Προς το περιεχόμενο

CyberLink PowerCinema

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Διαθέτω την My Cinema-P7131 Hybrid από την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Την χρησιμοποιώ σε συνδιασμό με το CyberLink PowerCinema. Όλα παίζουν κανονικά. Όλα τα ψηφιακά κανάλια τα παίζει άψογα. Πριν λίγο,έβαλα την ERT HD μιάς και δείχνει ποδοσφαιρικό αγώνα. Με το που έβαλα το κανάλι, έπαιξε κάτι δευτερόλεπτα και μετά η οθόνη μπήκε σε αναμονή και ο ήχος σταμάτησε. Το θεώρησα τυχαίο. Πατάω ένα Restart στο μηχάνημα και ξανά ανοίγω την TV. Πηγαίνοντας όμως πάλι στο ίδιο κανάλι το PC είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Κάποια ιδέα?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε fordakia.

Με το που έβαλα το κανάλι, έπαιξε κάτι δευτερόλεπτα και μετά η οθόνη μπήκε σε αναμονή και ο ήχος σταμάτησε.

ERT HD = 1440x1080 H.264 video. Δηλαδή, ιδιαιτέρως απαιτητικό σε επεξεργαστικούς πόρους για να αποκωδικοποιηθεί. Από θερμοκρασίες πώς τα πάει το PC σου, όταν ο επεξεργαστής βαράει 100άρες στο usage; Επίσης, τροφοδοσία έχουμε σταθερή και άπλετη ή είσαι οριακά, με κανένα no-name PSU της συμφοράς...; :whistle:

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε fordakia.

ERT HD = 1440x1080 H.264 video. Δηλαδή, ιδιαιτέρως απαιτητικό σε επεξεργαστικούς πόρους για να αποκωδικοποιηθεί. Από θερμοκρασίες πώς τα πάει το PC σου, όταν ο επεξεργαστής βαράει 100άρες στο usage; Επίσης, τροφοδοσία έχουμε σταθερή και άπλετη ή είσαι οριακά, με κανένα no-name PSU της συμφοράς...; :whistle:

Από τροφοδοσία CORSAIR Professional 750Watt το οποίο αποκλείετε να "χρησιμοποιείται ολόκληρο". Θα το δοκιμάσω σε Media Center

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Είχα τα ίδια αποτελέσματα και με το Media Center με την διαφορά ότι κράτησε η αναμετάδοση λίγο παραπάνω ( για 1-2 λεπτά). Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών? To everest μου δείχνει 64 Βαθμούς όταν απλά χρησιμοποιώ το PC.

Δημοσ.

Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών? Δοκίμασα και μία USB TV-Tuner ενός φίλου και το PC αντέδρασε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Εν συνεχεία δοκίμασα στο USB TV-Tuner στο laptop και έπαιξε κανονικά κι ας είναι ¨κατώτερο¨ απο το σταθερό μου υπολογιστή.

Δημοσ.

φιλε fordakia, εχω κι εγω την ιδια καρτα TV και το ιδιο προγραμμα, αλλα δεν μπορω να τσεκαρω γιατι δεν εχουμε DIGEA εδω, ακομα!!

μπορεις να αναφερεις τα χααρακτηριστικα του πισι σου? ετσι για να εχουμε ολα τα δεδομενα στο τραπεζι? μπας και βγαλουμε καμια ακρη?

Δημοσ.

Οι driver είναι ενημερωμένοι. Είτε σε παράθυρο είτε σε full screen το ίδιο αποτέλεσμα έχω.

Όλοι οι drivers; Και για motherboard chipset και για ήχο; (αυτοί είναι οι πιο κρίσιμοι, μαζί με τους VGA drivers, σε τέτοια θέματα).

Επίσης, είναι πλήρως ενημερωμένο το σύστημα από Windows Update;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να φταίει η TV κάρτα διότι, όπως ανέφερα και πιο πάνω, χρησιμοποίησα και μια USB TV κάρτα και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Όλα είναι ενημερωμένα όπως και τα Windows έχουν όλα τα update.

CPU:Intel® Core™2 Duo Processor E8400

AGP: GeForce 7200 GS

RAM: 6GB

PSU: 750Watt Corsair

Την κάρτα USB TV την δοκίμασα στο laptop με χαμηλότερα χαρακτηριστικά και Windows 7 x32 και έπαιξε κανονικά η ERT HD

Δημοσ.

Δεν νομίζω να φταίει η TV κάρτα διότι, όπως ανέφερα και πιο πάνω, χρησιμοποίησα και μια USB TV κάρτα και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Όλα είναι ενημερωμένα όπως και τα Windows έχουν όλα τα update.

CPU:Intel® Core™2 Duo Processor E8400

AGP: GeForce 7200 GS

RAM: 6GB

PSU: 750Watt Corsair

Την κάρτα USB TV την δοκίμασα στο laptop με χαμηλότερα χαρακτηριστικά και Windows 7 x32 και έπαιξε κανονικά η ERT HD

εχω την εντυπωση οτι αυτη φταιει....!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...