sotosmelvin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αν έβαζα κύρια χρήση τις ταινίες και το gaming ήταν απλά περιστασιακό δηλαδή, θα θεωρούταν η plasma περισσότερο κατάλληλη; Γιατί για gaming έχω το monitor του pc και μία 40αρα sony lcd 100hz στο σαλόνι. Ουσιαστικά την θέλω για να μην βλέπω τα bluray στην 24άρα tn panel οθόνη επειδή οι γονείς θέλουν την 40άρα. Η φωτεινότητα αυτής που έβαλα στο link επίσης μου φαίνεται καλή ( την είδα στο Πλαίσιο) απλά φοβάμαι για το image retention που λες. Για να το πω καθαρά, έχοντας δει την πλάσμα από άποψη μεγέθους,χρωμάτων και τιμής σε σχέση με τις lcd που προτείνεις (έχω δει την u32d6000 που είναι καλύτερη της 5000 όπως είπες) , δυσκολεύομαι να προτιμήσω την lcd έστω και αν πρέπει να αποφύγω το gaming και τις στατικές εικόνες.
graphist83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εδω αλλαζει. Αμα την θες περισσοτερο ταινιες και το βασικοτερο το οτι σε ικανοποιει η εικονα των Πλασμα, τοτε μαλλον εχεις καταληξει χωρις την βοηθεια μας. Αλλωστε στην επιλογη της tv πρωτη αποψη εχει ο χρηστης και μετα οι αλλοι. Βασικος παραγοντας καθως το γουστο του καθενος ειναι διαφορετικο. Για αυτο και εγω ποτε δεν ειμαι απολυτος με τους πελατες μου, με αυτες τις 2 τεχνολογίες. Το IR για να το αποφυγεις πρεπει να στρωσεις την tv για 200 ωρες κανοντας χρηση σε χαμηλα επιπεδα brightness και αποφυγη αναπαραγωγης ταινιων με letterbox (μαυρες μπαρες ανω και κατω). Τελος για να εχεις τα εφαμηλα αποτελεσμα με αυτα που ειδες στο πλασιο, θα πρεπει να εχεις ελαφρως συσκοτισμενο χωρο (οπως εκει) καθως οι πλασμα δεν τα πανε καλα με τα φωτισμένα δωματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα