TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Σαν παιχνίδι πρέπει να σου αρέσουν πάρα πολύ αυτού του είδους για να το αντέξεις... Είναι πραγματικά παλιομοδίτικο και τα μουντά «μονόχρωμα» γραφικά δεν βοηθάνε ιδιαίτερα την κατάσταση. Απορώ πως είναι 22gb...ότι random encounter πέτυχα μέχρι τώρα ήταν σε 3-4 ολόιδιες πίστες. Από την άλλη έχει πολύ πράγμα για εξερεύνηση και είμαι στην αρχή ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μόλις μου ήρθε ο κολεκτορας και το ξεκίνησα και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολυ καλό. Φοβερός γενικά και ο κόσμος του και το gameplay του φαίνετε αρκετά ενδιαφέρων. Να προσθέσω ότι παίζω σε linux και τρέχει απλά αψογα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Απο bugs πως παμε? Υποτιθεται οτι ειχε πολλα και δεν φαινοταν οτι θα καταφερουν να τα διορθωσουν πριν την κυκλοφορια Λεω να το αφησω για αρχες του 15 ωστε να εχουν διορθωθει τα σημαντικα Πως τη βλεπετε την κατασταση οσοι παιζετε τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Βγήκε patch που διόρθωσε αρκετά μικρά bugs, εγώ δεν έχω συναντήσει κάτι gamebreaking εδώ και 1 βδομάδα που παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 και εγώ δεν είδα κάνενα bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Wasteland 2 Patch 2 (58347) Release Notes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Περιμένω πώς και πώς να έρθει το κουτί να το ξεκινήσω. Είναι βέβαια ήδη εγκατεστημένο στο Steam, αλλά περιμένω και την backer's Boxed έκδοση για να ξεκινήσει η τελετουργία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι φωνές στο τελωνείο έτσι και κάνουν ζημιά στη συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 To game απλά είναι ο ορισμός της χαρντκορίλας. Για όποιον του αρέσει αυτό το old school θα το καταευχαριστηθεί. Πάρα πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ερώτηση σε όσους έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι. Έχει φτάσει σε καλό βαθμό η εξέλιξη του παιχνιδιού μετά και το δεύτερο patch ή έχει ακόμα προβλήματα? Δεν εννοώ μικρά bugs αλλά προβλήματα με το gameplay, game breaking issues κτλ. Προβλήματα δηλαδή που μειώνουν την εμπειρία του παιχνιδιού? Να το ξεκινήσω ή να περιμένω και άλλο για βελτιώσεις που χρειάζεται το παιχνίδι? Είναι από τα παιχνίδια που θέλω να παίξω σαν τρελός, και παρόλο που το έχω backed από τις πρώτες μέρες, ήθελα να περιμένω έως ότου βελτιστοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό. Επίσης γνωρίζουμε αν έχουν προγραμματισμένο expansion για το παιχνίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Για μένα ξεκίνα το και δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρεις. Το μόνο κακό ότι το game είναι δύσκολο και θέλει να κουβαλάς μαζί σου άπειρο health pack. Αν το ξεκινήσεις θα σε συμβούλευα να φτιάξεις ένας heavy weapon χαρακτήρα όπως και να έχει. Από τι έχω δει είναι οι ποιο χρήσιμοι από όλους τους χαρακτήρες στις μάχες και κάνουν τρελό dmg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Για μένα ξεκίνα το και δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρεις. Το μόνο κακό ότι το game είναι δύσκολο και θέλει να κουβαλάς μαζί σου άπειρο health pack. Αν το ξεκινήσεις θα σε συμβούλευα να φτιάξεις ένας heavy weapon χαρακτήρα όπως και να έχει. Από τι έχω δει είναι οι ποιο χρήσιμοι από όλους τους χαρακτήρες στις μάχες και κάνουν τρελό dmg. βασικά το παιχνίδι ξεκινάει και είναι ανεξήγητα δύσκολο, μετά γίνετε πάρα πολύ εύκολο μετά ανεξήγητα πάλι δύσκολο..... Δεν έχουν κάνει και την καλύτερη δουλεία σε αυτό και τα πολλά skills μαζί με τους companion που σε αφήνουν ξαφνικά δεν βοηθάνε.Bug που κάνει το παιχνίδι unplayable είναι νομίζω αυτό με το σπόρους και το serum στο Ag Centre που αν ξανακυλήσεις δεν υπάρχει θεραπεία και μόνη λύση είναι το save editing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 σήμερα κυκλοφόρησε το patch 4 Highlights This patch is primarily a bug-fixing update to correct a number of critical issues below: Fixed Canyon of Titan endless combat bug with the raiders in the “junk fort” near Outpost One. Fixed Canyon of Titan endless combat bug with Diamondback Militia. Fixed Temple of Titan unending cutscene bug when arrested by Father Enola. Fixed wrong NPCs turning hostile in Griffith Park by killing gate guard after undertaking Ascension McDade’s quest. Additional improvements to Colorblind Mode based on user feedback. ολες οι αλλαγές/βελτιώσεις εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Kαι μια φωτογραφία της συλλεκτικής έκδοσης. Όσες δεν είναι υπογεγραμμένες, αρχίζουν να αποστέλλονται τέλος του μήνα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το εχω ξεκινησει το παιχνιδι τωρα που βρηκα λιγο χρονο αλλα αυτο που το σκοτωνει ειναι ο παντελως γελοιος χειρισμος του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Από χειρισμό εγώ δεν έχω δει τίποτα άσχημο. Μια και συνεχίζω και παίζω όποτε βρω χρόνο σε γενικές γραμμές καλό είναι το game αλλά έχει μερικά αδύναμα σημεία όπως η ασύμμετρη δυσκολία του. Μπορείς να μπεις σε περιοχές όπως σε πάει το story που να τις βγάλεις σχετικά εύκολα και μετά σε περιοχές που να μην βγαίνουν καθόλου. Κάτι άλλο που έχει είναι ο χαοτικός του χάρτης σε αρκετές πόλεις. Ιδίως στο χάρτη με τις περιοχές θα ήθελα να υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες ιδίως με τα καταστήματα γιατί χάνεσε στο να τα ξαναβρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα