Harrycy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασα τα jampers δοκιμασα την μπαταρια για φλασαρισμα(reset) του bios....το πηρα και στο πλαισιο για να μου πει οτι ειναι καμμενη.Ειχα κανει αποπειρα για overclock χωρις να αναιβάσω σταδιακά τους χρονισμους του CPU..απο 3.1 σε 3.4ghz ... o . Specs: Cpu= Intel E8500, mobo=dfi lanparty p45 t-3rs, ram=2x1gb apacher 1333mhz+ 1x2gb 1333mhz kingstone gpu= sapphire hd4870 1gb ddr5 psu= tagan 500w Ο επεξεργαστης δεν καηκε (δοκιμαστηκε σε αλλη mobo) ευτηχως..στην αρχη μετα ομως που δεν βρήκα παρομοια mobo αλλαξα γνώμη. Διορθώνεται η mobo μου ή ειναι για πέταμα; Αξίζει να διορθωθει,....σε περιπτωση που είναι εφυκτο φυσικα;
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Χωρις την τροφοδοσια του επεξεργαστη επανω,τα ιδια συμπτωματα εχεις? Επισης,εχεις κανενα ηχειακι συνδεδεμενο στην μητρικη και εαν ναι,κανει κανενα μπιπ? Τελος,εχει κανενα φουσκωμενο πυκνοτη επανω η μητρικη? Εαν στο πρωτο η απαντηση ειναι ναι,στο δευτερο,δεν κανει μπιπ και στο τριτο ειναι οχι τοτε μαλλον μητρικη οπως σου ειπανε.
Harrycy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αρα πεταμα η μητρηκη...δεν εχει σωτηρια? πχ καμενο τσιπ του bios; ναι εχω ηχειακι αλλα τζιφως δεν βγαζει αχνα...εν το μεταξυ δεν δεινει ρευμα σε πληκτρολογιο κτλπ μονο στο ρομ,σκληρο ανεμιστηρεσ και καρτα γραφικων...
gdriver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αρα πεταμα η μητρηκη...δεν εχει σωτηρια? πχ καμενο τσιπ του bios; ναι εχω ηχειακι αλλα τζιφως δεν βγαζει αχνα...εν το μεταξυ δεν δεινει ρευμα σε πληκτρολογιο κτλπ μονο στο ρομ,σκληρο ανεμιστηρεσ και καρτα γραφικων... η μητρική αν είχε καεί δε θα άναβαν τα λαμπάκια της ούτε θα έδινε κάπου ρεύμα. το πιο πιθανό είναι το τσίπ του bios. έτσι μου έλεγαν για μία παλία μητρική πως κάηκε και τελικώς μου έστειλε τσίπ η εταιρεία και δούλεψε κανονικά. είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τη δική σου.
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εαν ειναι αυτη η μητρικη τοτε αξιζει να ασχοληθεις λιγο παραπανω.DFI UT P45-T3RS Living Review Βλεπω το τσιπακι του bios βγαινει κιολας αλλα δεν ειναι απαραιτητο να φταιει αυτο. Εχει διαγνωστικο Ledακι επανω οποτε αξιζει να το ψαξεις να δεις με αυτο τι γινετε. Ασε και μονο μια μνημη επανω και εαν παλι τα ιδια,δοκιμασε να το βαλεις σε αλλη θυρα. Τελος,πιο ειπαμε ειναι το τροφοδοτικο σου?ακυρο το ειδα.δοκιμασε και με αλλο τροφοδοτικο. Μην την πεταξεις ακομα.
Harrycy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Θανο μου εδωσες το λινκ και εχω αρκετο διαβασμα τωρα ευχαριστω...εμενα ειναι η plus ομως και εχει καποιες μικροδιαφορεσ οπως μονο 2 PCIE,on board sound card,Dk series heat pipes και δεν θυμαμαι εαν το bios chip ειναι το ιδιο(ειναι ακομα στο πλαισιο η μητρηκη) Ξερετε που μπορουν να μ αλλαξουν το τσιπακι; (την εγραψα λαθος ειναι P45-T3RSB-PLUS )Link
gdriver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Θανο μου εδωσες το λινκ και εχω αρκετο διαβασμα τωρα ευχαριστω...εμενα ειναι η plus ομως και εχει καποιες μικροδιαφορεσ οπως μονο 2 PCIE,on board sound card,Dk series heat pipes και δεν θυμαμαι εαν το bios chip ειναι το ιδιο(ειναι ακομα στο πλαισιο η μητρηκη) Ξερετε που μπορουν να μ αλλαξουν το τσιπακι; (την εγραψα λαθος ειναι P45-T3RSB-PLUS )Link μονο με e-mail στην κατασκευάστρια εταιρεία για να σου στείλουν bios τσιπ. από το μαγαζί που το πήρες δε νομίζω να ασχοληθούν περισσότερο.
MINDER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω για την μητρικη αλλα πριν ψαξεις να παραγγειλης κατι η να πεταξεις κατι το τροφοδοτικο το τσεκαρες εαν ειναι ενταξει ; Σε ενα που τα επαιξε μετα απο χρονια εδινε ρευμα στην μητρικη οπως σε εσενα αναβαν λαμπακια αλλα δεν επερνε μπροστα γιατι απλα ειχε καει στο τροφοδοτικο το κυκλωμα που δινει το ρευμα για την εκκινηση του υπολογιστη. Εαν τσεκαρεις και το τροφοδοτικο και ειναι οκ επομενο βημα δοκιμαζεις την μητρικη εκτος κουτιου μηπως βραχυκυκλωνει καπου στο κουτι. Μετα τσεκαρεις τα υπολοιπα.
Harrycy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το τσεκαρα...δυστηχως ειναι η μητρηκη! Σ 2 εβδομαδες θα παραγγειλω το τσιπακι gia bios αν δεν δουλεψει και αυτο πεταμα ή δωρο σε οποιον τη θελει(εχει καλη ψυξη)!!!
Thanos1972 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μπαινω μεσα για το δωρο μπας και την φτιαξω και στην στειλω πισω.
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Είναι καλή μητρική... Δεν έχει θέμα με το OC, εγώ τον 2140 σε αυτήν τον ανέβασα με το πρώτο boot στα 2.66 και δεν παραπονέθηκε και ακόμα είναι βράχος... Εσένα να τα έφτυσε για 300Hz???? Δύσκολο.... Το 7-segment τι κωδικό δείχνει; Έχεις κάνει clearcmos απο τα jumper? Έχει 2, ένα πάνω στην μητρική και ένα πίσω, δίπλα στις usb. Άμα τα έχεις πειράξει σιγουρέψου οτι είναι τώρα στην θέση τους. Βγάλε τον απο την πρίζα, βγάλε του την μπαταρία, γύρνα στο clear και τα 2 jumper και μετά απο κάμποση ώρα γύρνα τα στο normal, βάλε μπαταρία, σύνδεσε ρεύμα και δοκίμασε (με όλα αποσυνδεμένα απο πάνω του και μόνο ρεύμα να παίρνει). Α, και βγάλε τις Apacher, άσε μόνο την kingstone απάνω.
Harrycy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε Θανο αν δεν φτιαχτει με το τσιπακι στην στελνω!!! Νικο δοκιμασα με τα ραμ αλλα τπτ..το ιδιο οσο για jampers το προσεξα! εβγαλα και μκρο jamper που εχει εξωτερικα στο 1.2 Τεσπα δεν ειναι οτι δεν αντεχει η μητρικη απλα αντι να κανω σταδιακο ανεβασμα χρονισμου εκανα αποτομο και τα επεξε οποτε το προβλημα ειναι στο bios chip πιθανοτερα.Για την ωρα εχω παρει μια ASUS p3e3 wfi μεταχειρισμένη να κανω την δουλεια μου χ38 chipset αλλα δεν χριαζομαι παραπανω
VasKag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 επειδη εχω και εγω μια μητρικη με τα ιδια πανω κατω συμπτωματα, οταν της δινεις ρευμα αναβει ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου? στην οθονη σου δινει σημα?
Harrycy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αναβει και του τροφοδοτικου....καρτας γραφικων....κουτιου..λεντ της μητρικης ακουω τον σκληρο που δουλεβει και ντιβιντι ρομ. δεν δειχνει η οθονη, δεν περνει ρευμα το πληκτρολογιο και ποντικι.
gdriver Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αναβει και του τροφοδοτικου....καρτας γραφικων....κουτιου..λεντ της μητρικης ακουω τον σκληρο που δουλεβει και ντιβιντι ρομ. δεν δειχνει η οθονη, δεν περνει ρευμα το πληκτρολογιο και ποντικι. φίλτατε αξίζει να ασχοληθείς. όπως το παρουσιάζεις φαίνεται σίγουρα τσιπ bios. αλήθεια την μπατάρία της μητρικής την τσέκαρες μήπως θέλει αλλαγή,έχει χάσει το φορτίο της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα