SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 έχω ενα hp dv9700 και δεν έχω ούτε cd ανάκτησης δεδομένων αλλά ούτε και κάποιο partition με τα αρχεία αποκατάστασης,τι θα μπορούσα να κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Φυσικά το μηχάνημα δεν έχει εγγύηση! Θα σε παρακαλούσα να ανοίγεις αλλο θέμα οταν θέλεις κατι γιατι αυτο εδώ το θέμα ειναι απο το 2012 ... όσο αφορά αυτο που ρωτάς δεν μπορείς να κάνεις κατι πρέπει να βρείς αν εχεις το serial number των windows την ακριβώς έκδοση που ειναι το serial number να την κατεβάσεις μηπως και σου δουλέψει το κλειδί
minoras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 θεωρω οτι το προβλημα μου ηταν κοντα στου παιδιου που ανοιξε το θεμα και θεωρησα σωστο να μην ανοιξω αλλο θεμα, ευχαριστω για την απαντηση το serial υπάρχει τυπωμένο κάτω απο το λαπτοπ.. του ειχα περασει τα win7 και τωρα τα εχασα ολα.. εχω νεα win7 με κλειδι νεο,προσπαθω να τα περασω και παλι τιποτα.. μηπως ειναι θεμα δισκου?
coolerman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ελενξέ τον με hdsentinel(bootable dos usb)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα