trykillernoob_0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας θα ηθελα να με βοηθεσετε με τα πορτς οπου και εχω ενα προβλημα αρχiκα ενω τα εχω ανοιξει δεν γινετε να συνθεθουν αλλοι εχω κλεισει και το firewall και παλι τα ιδια κατεβασα το PFports checker αρχικα αμα ειναι ανοιχτα το προγραμμα θα διχνει καπως ετσι ενω κλειστα καπως ετσι εμενα μου λεει οτι ειναι ανοιχτα αλλα στη δευτερη επιλογη ping result μου λεει We are not able to ping your router Ευχαριστω οποιος με βοηθησει my router:Gennet Oxygen RFA1400.W
corrupted Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Το ping δεν επηρεαζει σε κατι το port forwarding. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 α.τι εταιρεια εχεις?β.εχεις κλεισει τo firewall σε ρουτερ και Pc?εδωσες στατικη στο Pc και εκανες port forward σε αυτην?αν δεν πετυχαινει μπορεις να κανεις και dmz.και να μην κανει Ping το ρουτερ σου δεν σημαινει οπως ειπαν κατι.μπορει να ειναι κλειστο το Ping Οπως με τα thomson που απο default δεν αφηνει Ping σε wan και να παιζει μια χαρα το port forward. kai για να δεις αν ειναι ανοιχτο το Port δοκιμασε το www.canyouseeme.org και καλο ειναι οταν κανεις το τεστ να τρεχεις το προγραμμα που χρησιμοποιει την θυρα.πχ utorrent. αλλιως μπορει να σου δειξει οτι ειναι κλειστη η πορτα.δοκιμασε ολες τις πορτες εκει.ολα στα δειχνει κλειστα η τα μισα κλειστα τα μισα ανοιχτα?επισης οτι καποιος δεν συνδεεται μπορει να ειναι και αλλο το θεμα οτι δεν εχεις ανοιξει ολα τα ports που πρεπει οποτε εκει dmz και τελειωνεις.
trykillernoob_0 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 α.τι εταιρεια εχεις?β.εχεις κλεισει τo firewall σε ρουτερ και Pc?εδωσες στατικη στο Pc και εκανες port forward σε αυτην?αν δεν πετυχαινει μπορεις να κανεις και dmz.και να μην κανει Ping το ρουτερ σου δεν σημαινει οπως ειπαν κατι.μπορει να ειναι κλειστο το Ping Οπως με τα thomson που απο default δεν αφηνει Ping σε wan και να παιζει μια χαρα το port forward. kai για να δεις αν ειναι ανοιχτο το Port δοκιμασε το www.canyouseeme.org και καλο ειναι οταν κανεις το τεστ να τρεχεις το προγραμμα που χρησιμοποιει την θυρα.πχ utorrent. αλλιως μπορει να σου δειξει οτι ειναι κλειστη η πορτα.δοκιμασε ολες τις πορτες εκει.ολα στα δειχνει κλειστα η τα μισα κλειστα τα μισα ανοιχτα?επισης οτι καποιος δεν συνδεεται μπορει να ειναι και αλλο το θεμα οτι δεν εχεις ανοιξει ολα τα ports που πρεπει οποτε εκει dmz και τελειωνεις. λοιπον εχω ενα ρουτερ της wind το firewall το ειχα κλεισει μονο στο pc αρχικα εδωσα για port forward την IP μου απο το CMD που βρισκω επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το dmz λιγο αναλυτηκοτερα γιατι δεν εχω ιδεα οταν ειχα το προγραμμα για τα πορτς ειχα ανοικτο το Σερβερ μου διχνει οτι τα πορτσ ειναι ανοιχτα απλα μονο το ping result βγενει αρνητηκο που δεν εχει σημασια αυτα.. περιμενω απαντηση
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον εχω ενα ρουτερ της wind το firewall το ειχα κλεισει μονο στο pc αρχικα εδωσα για port forward την IP μου απο το CMD που βρισκω επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το dmz λιγο αναλυτηκοτερα γιατι δεν εχω ιδεα οταν ειχα το προγραμμα για τα πορτς ειχα ανοικτο το Σερβερ μου διχνει οτι τα πορτσ ειναι ανοιχτα απλα μονο το ping result βγενει αρνητηκο που δεν εχει σημασια αυτα.. περιμενω απαντηση a.σωστα ως εδω.απλα α.αν θες την ip που βρηκες στο cmd δωστην καρφωτα στο tcp ip Της καρτας δικτυου σου ωστε να μην υπαρχει καμια περιπτωση να αλλαξει για τον x y Λογο γιατι μετα δεν θα παιζει το port forward γιατι θα κοιταει λαθος ip. αν ο server σου δειχνει τα ports ανοιχτα τοτε οκ.το Ping result αστο ειναι ασχετο. το dmz στην ουσια του δινεις μια ip και σου ανοιγει ολα τα Ports σαν να εκανες port forward απο την 1 μεχρι την 65535
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα