Προς το περιεχόμενο

Super deals Multirama ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα οκ μην βιαζεστε να κραξετε ας περιμενουμε μεχρι την δευτερα να δουμε αν καποιοι απο εμας θα παραλαβουνε και μετα ας αρχησει ο "πολεμος" :P

Δημοσ.

Κοίτα να δεις...και είχα βρει 700 ευρώ φθηνότερο το MacBook 17 εκτός Ελλάδος και έλεγα ότι είναι σούπερ τιμή...χαχαχα

Μήπως πάει για κλείσιμο το κατάστημα? Εκτός και αν ισχύουν αυτά που είχαν ακουστεί περί συγχώνευσης με τα άλλα γνωστά καταστήματα...που ουσιαστικά ανήκουν στους ίδιους.

Δημοσ.

καλα οκ μην βιαζεστε να κραξετε ας περιμενουμε μεχρι την δευτερα να δουμε αν καποια απο εμας θα παραλαβουμε και μετα ας αρχησει ο "πολεμος" :P

Θα μάθουμε πιο σύντομα από το αν παρέλαβε η φίλη του paylidis το laptop.

Οτι επί ώρες κοροϊδεύουν τον κόσμο πάντως είναι γεγονός, καθώς οι όποιες προσφορές πρέπει να έχουν εξαντληθεί από το πρωί.

Δημοσ.

Πωλειται apple 17" στο κουτι του απο Δευτερα στο κουτι του με αποδειξη σφραγισμενο

Συγκεκριμενα αυτος http://tiny.cc/6k1ey .Αν δεν ανοιγει το λινκ επιμεινετε

Κακια μου

Ακυρο

χαρισε το για να εξιλεωθεις τωρα!!! :mrgreen:

τελικα δεν καταφερα να ολοκληρωσω ουτε μια παραγγελια ετσι για να εχω εστω ελπιδα να περναει η ωρα. τωρα γινεται σουλουπωμα στο site και προφανως θα επανερθει χωρις τις προσφορες. σιγουρα καπιοι προλαβαν. δε πειραζει. θα κερδισουμε αλλου οι υπολοιποι!

Δημοσ.

Θα μάθουμε πιο σύντομα από το αν παρέλαβε η φίλη του paylidis το laptop.

Μόλις παρέλαβε και το εκανε και 12 άτοκες...

Πριν 2 λεπτα που την πήρα ήταν ταμείο και της εκαναν το γνωστό πρηχτήρι-κύρηγμα του "99€ για 3 χρονια εγγυηση", για να μη μεινετε χωρις λαπτοπ αν χαλασει σας το λεμε Blah blah blah!

Το μηχανημα ειναι αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596226&catid=010200 και το πήρε απο το The Mall.

Το ειχαν κρατησει απο το πρωι στα ταμεία (και ευχαριστώ τον εξαιρετικό Αποστόλη που με εξυπηρέτησε). Και για να σας προλάβω ο μόνος γνωστός που εχω στο καταστημα ειναι σε κατάστημα στην επαρχία και ο ιδιος δεν πρόλαβε να πάρει Macbook ενω εγω καταφερα τουλάχιστον εστειλα μια παραγγελία.

υ.γ. εχω στο καλαθι και 2 καταραμενες βιντεοκάμερες των 29€, 2 φορες εφτασα στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης και δεν τα καταφερα :mad:

edit:

Το site παραδόθηκε ολοκληρωτικά!

Λυπούμαστε, λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών το multirama.gr έχει τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Παρακαλώ απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα Multirama, για να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της προσφοράς!

Παρακαλώ επιστρέψτε αργότερα.

φευγω για καταστημα γιατι θελω μια καταραμένη βιντεοκάμερα σε τετοια τιμή.

Δημοσ.

γιατι μου εμεινε μια πικρια ενω ουσιαστικα τι ειχα τι εχασα? εκτος βεβαια απο 3 ωρες απο τη ζωη μου που εχασα να προσπαθω να παω στο επομενο σταδιο το καλαθι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...