Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ έχω στο καλάθι 2 Canon IXUS 220 HS, από τα πολλά click μπήκαν δυο αντί για μία, και μια βίντεοκάμερα. Και τώρα τι κάνουμε? Αν δεν κλείσω τον firefox υπάρχει περίπτωση να περάσουν όταν ξανανέβει το σίτε? Κάποιος εμπειρότερος ας μας ανοίξει τα μάτια :P

Δημοσ.

Το q15r με τον i5 και την nvidia ηταν;

ναι! Και ειναι καινουργιο μοντέλο σε σχέση με τα υπόλοιπα απο οσο βλέπω μιας και είναι της σειράς switchable.

Δημοσ.

Αξιότιμε κύριε ****,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Multirama για τις αγορές σας .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η παραγγελία που πραγματοποιήσατε σήμερα 16/02 για τα προϊόντα της προσφοράς 0614898 PLASMA TV PANASONIC TX-P42C3 42, 0536442 DVD PLAYER PANASONIC BDT100 BLURAY 3D και 0551105 HC PANASONIC SC-BT755 5,1 B.RAY 1000W 3D, θα ακυρωθεί καθώς τα προϊόντα δυστυχώς εξαντλήθηκαν.

Η εν λόγω προσφορά «Πτώση τιμών» όπως αναγράφεται και στους όρους ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων και δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας και σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση ενδεχομένως σας προκαλέσαμε.

Δημοσ.

Α τοσο καλα... Υπάρχει ετοιμο το κειμενο της καταγγελίας;

Το ΜΒ δεν ηταν στην προσφορά "Πτωση τιμών"... Ας τολμήσουν να μου στείλουν, η δικηγόρος μου εχει αναδουλειες τελευταία...

edit: Μολις ηρθε.....

Δημοσ.

Παιδιά ένα home cinema sony 5.1 1000W το είδατε στα 89€? Πολύ καλή τιμή. Κάτω από 400 ευρώ δεν βρίσκεις.

Πολλά είδαμε. Σαν να βλέπαμε την Μπελούτσι ή την Τζολί γυμνή ένα πράμα, Αλλά δεν μπορούσαμε τα αγγίξουμε!!!! :P

Δημοσ.

Εγω δε μπηκα στο κοπο ουτε καν να προσπαθησω να παρω κατι.

Αφου εχουν 2-3 κομματια απο καθε προιον γιατι δεν τα βαζουν μονο στα καταστηματα,διχως να το βαλουν στο σαιτ.

Δημοσ.

Eίναι η ίδια ψευδαίσθηση που σου γεννάει και ο τζόγος. Παίζεις ένα δελτίο στοίχημα με 2 ευρώ, βάζεις 15 άσσους β σουηδίας και ουζμπεκιστάν, κάθονται οι 14 και δεν κερδίζεις τα 20.000 ευρώ. Και πάντα νομίζεις ότι έχασες 20.000 ενώ έχασες 2. :mrgreen:

γιατι μου εμεινε μια πικρια ενω ουσιαστικα τι ειχα τι εχασα? εκτος βεβαια απο 3 ωρες απο τη ζωη μου που εχασα να προσπαθω να παω στο επομενο σταδιο το καλαθι...

Δημοσ.

Αφου εχουν 2-3 κομματια απο καθε προιον γιατι δεν τα βαζουν μονο στα καταστηματα,διχως να το βαλουν στο σαιτ.

Τα βλέπεις στο site, παίρνεις ένα τηλέφωνο τα κεντρικά ή πας σε οποιοδήποτε κατάστημα, ρωτάς πού υπάρχει διαθέσιμο, παίρνεις το συγκεκριμένο κατάστημα και στο στέλνουν όπου σε βολεύει. Αν υπάρχει διαθέσιμο βέβαια....

Δημοσ.

γιατι πως αλλιως θα εκαναν 200-300000 επιπλεον εγγραφες στο σαιτ (πριν πεσει) για να εξασφαλισουν το επομενο δανειο? και τα 200000 επιπλεον σταλμενα newsletter και να δουλεψουν οι στατιστικες οικονομικων εσοδων με μεγαλυτερους αριθμους.

οτι εκανε δηλαδη το getitnow με το -10 ευρω μια πολυ πιο ορθολογικη και σωστη προσφορα που ολοι μειναμε ευχαριστημενοι και μονο για διπλοεγγραφες εγιναν ακυρωσεις.

Δημοσ.

Οσον αφορα την τηλεφωνικη παραγγελια, οσοι επαιρναν στα κεντρικα τους παρεπεμπαν στα τηλεφωνα των καταστηματων που υποτιθεται ειχαν κομματια, για να φανε το ακυρο απο εκει. Προσωπικα πηρα τηλεφωνο στο καταστημα της Πατρας για ενα home cinema και το παληκαρι δε με ρωτησε καν κωδικο. "Ηταν στις προσφορες;" μου λεει."Ναι" λεω. "Δεν εχει μεινει τιποτα απο αυτα".

Εννοειται πως την πλειοψηφια την ειχαν καβατζωσει υπαλληλοι και καλα κανανε κιολας αφου και εγω το ιδιο θα εκανα. Το γιατι τα βγαλανε στο site και τα ειχαν τοσες ωρες χωρις να μπορεις καν να κανεις lοgin ειναι το μεμπτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...