coyote2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 στο σιτε δεν έχει τίποτα... αρα μόνο αμα πας σε μαγαζί και βρεις κάτι
PETROS13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 πήγα μια βολτα Αγ. Παρασκευή και έχει κάποια πράγματα αλλά λίγα.πιο πολύ αξίζει να παραγγείλουμε πρώτα από ιντερνετ. τα εκθεσιακά έχουν 6 μήνες εγγύηση.
zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 πήγα μια βολτα Αγ. Παρασκευή και έχει κάποια πράγματα αλλά λίγα.πιο πολύ αξίζει να παραγγείλουμε πρώτα από ιντερνετ. τα εκθεσιακά έχουν 6 μήνες εγγύηση. Δηλαδή πως να παραγγείλουμε??? Γίνεται να τα παραγγείλουμε σε αυτές τις τιμές??? Δεν τελείωσε αυτό το "πτώση τιμών"???
frou-frou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Οι υπάλληλοι που τα παίρνουν καλά κάνουν. Μαγκιά τους. Αν είμασταν και εμείς υπάλληλοι τι θα κάναμε όπως είπε 1 φίλος. Θα το αφήναμε για κάποιον άλλον ένα Apple Mac book Pro στα 399. Όλοι οι μυαλοπώληδες εδω μέσα μπαίνουν. Πέρασα 1 βόλτα από Multirama Θεσσαλονίκης (Καλαμαριάς - Τσιμισκής - Πυλαίας) και από ότι είδα έχει καλάθι με αρκετές προσφορές ακόμα και 300-500 ευρώ κάτω σε Laptop. Ακόμα και το βράδυ που πέρασα από Πυλαία είχε ακόμα πολλά προιόντα. Είχε Dslr από 950 στα 299 Sony. Λογικό οι κράχτες να τελείωσαν ρε παιδιά. Αλλά αν πάμε μια βόλτα από τα μαγαζιά κάτι θα βρούμε να πάρουμε. Τι περιμένουμε με τέτοιες τιμές να πάρουμε τηλέφωνο να μας το κρατήσουν η να το παραγγείλουμε.Ο Κλασσικός Ελληνάρας. Σε τέτοιες προσφορές πηγαίνεις με το άνοιγμα για να προλάβεις. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις. Πχ Μediamarkt και Πλαίσιο που κατα καιρούς έχουν βγάλει super προσφορές
keeper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή το είχαν και σήμερα ή αύριο θα κάνουν παραλαβή??? Μπορούσες να παραγγείλεις κάτι και όταν ήταν να κάνουν παραλαβή να στο έφερναν??? Τα ειχαν σε stock στην αποθηκη τους αυριο θα μου ερθει με courrier. Παντως σε περιπωση που κατι δεν μπορει να γινει παραγγελια online (γιατι crassarei τo σιτε για παραδειγμα)αντι να ταλαιπωρειστε παρτε ενα τηλ και καντε την παραγγελια σας τηλεφωνικα. (αρκει βεβαια το προιον την ωρα που θα παρετε τηλ να ειναι διαθεσιμο) Αυτο για την παραγγελια σε μη διαθεσιμα προιοντα δεν το γνωριζω αλλα δεν πιστευω οτι θα το εκανα κιολλας γιατι με την παραγγελια σου κατοχειρωνεις και την τιμη οποτε δεν πιστευω οτι αυτο θα του συμφερε (προσοπικη αποψη)
PETROS13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή πως να παραγγείλουμε??? Γίνεται να τα παραγγείλουμε σε αυτές τις τιμές??? Δεν τελείωσε αυτό το "πτώση τιμών"??? όχι. θα συνεχιστεί αυτό από ότι μου είπαν. παραγγελίες θα γίνονται με τηλέφωνο και μέσω ιντερνετ.
lavaball Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 αγορασα τηλ. philips 27. παω σπιτι,την ανοιγω και βλεπω στην δεξια πλευρα μια τσοχα κολλημενη πιθανοτατα για να τοποθετητε το τηλεκοντρολ. Την πηγα πισω και παραπονεθηκα γιατι δεν με ενημερωσαν οτι ηταν εκθεσιακο κομματι.Μου απαντησαν με 150 ευρω τι περιμενες κυριε? Ο υπαλληλος μου ειπε οτι (για ολη αυτη την διαφημιση της πλακας που κανουν) οτι για καθε κωδικο υπαρχουν μονο 1 με 2 κομματια σε ολα τα multirama.:mad::mad: Τα συμπερασματα δικα σας
vasman15 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 πρωτη φορα που προλαβα ,με πηρε τηλ μια ευγενεστατη κυρια αλλα ακυρωσα οταν μου ειπε οτι η lg lw4500 47 sta 500euro ηταν εκθεσιακη θα μου πειτε αφου προλαβες ας ηταν και εκθεσιακη αλλα ο διαολος εχει πολλα ποδαρια...παρεπιπτοντως θα μου στειλουν το blueray sony s380 39euro αν ενδιαφερεται κανενας ας μου πει εννοηται στην ιδια τιμη,αλλιως θα ακυρωσω...
PETROS13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 έφτιαξε η σελίδα αλλά super deals δεν έχουν μπει ακόμα..
frou-frou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον ήταν για σήμερα η προσφορά εκτός αν έχουνε μείνει αποθέματα στα καταστήματα.
beastie74 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα 2 NAS 220 και είχε στο μαγαζί μία lg 47lw4500 499 euro. Εκθεσιακό σε τέλεια κατάσταση παντού με ζελατίνες. Εφυγαν εκείνη την στιγμή και 2 μόνιτορ απο 2χχ με 100.
xristoforos89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0609224&catid=010200 Εγω παντως τσιμπησα ενα και ας μην ερθει ποτε!
vasman15 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον ήταν για σήμερα η προσφορά εκτός αν έχουνε μείνει αποθέματα στα καταστήματα. μιλησα με τον διευθυντη στο τοπικο καταστημα και μου ειπε πως τα καταστηματα θα ξεστοκαρουν μεταξυ τους ,ο ιδιος μου υποσχεθηκε θα μου βρει το προιον που του ζητησα...παντως υπαρχει ο φοβος του κλεισιματος... Πήρα 2 NAS 220 και είχε στο μαγαζί μία lg 47lw4500 499 euro. Εκθεσιακό σε τέλεια κατάσταση παντού με ζελατίνες. Εφυγαν εκείνη την στιγμή και 2 μόνιτορ απο 2χχ με 100. λες να ηταν αυτη που ακυρωσα?τοτε πως θα μου την εστελνε αν της ελεγα αφου μου ειπε ηταν μια και μοναδικη παντως εχω καποιο φοβο με τα εκθεσιακα...και κυριως με τις τηλεορασεις,ανεξαρτητα απο τις ζελατινες βαλε και ποσο καιρο παιζει ανοιχτη και σκονισμενη στο μαγαζι...
beastie74 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως επειδή ήμουν έτοιμος να την πακετάρω πέρασα πάρα πολύ καιρό μαζί της... ήταν άψογη. Ακόμα το ότι είναι εκεί και παίζει είναι εγγύηση καλής λειτουργιας σε σχέση (για εμένα) σε σχέση με μία σφραγισμένη που μπορεί να έχει ελάττωμα από μαμα. Μπορεί να την φτιάξεις αλλά έχεις ταλαιπωρία ...
Chris_85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Q17R i5 nvidia gt525 στα 499.. Ωστοσο αναγραφεται πως η εγγυηση ειναι απο τον κατασκευαστη μεν, 12μηνη δε.. Τις πταιει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις