BigBOSS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 μια βοήθεια οποιος γνωρίζει βρήκα δύο repeater units που πρέπει να μπούνε στο radio tower αλλά δεν γίνεται τίποτα, μήπως πρέπει να βρω ακόμη ένα reapeater;; το quest log λεει "the radio tower has power now. Time to attach the repeater unit". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Σε ποιά περιοχή είσαι στο radio tower η σε αυτήν με το φράγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ανακοινώθηκε ότι η GOTY του Wasteland 2 θα προσφερθεί ως δωρεάν update σε όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, για Windows, Mac και Linux. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη καλοκαιριού. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η inXile ετοιμάζεται για το Kickstarter του επόμενου παιχνιδιού της, του Bard's Tale IV, ακολουθώντας το σκεπτικό που εφάρμοσε και με το Tides of Numenera, δηλαδή να προχωρά στο concept του επόμενου τίτλου ενώσω ολοκληρώνεται η δημιουργία του προηγούμενου. Περισσότερα (και δικό του νήμα, φαντάζομαι) μόλις έχουμε συγκεκριμένα νέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Επιγραμματικά οι βελτιώσεις- προσθήκες του GOTY είναι - Χρήση της Unity 5 engine- New voice-overs- Προσθήκη 80 Perks & 20 Quirks- Precision strikes (σαν το V.A.T.S του Fallout από ότι καταλαβαίνω)- Αλλαγές σε game balance, item drops, combat encounters Site: Πηγή Με χαροποιουν οι προσθήκες τους, ειδικά αφού είναι δωρεάν. Πιθανών να το ξαναπαίξω μετά από καιρό για να τις δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σα να λέμε να μην το βάλω τώρα αλλά όταν βγει. Πάλι καλά, γιατί το είχα στο πρόγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τι ΠΑΛΟΥΚΑΡΟΣ το παιχνίδι, να πω την αλήθεια με έχει ξενερώσει! Πυρομαχικά και meds τελειώσαν πρίν καλά καλά ξεκινήσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 και μένα αυτό το πράγμα με ξενέρωσε αρκετά και μετά από ώρα απλά με κούρασε και το παράτησα ενώ είχα μεγάλο ενθουσιασμό να το τελειώσω. Γενικά σπάνια παρατάω game αλλά το συγκεκριμένο μου είχε σπάσει τα νεύρα με το πόσο unballance ήταν. Μου άφησε μια γεύση ότι ήθελε τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο για να το τελειοποιήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 It's here boyz http://www.gog.com/game/wasteland_2_directors_cut_digital_classic_edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το κατέβασα ήδη. Νόμιζα πως θα εμφανιζόταν ως update στο Wasteland 2 και περίμενα να δω πότε θα εμφανιζόταν στα downloads του Steam, ενώ υπήρχε ήδη σε ξεχωριστή καταχώρηση ακριβώς από κάτω. Duh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ναι στείλανε και email που γράφανε αυτές τις λεπτομέρειες. Προφανώς και τα save τα παλιά δεν λειτουργούν στην νέα έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να δώ πολύ πώς θα ειναι το controller support του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Mου φαίνεται πως "χάνομαι" χειρότερα στους νέους χάρτες, όλη την ώρα πατάω "Μ" για να θυμηθώ πού βρίσκομαι. Το έχω ξεσυνηθίσει, βέβαια, είχα καιρό να ασχοληθώ. Πήρα τους έτοιμους χαρακτήρες για να μπω με τη μία στο παιχνίδι, μου έβγαλε 4 που δε νομίζω ότι έχεις επιλογή να αλλάξεις, εκτός κι αν βιάστηκα να μπω στην ιστορία. Τέλος πάντων, για παιχνίδι που βασίζεται στο reactivity που λέει και ο Fargo, το βρίσκω ελαφρώς άστοχο στην αρχή να σου χαρίζει ένα στάνταρ όπλο χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα skills των μελών της ομάδας σου. Ήλπιζα πως θα το είχαν διορθώσει αυτό το σημείο. Λεπτομέρεια, βέβαια, αλλά... Πρέπει να το προχωρήσω αρκετά για να αποφανθώ, αισθητικά έχει βελτιωθεί, στις μάχες θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 μου κρασάσει σχεδόν κάθε 5λεπτά το game,ανεξάρτητα το τί κάνω μέσα σε αυτό.. η director's cut ..ούτε με check integrity files,έγινε δουλειά.. αν και δεν είναι του στυλ μου το παιχνίδι,είπα να το δοκιμάσω,αφού μου το φέρανε δώρο..όμως ούτε αυτό μπορώ να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 περιεργο εμένα δεν μου κρασάρει καθόλου σχετικά με το παραπάνω βιντεο, η director's cut σαφώς έχει καλύτερα γραφικά, textures, lighting, character models. έχω τερματήσει την αυθεντική έκδοση σε 93 ώρες, κάποια στιγμή θα κάνω δεύτερο playtrhough με την director's cut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα