liakosplits Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εχω Προβλημα με την οθονη μου. τα κουμπια που εχει μπροστα πατιουντε μονα τους. το προβλημα μου το εβγαλε χτες. Μεχρι τοτε δεν ειχα προβλημα. ειχα βεβαια κανει overclocking και χτες δεν ανοιγε καθολου. μετα εβγαλα την μπαταρια του bios και ανοιξε η οθονη τωρα ομως τα κουμπια πατιουντε μονα τους. υπαρχει καποια λυση?
pournaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αν μιλας για τα κουμπια της οθονης, δεν εχουν απολυτως καμμα σχεση με το overclock. Ειναι ειτε προβλημα πλαστικου (ισως λογω συνεχους λειτουργιας, να ζεσταινεται εκει, να σκεβρωσε το πλαστικο, και να πιεζει τα κουμπια), ειτε προβλημα εσωτερικο (να τα εχει παιξει το τσιπακι που κραταει τις ρυθμισεις). Το μονο που μπορεις να κανεις για την ωρα ειναι να προσπαθησεις με ενα κατσαβιδακι να "ανοιξεις" ελαφρα τα πλαστικα, μπας και σταματησει το φαινομενο.
neof1z Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το έχω πάθει με Samsung αν λέμε το ίδιο: http://www.youtube.com/watch?v=cjjpmCcs8ho Ευτυχώς ήταν στην εγγύηση και μετά από ένα μήνα μου έστειλαν άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα