έγινε. Βρήκα μέρα να κάνω ανάποδο πρόγραμμα ύπνου το μπελά μου (αν όντως αποδειχτεί ότι όλες οι παραγγελίες θα προχωρήσουν κανονικά, που μακάρι να γίνει βέβαια). για μ!@# τους έχεις ? Δεν τους έχουμε, αποδεδειγμένα είναι. Απλά από την αντίστροφη =P
xristoforos89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Την λαπτοπαρα που ειχα παραγγειλει χθες το βραδυ, την κατεβασαν γενικοτερα απο το site! Περιμενω τηλεφωνημα εν ωρα γραψιματος στην σχολη σε κανενα τριωρο!
CRTYR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά η όλη Ιστορία ήταν μεγάλο παραμύθι..μάλλον το multirama μας πέρασε για αμερικανάκια..δεν πιστεύω πως υπάρχει έστω κι ένας εδω μέσα που να έχει κάτι σε προσφορά απο το Multirama στα χέρια του ... Με αυτή την πολιτική πάντως και φτηνότερο να έχει κάτι στο μέλλον εκτιμώ πως θα επιλέγουμε το αμέσως ακριβότερο κατάστημα μόνο και μόνο για την αξιοπιστία του....
anivas11 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ παρέλαβα χθες ένα usb δέκτη TV (Hauppauge HVR-900H) στα 15€. Είχα πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα μου το κράτησαν και το παρέλαβα το απόγευμα. Από 60 στα 15 ευρώ, καλή τιμή ήταν και οι άνθρωποι εξυπηρετικοί. Παλιότερα έχω πετύχει σε εξαιρετική τιμή μία panasonic g1 και ένα laptop lenovo. Παρ' όλο που πήγαινα πάντα από τους τελευταίους στο κατάστημα να παραγγείλω, σκίζονταν να ψάξουν να βρουν διαθέσιμο κομμάτι. Στο Laptop θυμάμαι ότι ο υπάλληλος πήρε τηλέφωνο 5-6 καταστήματα που φαινόταν διαθεσιμότητα στο σύστημα και τελικά μου το έφερε από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα της Ζακύνθου !!
HarakisS2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λόγω κρίσης και της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας ο όμιλος δεν μπορεί να αγοράσει νέα προιόντα με πίστωση. Έτσι ρευστοποίησε τα προιόντα που είχε στην αποθήκη. Τα κομμάτια ήταν λίγα, εκθεσιακά και κάποια σφραγισμένα που είχαν ξεμείνει. Με ενημέρωσε ένας υπάλληλος.
anivas11 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το βλέπουμε και στο e-shop. Εξασφαλίζει τιμή, κάνει προσφορά, μαζεύει παραγγελίες, τα φέρνει και τα διανέμει αμέσως. Πέρασαν οι εποχές που οι αποθήκες είχαν διαθεσιμότητα.
nyne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λόγω κρίσης και της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας ο όμιλος δεν μπορεί να αγοράσει νέα προιόντα με πίστωση. Έτσι ρευστοποίησε τα προιόντα που είχε στην αποθήκη. Τα κομμάτια ήταν λίγα, εκθεσιακά και κάποια σφραγισμένα που είχαν ξεμείνει. Με ενημέρωσε ένας υπάλληλος. αυτη ειναι κ η ποιο σοβαρη κ μαλλον πραγματικη περιπτωση.Εχω εμπειρια απο πελατη μου με ηλεκτρικα που ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα κ τελικα εκανε αυτη την κινηση.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα μιλησα με multirama και μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν ξαναβγαλουν κατι. Μαλλον οχι μου ειπε.
Zandim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 κατεβηκαν τα απειρα superdeals αλλα εμενα ειναι ακομα στις παραγγελιες μου 1 προσφορα απο superdeal που εκανα χθες. Λετε να κατσει? Θεωρητικα θα πρεπε να μου τη σβησουν
neyromantis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Χαμός. Κάτι τέτοιο θα γίνετε στις διεθνείς αγορές όταν θα ξεπουλάμε τα νησιά μας !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις