Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα hp pavilion dv6 notebook με windows64μπιτα .

Το προβλημα θεωρω οτι ξεκινησε οταν πηγα να κανω ενα καινουριο partition στον C με το προγραμμα των windows. Ολα ενταξει ως εδω. Σμικρυνα τον τομο C με ενα επιπλεον partition γυρω στα 50gb αλλα ποτε δεν το χρησιμοποιησα και εκανα επανενωση. Χωρις να πειραξω καθολου το recovery partition που ειναι γυρω στα 15gb. Μετα απο μερικες μερες πηγαινω στον υπολογιστη μου και συνειδητοποιω οτι δεν υπαρχει ο τομος recovery, που μεχρι προσφατως τον εβλεπα. Πηγαινω λοιπον στην διαχειρηση δισκων και βλεπω το εξης: post-102670-0-79433700-1329346358_thumb.png

Όπως βλεπετε οι δύο επιπλεον δισκοι δεν αναγνωριζονται( ; ) απο το λαπτοπ μου. Το partition me ta 15gb συνηθιζε να ειναι το recovery ενω το partition με τα 100 mb το HP tools. O αλλος σκληρος που βλεπετε ειναι εξωτερικος αρα δεν εχει σημασια στο ποστ.

Μια αλλη πληροφορια: Οταν παω να τρεξω το προγραμμα της HP "Recovery disc creation" οταν κανω κλικ στο επομενο μου εμφανιζεται το εξης:post-102670-0-03267700-1329346669_thumb.png

αναμενομενο μεν απο την στιγμη που δεν αναγνωριζεται καν το partition αλλα ειπα να το γραψω για να σας βοηθησω να με βοηθησετε :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είχα και γω θέμα με το recovery partition επειδή ήθελα να βάλω άλλο λειτουργικό και φοβόμουν οτι σβήνοντας το θα χάσω μια για πάντα το factory installation.

Πάρε ένα τηλέφωνο την egate που έχει την αντιπροσωπεία της hp και ζήτα να σου στείλουν τα recovery disks. Τα στέλνουν δωρεάν και επαναφέρουν τον υπολογιστή στην εργοστασιακή κατάσταση. Το recovery partition θα σου είναι έτσι κι αλλιώς άχρηστο αν χτυπήσει ο δίσκος. Με τα δισκάκια νιώθεις άλλη ασφάλεια και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το recovery partiotion για δεδομένα :D

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο την egate που έχει την αντιπροσωπεία της hp και ζήτα να σου στείλουν τα recovery disks. Τα στέλνουν δωρεάν και επαναφέρουν τον υπολογιστή στην εργοστασιακή κατάσταση.

Είσαι απολυτα σίγουρος οτι τα στέλνουν δωρεάν; Τίποτα; nada;

Δημοσ.

το γνωριζω οτι μπορει να μου τα στειλει η αντιπροσωπεια, απλα για να γλιτωσω χρονο ρωταω μηπως μπορει να μου πει κανεις καμια λυση . Κ γω στην ιδια μοιρα ειμαι, θελω να φορτωσω ubuntu αλλα χωρις το recovery δεν μπορω να κανω τιποτα...

Δημοσ.

Ναι τα στέλνουν δωρεάν και κάνει περίπου μια εβδομάδα μέχρι να φτάσουν

Πολύ χρήσιμη πληροφορία.

Διευκρίνησε κάτι ακομα. Όταν λες egate εννοείς την e-gate.gr ή κάποια άλλη εταιρεία; Στο site της e-gate δεν βρήκα κάτι για επισημο service της hp οποτε θα μου έκανε εντύπωση να στέλνουν χύμα τα δισκάκια.

Δημοσ.

Ναι αυτήν εννοώ. Τα τηλέφωνα που δίνουν στο hp.gr είναι της egate. Αν μιλήσεις με τις πωλήσεις της egate θα σε εξυπηρετήσουν ακόμα και αν δεν πήρες το λάπτοπ από εκεί. Φυσικά πρέπει να τους δώσεις το p/n του μηχανήματος για να επιβεβαιώσουν ότι κατέχεις το λάπτοπ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα τηλεφωνο στην HP και μιλησα με ενα τεχνικο για το προβλημα. Μου ρωτησε μερικα στοιχεια μου, μιας και ειναι η πρωτη φορα που καλω την αντιπροσωπεια, που μενω (Ξανθη) τηλεφωνο κλπ και στην συνεχεια μου ειπε οτι ο μονος τροπος να λυθει το προβλημα ειναι να παω το λαπτοπ σε καποιο επισκευαστικο κεντρο της HP (τα οποια βρισκονται μονο θεσ/νικη Αθηνα )για να μου δωσουν αυτοι τα δισκακια για το recovery. Να σημειωσω οτι το λαπτοπ μου ειναι εκτος εγγυησης. Οταν τον ρωτησα αν γινεται να μου στειλουν αυτοι τα δισκακια η απαντηση του ηταν αρνητικη. Μηπως φταιει που δεν εχω εγγυηση στο λαπτοπ;

Δημοσ.

Ο καημένος τεχνικώς της HP θα πει αυτό που του μάθανε να λέει,για να βγάζει λεφτά η εταιρία.

Εσύ δοκίμασες να πάρεις τηλ την egate όπως προτείνουν ποιο πάνω;;

Δημοσ.

Οχι, πηρα το νουμερο απο την σελιδα της HP.Πιο πανω λεει οτι στην ιστοσελιδα της HP τα νουμερα ειναι τα ιδια απο το egate. Αλλα και παλι , απο την στιγμη που μου λεει ο τεχνικος οτι δεν γινεται, μαντευω οτι αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας. Αρα πως ειναι δυνατον να τα παρω τζαμπε;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

έχω ενα hp dv9700 και δεν έχω ούτε cd ανάκτησης δεδομένων αλλά ούτε και κάποιο partition με τα αρχεία αποκατάστασης,τι θα μπορούσα να κάνω σε αυτήν την περίπτωση?

Φυσικά το μηχάνημα δεν έχει εγγύηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...