Gazofonias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παίδες,έχω ένα προβληματάκι με τον φορητό μου..τον έχω μόλις ένα μήνα και όταν έκανα τα windows update άρχισε να αργεί υπερβολικά η εκκίνησή του..επίσης μέσω του antivirus βρήκα έναν trojan horse αλλά λέει ότι διαγράφηκε..όμως ακόμα λειτουργεί στις διεργασίες και μου τρώει ram & cpu.τι να κάνω για να επαναφέρω το λάπτοπ?κρίμα ειναι,καινουριο ειναι ακομα...με τα windows recovery κτλ κάνω τίποτα?δοκίμασα επαναφορά σε παλιά ημερομηνία αλλά τίποτα..μεχρι και blue screen μου πέταξε,δεν εγραφε κανα error μόνο κάτι για ks.sys ..επίσης καμιά φορά φτάνει η cpu στο 100% μετά το windows update.έχετε καμιά γνώμη-λύση?? ~αα,ξέχασα,windows 7 έχω....!~
xristoforos89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Format; Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις;
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/437128-windows-update/ μου φαίνεται οτι ο alexz θα πρέπει να συνεχίσει να ενώνει θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα