Aspidas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά επειδή θέλω να αλλάξω μητρική και δεν έχω πάστα για τον cpu, μου έχει μείνει η πάστα που είχε η ψύκτρα της υπογραφής μου στο πακέτο... Λέτε να έχει ξεραθεί τόσο καιρό αφού ανοίχτηκε? Αν δεν βάλω πάστα στον cpu και αφήσω αυτή που έχει επάνω πειράζει?
conkal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ναι θα εχει ξεραθει λογικα ναι υπαρχει προβλημα να την βαλεις πανω
Vaggos02 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι σε σωληνάριο/σύριγγα κατά 99.9% δεν έχει πάθει τίποτα. Νομίζεις ότι αυτές που αγοράζουμε απ τα μαγαζιά είναι πιο φρέσκες; Η νομίζεις ότι οι συσκευασίες 20+ γραμμαρίων μέχρι να τελειώσουν μένουν στο ράφι λιγότερο;
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Οντως εαν ειναι σε σωληναριο δεν παιζει να εχει παθει κατι.
Aspidas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πλαστικό σωληνάριο (τύπου σύριγγας) είναι Μπορώ να το τσεκάρω με κάποιο τρόπο αυτό (αν έχει ξεραθεί ή όχι) χωρίς να σπαταλήσω ? Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως
karmen1983 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πίεσε λίγο να βγει το αρχικό από το σωληνάριο και σκούπισέ το. Λογικά θα είναι μετά σαν αλοιφή αυτό που θα βγαίνει, οπότε το απλώνεις και τέλος
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Και απο εδω και περα την παστα,στο ψυγειο για να διατηρηθει.
Aspidas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πίεσε λίγο να βγει το αρχικό από το σωληνάριο και σκούπισέ το. Λογικά θα είναι μετά σαν αλοιφή αυτό που θα βγαίνει, οπότε το απλώνεις και τέλος Ωραίος ο φίλος (πλακίτσα) Και απο εδω και περα την παστα,στο ψυγειο για να διατηρηθει. έχεις δίκιο
Voodooman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Προχθές χρησιμοποίησα μία arctic silver 5 που την έχω, πόσα άραγε, δύο-τρία χρόνια; Ήταν τρομερά σκληρή (την είχα και στην ντουλάπα στο μπαλκόνι με αυτά τα ψοφόκρυα που έχει), αλλά όσο περνούσε η ώρα και ζεσταινόταν, συνερχόταν σιγά σιγά. Τέλος πάντων, την έβαλα σε δύο CPUs και δεν βλέπω πρόβλημα στις θερμοκρασίες.
Aspidas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Έβαλα την παστούλα (με το ζόρι να στρωθεί επάνω) και μετά από 2 μέρες δεν βλέπω φυσιολογικές θερμοκρασίες από 29-53βαθμούς βλέπω 40-57. Το θέμα είναι ότι έβαλα ΑΡΚΕΤΗ γιατί γιατί δεν στρωνόταν εύκολα. Λέτε να φταίει αυτό?
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Κατα πάσα πιθανότητα ναι. Ποια πάστα ήταν; Ρωτάω να δω αν είναι απο την φύση της δύσκολη στο άπλωμα Επίσης πως προσπάθησες να την απλώσεις;
Aspidas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν αυτή που είχε στο κουτί της η A50 (CPU Cooler). Επάνω το σωληνάκι έλεγε Corsair νομίζω. Προσπάθησα να την απλώσω με το χέρι για αρχή αλλά δεν τα κατάφερα (κολλούσε στο δάχτυλο). Μετά προσπάθησα να την στρώσω με ζελατίνα αλλά ελάχιστη έμεινε επάνω στον επεξεργαστή. Στο τέλος απελπίστηκα και έριξα καμπόση απευθείας πάνω στον επεξεργαστή και έβαλα την ψύκτρα. Έχω την εντύπωση πως έβαλα αρκετή και φοβάμαι μήπως ξεραθεί και τρέχω (πρώτη φορά αλλάζω μητρική, πάστα, cpu μόνος μου) . Έχεις να προτείνεις μια καλή πάστα?
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Λέω για αρχή να βγάλεις την ψύχτρα και να καθαρίσεις καλά καλά την πάστα και να βάλεις λίγη ποσότητα αυτή τη φορά. Απλωσέ την όσο μπορείς (αν θες ανέβασε και μία φώτο) και κούμπωσε την ψύχτρα πάνω. Λογικά η πίεση της ψύχτρας θα την απλώσει Καλή πάστα εδώ http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=12596
Aspidas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον αύριο θα καθαρίσω την παλιά και θα ξαναβάλω από αυτή της corsair λίγο όμως (σαν μπιζέλι για παράδειγμα, είναι αρκετή?). Με 5 λεπτά occt πριν έφτασε 63 βαθμούς, ήματον Παραγγέλνω και αυτή που προτείνεις γιατί σίγουρα θα χρειαστεί.
Voodooman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Και την απλώνεις με μία σπάτουλα ή μία πιστωτική κάρτα. Καλά, η σπάτουλα εννοείται πως κάνει καλή δουλειά, αλλά και η πιστωτική είναι τρομερή. Άλλωστε, αυτή θα είναι η μόνη χρησιμότητά τους πλέον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα