Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εμενα μου το εβγαλε αυτο πριν καμια εβδομαδα,αλλα δεν εδωσα σημασια...ειπα αν θο τα ξανακανει,τοτε θα το ψαξω περισσοτερο.

πριν σου βγαλει αυτο το μηνυμα,αναβοσβησε η οθονη σου μηπως?

Δημοσ.

Κανε εγκατασταση παλι τους drivers της καρτας γραφικων (εχεις τους τελευταιους) και αν σου παρουσιασει ξανα το ιδιο προβλημα δοκιμασε να βαλεις παλιοτερους drivers ...

Δημοσ.

και εμενα μου το εβγαλε αυτο πριν καμια εβδομαδα,αλλα δεν εδωσα σημασια...ειπα αν θο τα ξανακανει,τοτε θα το ψαξω περισσοτερο.

πριν σου βγαλει αυτο το μηνυμα,αναβοσβησε η οθονη σου μηπως?

παγωσε το ποντικι,μαυρισε η οθονη και οταν επανηλθε,

εβγαλε το μηνυμα.

ολα αυτα μεσα σε 2-3 δευτεπολεπτα.

Κανε εγκατασταση παλι τους drivers της καρτας γραφικων (εχεις τους τελευταιους) και αν σου παρουσιασει ξανα το ιδιο προβλημα δοκιμασε να βαλεις παλιοτερους drivers ...

τους τελευταιους εχω απο τοτε που βγηκαν, αλλα το παρουσιασε τον τελευταιο καιρο και οχι απο την αρχη.

Δημοσ.

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με μια sapphire 6670.Η καρτα ειναι καινουργια και μου το παρουσιασε απο τη πρωτη κιολας μερα λειτουργιας της.εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει απο drivers για την καρτα αυτη (καθως και τους αρχικους που δινονται μαζι με cd).Εχει δοκιμαστει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες,και παλι βγαζει αυτο το προβλημα.Μονη διαφορα ειναι οτι 2/10 φορες θα μου βγαλει οτι <<σταματησε να ανταπροκινεται το προγραμμα οδηγησης ....κλπ>>,τις υπολοιπες μου δειχνει γραμμμες σε διαφορες αποχρωσεις και μετα ή θα σταματησει να λειτουργει η οθονη ή θα πεταξει μπλε οθονη.ΜΠορει να τρεξει ανετα το furmark ή 3dmark και αμεσως μετα μολις μπω youtube να παρουσιαση αυτο το προβλημα.Αρκετες φορες το παρουσιαζει και κατα την διαρκεια του furmark.Την εχω στειλει πλαισιο για αντικατασταση και επιμενουν οτι δεν εχει κανενα προβλημα.τι μπορει να συμβαινει?ειναι ελατωματικη η καρτα γραφικων?

Δημοσ.

η συγκεκρμενη καρτα αγοραστηκε πριν κανενα 2μηνο καινουργια.

πριν απο αυτην το παλευα με μια xfx gt 220 για τρια χρονια και δεν ειχε παρουσιαση το παραμικρο προβλημα.

δηλαδη παιζει το σεναριο να φταιει η ιδια ηκαρτα;

ή μπορει να ειναι κατι αλλο;

Δημοσ.

συνηθως ειναι software προβλημα

καποια εφαρμογη που δεν ειναι απολυτα συμβατη με τον driver τα κανει

Μπορει να ειναι πχ καποιος player για βιντεο που χρησιμοποιει τον driver της καρτας και καπου κομπλαρει..

μπορει μεν να παιζει κανονικα το προγραμμα αυτο (ο player που ειπαμε στο παραδειγμα) ,αλλα να προκαλει ασταθεια στο συστημα και μετα απο καποια ωρα να σου πεταει αυτο το μυνημα .

ψαξε τι προγραμματα εχεις βαλει τελευταια και απο ποιο και μετα αρχισε να το εμφανιζει

Αυτο για αυτους που ενω πριν δουλευε κανονικα και καποια στιγμη αρχισε να εμφανιζει το μηνυμα

Για τους υπολοιπους ενα update του bios της μητρικης ή ακομα και της καρτας ισως λυσει το προβλημα

Δημοσ.

τα drivers δεν φταινε,ουτε και η μαρκα καρτων,εχει την 560,εχω την 6950 και ο χρηστος την 6670.οπως επισης εχουμε asus,ενω ο χρηστος sapphire. αρα καποιο προγραμμα το προκαλει αυτο. 

Δημοσ.

την τελευταια φορα που το παρουσιασε, ειχα κανει καθαρη εγκατασταση

του λειτουργικου στον ssd και ο υπολογιστης ηταν αδειος απο διαφορα προγραμματα.

τα μονα κοινα προγραμματα που ειχε με τις περασμενες φορες που το εκανε, ηταν

o flash player, το jawa και ο driver του εκτυπωτη (HP).

μηπως ειναι καμια αναποδια των windows;

Δημοσ.

Αυτο το μυνημα το ειχα παρει πριν κανενα μηνα.

Ειχε χαλασει το τροφοδοτικο που ειχα και ειχα βαλει ενα εκτακτου αναγκης 400watt της πλακας μεχρι να ερθει το καινουργιο. ( στο δευτερο συστημα που εχω οχι αυτο της υπογραφης )

Πιθανον δεν εδινε σωστες τασεις και δημιουργησε προβλημα και στα αρχεια του λειτουργικου ισως.

Επισης οταν προσπαθουσα να αντιγραψω σε usb στικακι η δισκο usb πολλα μεγαλα αρχεια εκανε αποσυνδεση και επανασυνδεση και επρεπε να τα περασω παλι απο την αρχη ενα ενα.

Μετα που αλλαξα τροφοδοτικο δεν ξαναεβγαλε το μυνημα για τους drivers της καρτας γραφικων παντως.

Αφου αλαξα και τροφοδοτικο και εκανα καθαρη εγκατασταση παλι τα windows ειναι σαν να μην συνεβει ποτε ...

Πιθανον ομως να ειναι και θεμα software γιατι ειχα τρομερο προβλημα με παγωματα στα κακα καθουμενα.

Δημοσ.

In the control panel, go to "Power Options", "Change plan settings", "Change advanced...", and look for "PCI Express" - "Link State Power Management".

Make sure that it's set to "Off". This will cause Windows 7 to avoid trying to save power by providing less voltage to the GPU, which may be the reason for the crash.

αυτη την λυση διαβασα και λενε οτι με αυτο δεν ξαναεμφανιστηκε το προβλημα

Φαινεται οτι ειναι προβλημα τροφοδοσιας καρτας γραφικων ,λογω εξοικονομησης ενεργειας πεφτουν τα volt στην τροφοδοσια της και εμφανιζεται αυτο το προβλημα.Δοκιμαστε το να μου πειτε

Δημοσ.

Aρχίζω να πιστεύω πως είναι κάποιο bug των win 7. Το πρόβλημα μου το παρουσιάζει και η δική μου ati 6850. Στα win xp όμως δεν το παρουσιάζει. Δεν ξέρω στα vista τι συμβαίνει. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...