Προς το περιεχόμενο

Wasteland 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

H beta είναι πλέον διαθέσιμη για όσους στήριξαν το Wasteland 2 μέσω Kickstarter. Η ενεργοποίηση γίνεται με κωδικό για το Steam τον οποίο θα βρείτε στο λογαριασμό σας στο Ranger Center του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από την επισήμανση ότι απουσιάζουν ακόμη αρκετά στοιχεία από το παιχνίδι, όπως skills και τρόποι να χρησιμοποιηθούν αυτά, οι χάρτες στην αρχή είναι πιο περιορισμένοι από ό,τι θα είναι τελικά, κτλ. Φωνές, μουσική, ηχητικά εφέ δεν έχουν κλείσει ακόμη.

Επίσης, το σημαντικότερο σε τεχνικό επίπεδο, τα saves της beta δε θα είναι συμβατά με την τελική έκδοση του παιχνιδιού (αυτονόητο ενδεχομένως, απλά το επισημαίνω).

• Super Moderators
Δημοσ.

To είδα ελάχιστα χτες, ελπίζω να καταφέρω να το δω λίγο περισσότερο σήμερα και μέσα στο Σ/Κ.

Τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, το παιχνίδι είναι γεμάτο στατιστικές, όπλα, skill checks και γενικά συμπεριφέρεται ως μια σύγχρονη εκδοχή του Fallout. Το οποίο γεννήθηκε όταν χάθηκαν τα δικαιώματα του Wasteland.

Υπάρχουν ορισμένοι έτοιμοι χαρακτήρες, που καλύπτουν τις βασικές κατευθύνσεις (scout, tech, brawler, sniper, medic κτλ.) και ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει και δικούς του. Σε πρώτη φάση ξεκίνησα με μερικούς έτοιμους. Τέσσερις αρχικά, στην πορεία μπορούν να προστεθούν και άλλοι.

Θέλει ακόμη δουλειά και σαφώς είναι περιορισμένο σε αυτό το στάδιο, αλλά φαίνεται καλό. Μπορείς να αλλάζεις εύκολα team leader για να έχεις τα κατάλληλα checks σε πρώτη χρήση όταν χρειαστούν. Η ιστορία ξεκινά καλά, συνδυάζει το tutorial σκέλος με την εισαγωγή στην ευρύτερη πρόκληση του παιχνιδιού με ωραίο τρόπο.

Και, όπως είναι αναμενόμενο, θέλει διάβασμα για το τι κάνει το κάθε τι και πώς το χειρίζεσαι. Μπορείς, βέβαια, να πιάσεις να δεις τι γίνεται στην πράξη. 

Τα γραφικά, χμ, επαρκέστατα για αυτό που είναι, αλλά ήθελα λίγη περισσότερη λεπτομέρεια. Εκτός κι αν τα έχω κάνει μαντάρα στις ρυθμίσεις -που δεν αποκλείεται- κάπως ασαφή μου φαίνονται.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε σχέση με τα 55 που μπήκε το Planetary Annihilation...

Για μένα, κακώς το βγάλανε από τώρα σε early access. Έπρεπε να το αφήσουν λίγο περισσότερο στους backers (αν και βγήκαν ήδη δύο -μικρά- patches. Να το δούμε, να προλάβουμε να προτείνουμε κάποια πράγματα. Στις 48 ώρες το βγάλανε για πούλημα. 

Ουσιαστικά, προπαραγγελία κάνεις και σε βάζει από τώρα στο παιχνίδι. Το αν αξίζει τα 45 ευρώ ως έχει είναι μια άλλη ιστορία, αλλά έναν "άσχετο" με το παιχνίδι ή έστω έναν όχι τόσο ένθερμο υποστηρικτή δύσκολα τον πείθεις να δώσει τόσα, συν του ότι εισπράττεις αρνητικά σχόλια.

(Εγώ περιμένω να δω πού θα χωρέσει τόσα ονόματα που πούλησε ο Fargo. Φαντάζομαι όλοι οι νεκροί rangers στο νεκροταφείο είναι backers που έδωσαν το κατιτίς παραπάνω για να μπει το όνομά τους στο παιχνίδι. Τέλος πάντων).

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα μου φαίνονται πολλά! Παίζει να είναι ανεβασμένη η τιμή λόγω early access και να πέσει στην κυκλοφορία? Χλωμό μου φαίνεται βέβαια..

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι η τιμή του launch. Είναι η ίδια με του Divinity: Dragon Commander, που παρεπιπτόντως ήταν κι αυτό Kickstarted και είχε μια γενναία έκπτωση στο GOG το διήμερο στα 25 δολλάρια.

Δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογούνται αυτές οι τιμές...

Δημοσ.

Παιδιά, το early access είναι σε αυτά τα λεφτά, διότι όπως ανέφερε και ο developer στο πόστ του στο Steam, το early access είναι προνόμιο αυτών που έδωσαν επάνω από 55 δολλάρια στο Kickstarter.

Για ποιό λόγο κάποιος στο steam να μπαίνει στην beta με λιγότερα λεφτά? Είναι άδικο για τους backers του Kickstarter.

Το παιχνίδι σαφώς και θα κοστίζει λιγότερο.

To κατα πόσο βέβαια θα έπρεπε να θεωρείται προνόμιο το να συμμετέχεις σε early access, αυτό είναι άλλο καπέλο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, το early access είναι σε αυτά τα λεφτά, διότι όπως ανέφερε και ο developer στο πόστ του στο Steam, το early access είναι προνόμιο αυτών που έδωσαν επάνω από 55 δολλάρια στο Kickstarter.

Για ποιό λόγο κάποιος στο steam να μπαίνει στην beta με λιγότερα λεφτά? Είναι άδικο για τους backers του Kickstarter.

Το παιχνίδι σαφώς και θα κοστίζει λιγότερο.

To κατα πόσο βέβαια θα έπρεπε να θεωρείται προνόμιο το να συμμετέχεις σε early access, αυτό είναι άλλο καπέλο.

ok..we wait!

και όσο χρειαστεί,πολλά χρήματα γιαυτό το παιχνίδι

Σα το rust που το έχουν 20€ σχεδόν,για τέτοιο παιχνίδι..(και αυτοί είπανε ότι θα πάει πιο ακριβά όσο αλλάζει φάσεις το παιχνίδι),ναι καλά δεν τα δίνω ούτε με σφαίρες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...