Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή θέλω να αλλάξω μητρική και δεν έχω πάστα για τον cpu, μου έχει μείνει η πάστα που είχε η ψύκτρα της υπογραφής μου στο πακέτο... Λέτε να έχει ξεραθεί τόσο καιρό αφού ανοίχτηκε? Αν δεν βάλω πάστα στον cpu και αφήσω αυτή που έχει επάνω πειράζει?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν είναι σε σωληνάριο/σύριγγα κατά 99.9% δεν έχει πάθει τίποτα.

Νομίζεις ότι αυτές που αγοράζουμε απ τα μαγαζιά είναι πιο φρέσκες; Η νομίζεις ότι οι συσκευασίες 20+ γραμμαρίων μέχρι να τελειώσουν μένουν στο ράφι λιγότερο;

Δημοσ.

Πλαστικό σωληνάριο (τύπου σύριγγας) είναι :) Μπορώ να το τσεκάρω με κάποιο τρόπο αυτό (αν έχει ξεραθεί ή όχι) χωρίς να σπαταλήσω ? :)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως :)

Δημοσ.

Πίεσε λίγο να βγει το αρχικό από το σωληνάριο και σκούπισέ το. Λογικά θα είναι μετά σαν αλοιφή αυτό που θα βγαίνει, οπότε το απλώνεις και τέλος

Δημοσ.

Πίεσε λίγο να βγει το αρχικό από το σωληνάριο και σκούπισέ το. Λογικά θα είναι μετά σαν αλοιφή αυτό που θα βγαίνει, οπότε το απλώνεις και τέλος

Ωραίος ο φίλος :D (πλακίτσα) :P

Και απο εδω και περα την παστα,στο ψυγειο για να διατηρηθει.

650x570-amigdalou1.jpg

έχεις δίκιο:lol:

Δημοσ.

Προχθές χρησιμοποίησα μία arctic silver 5 που την έχω, πόσα άραγε, δύο-τρία χρόνια; Ήταν τρομερά σκληρή (την είχα και στην ντουλάπα στο μπαλκόνι με αυτά τα ψοφόκρυα που έχει), αλλά όσο περνούσε η ώρα και ζεσταινόταν, συνερχόταν σιγά σιγά. Τέλος πάντων, την έβαλα σε δύο CPUs και δεν βλέπω πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Έβαλα την παστούλα (με το ζόρι να στρωθεί επάνω) και μετά από 2 μέρες δεν βλέπω φυσιολογικές θερμοκρασίες από 29-53βαθμούς βλέπω 40-57. Το θέμα είναι ότι έβαλα ΑΡΚΕΤΗ γιατί γιατί δεν στρωνόταν εύκολα. Λέτε να φταίει αυτό?

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα ναι.

Ποια πάστα ήταν; Ρωτάω να δω αν είναι απο την φύση της δύσκολη στο άπλωμα

Επίσης πως προσπάθησες να την απλώσεις;

Δημοσ.

Ήταν αυτή που είχε στο κουτί της η A50 (CPU Cooler). Επάνω το σωληνάκι έλεγε Corsair νομίζω.

Προσπάθησα να την απλώσω με το χέρι για αρχή αλλά δεν τα κατάφερα (κολλούσε στο δάχτυλο). Μετά προσπάθησα να την στρώσω με ζελατίνα αλλά ελάχιστη έμεινε επάνω στον επεξεργαστή.

Στο τέλος απελπίστηκα και έριξα καμπόση απευθείας πάνω στον επεξεργαστή και έβαλα την ψύκτρα. Έχω την εντύπωση πως έβαλα αρκετή και φοβάμαι μήπως ξεραθεί και τρέχω (πρώτη φορά αλλάζω μητρική, πάστα, cpu μόνος μου) .

Έχεις να προτείνεις μια καλή πάστα?

Δημοσ.

Λέω για αρχή να βγάλεις την ψύχτρα και να καθαρίσεις καλά καλά την πάστα και να βάλεις λίγη ποσότητα αυτή τη φορά.

Απλωσέ την όσο μπορείς (αν θες ανέβασε και μία φώτο) και κούμπωσε την ψύχτρα πάνω. Λογικά η πίεση της ψύχτρας θα την απλώσει

Καλή πάστα εδώ

http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=12596

Δημοσ.

Μάλλον αύριο θα καθαρίσω την παλιά και θα ξαναβάλω από αυτή της corsair λίγο όμως (σαν μπιζέλι για παράδειγμα, είναι αρκετή?). Με 5 λεπτά occt πριν έφτασε 63 βαθμούς, ήματον :P

Παραγγέλνω και αυτή που προτείνεις γιατί σίγουρα θα χρειαστεί.

Δημοσ.

Και την απλώνεις με μία σπάτουλα ή μία πιστωτική κάρτα. Καλά, η σπάτουλα εννοείται πως κάνει καλή δουλειά, αλλά και η πιστωτική είναι τρομερή. Άλλωστε, αυτή θα είναι η μόνη χρησιμότητά τους πλέον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...