Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτή την απορία, αν δηλαδή με SLI ξέρω γώ 2 χ 512MB κάρτες έχω 1GB VGA Memory ;;; Επίσης, για να μήν ανοίγω άλλο θέμα, σκέφτομαι να δώσω 30€ να κάνω SLI 2 χ 8600GT 512άρες και για αυτό ρωτάω κιόλας, αξίζουν τα 30€ ( Αυτό θα το κάνω μεχρι να μαζέψω λεφτά για καλή κάρτα άρα μπορεί και κανα μήνα... );;;; Ευχαριστώ για την βοήθεια όπως πάντα :mrgreen:

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, η μνήμη δεν προστίθεται. Συνολικά θα έχεις 512 MB VRAM. Οι κάρτες ουσιαστικά δουλεύουν παράλληλα. Π.χ χοντρικά αν η μια επεξεργάζεται ένα frame ή άλλη επεξεργάζεται ένα άλλο ή μπορεί και να δουλεύον ταυτόχρονα αλλα "κομμάτια" από το ίδιο frame. Σκέψου ότι και να προστίθενταν η μνήμη, αυτό θα έπρεπε να γίνει (η μεταφορά δεδομένων) διαμέσου του pci express διαύλου όπου θα είχες ούτως η άλλως καθυστέρηση λόγω του όγκου των δεδομένων. Γενικά δεν ισχύει η εξίσωση Κάρτες γραφικών SLI = Kάρτα 1 + Κάρτα 2. Αυτό είναι ο στόχος. Κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να τον πλησιάζεις.

Δημοσ.

Όχι. Αφού θα πάρεις άλλη σε σύντομο χρονικό διάστημα, τι νόημα έχει? Τι θα τις κάνει μετά?

Την μία την έχω ήδη απο παλιά, και τις κρατάω για back-up αλλά αφού λές εσύ οτι δεν αξίζει δεν το κάνω... Ευχαριστώ :mrgreen:

Δημοσ.

Παιχνίδια δεν θα ευχαριστηθέις οπότε όπως σου είπα νόημα δεν έχει. Για πες τώρα, ξεκίνησες το o/c?

Δεν σου είπα θα πάρω μνήμες μόλις γυρίσω ; Και τροφοδοτικό επίσης, άρα έχω καιρό ακόμα...

Δημοσ.

αφου τις εχεις κανε το sli η και βαλε την αλλη για physx

Ενώ θα παίζει ας πούμε με full ρυθμίσεις και θα του λείπει το physx για να βελτιωθεί το αισθητικό υπερθέαμα... :mrgreen:

Τζίμι, μην πάρεις, (άλλη μια) πατάτα θα κάνεις.

Δημοσ.

ΟΚ Ευχαριστώ για την γρήγορη απόκριση :mrgreen: Α κάτι ακόμα, τα PhysX μπορεί όντως να τα επεξεργάζεται ο επεξεργαστής του συστήματος ή με ATi δεν μπορώ να τα έχω καθόλου ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...