Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθάρισε καλά τόσο το CPU, όσο και την ψήκτρα για να μπει η νέα πάστα.

Πάντα με πανάκι χωρίς χνούδια καθαρίζω ψύκτρα-cpu , δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι :confused: Mαλ@κία έκανα δηλαδή και γι' αυτό η θερμοκρασία είναι μεγάλη?

γύρνα τον πίσω ανεμιστήρα να βγάζει αέρα απο το κουτί ρεεεε και μην ξανα αλλάζεις πάστα

Δημοσ.

Γύρισα τον ανεμιστρήρα στην σωστή κατεύθυνση και έβαλα και ένα μικρό coοlerάκι να στέλνει αέρα προς τα πίσω . Μέχρι 56 βαθμούς είδα σε Full load και το pc είναι κρύο (άλλες φορές ήταν αρκετά ζεστό αλλά ο λόγος ήταν που δεν άφηνα να βγει ο αέρας έξω :P Σε idle είμαι συνήθως 40-42 βαθμούς στον 1ο πυρήνα (οι άλλοι 3 είναι κάπου στα 37-39) και αυτό που παρατήρησα είναι ότι πέφτει εύκολα η θερμοκρασία, δηλαδή αν παίζω ένα παιχνίδι είναι κάπου στους 45-53~ και αν βγω πέφτει αμέσως στους 39-40 (άλλες φορές έμενε για πολύ ώρα στα 50)!

Karmen μιας και είσαι πολύ του modding έχεις καμιά ιδέα να "σκαλώσω" τα 2 cooler στην ψύκρα αλλιώς? Μια προχειροδουλειά έκανα (δες φώτο) αλλά δεν ξέρω αν είναι και το καλύτερο. :-)

post-227586-0-94507700-1331200922_thumb.jpg

Δημοσ.

ρε φιλε τι κακως χαμος γινεται εκει μεσα?πως να εχεις καλες θερμοκρασιες με ολη αυτη την μακαροναδα?

ο ανεμηστηρας πανω απο την ψυκτρα τι ρολο βαραει? :P

Δημοσ.

ρε φιλε τι κακως χαμος γινεται εκει μεσα?πως να εχεις καλες θερμοκρασιες με ολη αυτη την μακαροναδα?

ο ανεμηστηρας πανω απο την ψυκτρα τι ρολο βαραει? :P

Ναι γίνεται χαμός αλλά έχει κοντά καλώδια το τροφοδοτικό και δεν μπορώ να κάνω cable management (να φανταστείς με το ζόρι έφρασε το καλώδιο στο 4pin του cpu). Όταν πάρω τροφοδοτικό θα συμαζευτούν όλα. Ο ανεμιστήρας πάνω από την ψύκτρα είναι του κουτιού (προεγκατεστημένος).

Δημοσ.

βγαλε το προεγκατεστημενο φαν του κουτιου και βαλτον στην ψυκτρα στην θεση του μικρου που εχεις..δεν θα το ειχα παρατηρησει αμα δεν το ελεγε ο θανος

Δημοσ.

ότι είπε ο Θάνος για το μικρό φουρφούρι

@Haris όχι να μην τον βγάλει. Ασε που δεν κάνει για την ψύχτρα. 14άρης είναι ο οροφής

Αν θέλει να κάνει Push pull ντε και καλά (αν και δεν χρειάζεται καθώς ο πίσω είναι κοντά στην ψύχτρα) να βάλει 12άρι

Δημοσ.

@Haris όχι να μην τον βγάλει. Ασε που δεν κάνει για την ψύχτρα. 14άρης είναι ο οροφής

Αν θέλει να κάνει Push pull ντε και καλά (αν και δεν χρειάζεται καθώς ο πίσω είναι κοντά στην ψύχτρα) να βάλει 12άρι

sry νομιζα οτι ηταν 120mm...

Δημοσ.

Οτι ανεμιστηρα και να βαλει στην A50 για Pull,δεν θα δει διαφορα.ειναι μικρη ψυχτρα και η επιφανειες που εχει για την απαγωγη θερμοτητας φτανουν ευκολα στα ορια τους.δεν μπορουν να απορροφησουν πολλα πολλα.βεβαια μια χαρα ψυχτρουλα ειναι για νορμαλ χρηση και medium overclcoking με οχι και τοσο ζεστο επεξεργαστη.

Δημοσ.

ΟΚ, τον έβγαλα και όλα ΟΚ, ίδιες οι θερμοκρασίες και τζάμπα τον είχα επάνω. Τώρα που γράφω έχω 36 - 33 - 34 - 35 βαθμούς. Με 1.28 ρεύμα που έδωσα στον χρονισμό του επεξεργαστή καλά δεν είμαι ή θα μπορούσε και καλύτερα?

Οτι ανεμιστηρα και να βαλει στην A50 για Pull,δεν θα δει διαφορα.ειναι μικρη ψυχτρα και η επιφανειες που εχει για την απαγωγη θερμοτητας φτανουν ευκολα στα ορια τους.δεν μπορουν να απορροφησουν πολλα πολλα.βεβαια μια χαρα ψυχτρουλα ειναι για νορμαλ χρηση και medium overclcoking με οχι και τοσο ζεστο επεξεργαστη.

Μια χαρά είναι και πολύ μεγάλη επίσης, μου την σπάει που ο ανεμιστήρας της έχει αυτή την "κουκούλα" επάνω και χρειάζεται επιπλέον χώρο (γι'αυτό δεν γυρνούσε ο επάνω ανεμιστήρας) και έτσι αναγκάστηκα να βαλω άλλον λίγο ποιο αθόρυβο (1000στροφές περίπου) και χωρίς "κουκούλα" επάνω :).

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και πολύ μεγάλη επίσης, μου την σπάει που ο ανεμιστήρας της έχει αυτή την "κουκούλα" επάνω και χρειάζεται επιπλέον χώρο (γι'αυτό δεν γυρνούσε ο επάνω ανεμιστήρας) και έτσι αναγκάστηκα να βαλω άλλον λίγο ποιο αθόρυβο (1000στροφές περίπου) και χωρίς "κουκούλα" επάνω :).

Αυτο με την κουκουλα δεν το καταλαβα τι λες αλλα τεσπα.και επισης,μαλλον δεν εχεις δει μεγαλες αεροψυχτρες γιαυτο το λες.αλλα δεν αντιλλεγω οτι ειναι μια χαρα :)

Δημοσ.

Αυτο με την κουκουλα δεν το καταλαβα τι λες αλλα τεσπα.και επισης,μαλλον δεν εχεις δει μεγαλες αεροψυχτρες γιαυτο το λες.αλλα δεν αντιλλεγω οτι ειναι μια χαρα :)

corsair_a50_016.jpgΑυτό εννοώ που κουμπώνει φορητά. Όχι δεν έχω δει είναι η αλήθεια αλλά για 27ε που έδωσα για αυτή δεν είναι και πολλά ;)

Δημοσ.

Μαλιστα.και λες οτι εβαλες 1000 στροφες επανω ε?εγω θα κρατουσα τον corsair και θα προσπαθουσα να τον κανω να δουλεψει οκ.

αλλα εισαι οκ και απο overclock και απο ρευματα και γενικοτερα ολα good.

(περα απο το οτι επαιρνες την Hyper212+ με 25 euros :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...