Προς το περιεχόμενο

Wasteland 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια βοήθεια οποιος γνωρίζει

βρήκα δύο repeater units που πρέπει να μπούνε στο radio tower αλλά δεν γίνεται τίποτα, μήπως πρέπει να βρω ακόμη ένα reapeater;;

το quest log λεει "the radio tower has power now. Time to attach the repeater unit".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
  • Super Moderators

Ανακοινώθηκε ότι η GOTY του Wasteland 2 θα προσφερθεί ως δωρεάν update σε όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, για Windows, Mac και Linux. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη καλοκαιριού.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η inXile ετοιμάζεται για το Kickstarter του επόμενου παιχνιδιού της, του Bard's Tale IV, ακολουθώντας το σκεπτικό που εφάρμοσε και με το Tides of Numenera, δηλαδή να προχωρά στο concept του επόμενου τίτλου ενώσω ολοκληρώνεται η δημιουργία του προηγούμενου. Περισσότερα (και δικό του νήμα, φαντάζομαι) μόλις έχουμε συγκεκριμένα νέα.

• Like 1

Επιγραμματικά οι βελτιώσεις- προσθήκες του GOTY είναι

- Χρήση της Unity 5 engine
- New voice-overs
- Προσθήκη 80 Perks & 20 Quirks
- Precision strikes (σαν το V.A.T.S του Fallout από ότι καταλαβαίνω)
- Αλλαγές σε game balance, item drops, combat encounters

Link.png Site: Πηγή

Με χαροποιουν οι προσθήκες τους, ειδικά αφού είναι δωρεάν. Πιθανών να το ξαναπαίξω μετά από καιρό για να τις δω

• 4 μήνες μετά...

και μένα αυτό το πράγμα με ξενέρωσε αρκετά και μετά από ώρα απλά με κούρασε και το παράτησα ενώ είχα μεγάλο ενθουσιασμό να το τελειώσω. Γενικά σπάνια παρατάω game αλλά το συγκεκριμένο μου είχε σπάσει τα νεύρα με το πόσο unballance ήταν.

Μου άφησε μια γεύση ότι ήθελε τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο για να το τελειοποιήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Το κατέβασα ήδη. Νόμιζα πως θα εμφανιζόταν ως update στο Wasteland 2 και περίμενα να δω πότε θα εμφανιζόταν στα downloads του Steam, ενώ υπήρχε ήδη σε ξεχωριστή καταχώρηση ακριβώς από κάτω.

Duh...

• Super Moderators

Mου φαίνεται πως "χάνομαι" χειρότερα στους νέους χάρτες, όλη την ώρα πατάω "Μ" για να θυμηθώ πού βρίσκομαι. Το έχω ξεσυνηθίσει, βέβαια, είχα καιρό να ασχοληθώ.

Πήρα τους έτοιμους χαρακτήρες για να μπω με τη μία στο παιχνίδι, μου έβγαλε 4 που δε νομίζω ότι έχεις επιλογή να αλλάξεις, εκτός κι αν βιάστηκα να μπω στην ιστορία.

Τέλος πάντων, για παιχνίδι που βασίζεται στο reactivity που λέει και ο Fargo, το βρίσκω ελαφρώς άστοχο στην αρχή να σου χαρίζει ένα στάνταρ όπλο χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα skills των μελών της ομάδας σου. Ήλπιζα πως θα το είχαν διορθώσει αυτό το σημείο. Λεπτομέρεια, βέβαια, αλλά...

Πρέπει να το προχωρήσω αρκετά για να αποφανθώ, αισθητικά έχει βελτιωθεί, στις μάχες θα δούμε.

μου κρασάσει σχεδόν κάθε 5λεπτά το game,ανεξάρτητα το τί κάνω μέσα σε αυτό..

η director's cut

..ούτε με check integrity files,έγινε δουλειά..

αν και δεν είναι του στυλ μου το παιχνίδι,είπα να το δοκιμάσω,αφού μου το φέρανε δώρο..όμως ούτε αυτό μπορώ να κάνω

περιεργο εμένα δεν μου κρασάρει καθόλου

σχετικά με το παραπάνω βιντεο, η director's cut σαφώς έχει καλύτερα γραφικά, textures, lighting, character models.

έχω τερματήσει την αυθεντική έκδοση σε 93 ώρες, κάποια στιγμή θα κάνω δεύτερο playtrhough με την director's cut.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...