markelos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το λοιπόν, μετά από επανεκκίνηση του πισιού βλέπω ξαφνικά και χωρίς να έχω πατήσει τίποτα, να μπαίνει στο flashmode για update του bios. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα μιας και έτρεξε για 2-3 sec. Από ότι πρόλαβα να δω έγραψε ένα failed to update. Κάνει λοιπον μόνο του reboot και έκτοτε δεν προλαβαίνει να μπει ούτε στο bios. Ανοίγει για 5 δευτερα και μετα ξανα επανεκκίνηση. Και η λούπα συνεχίζεται. Τι έκανα λοιπόν. Κατ' αρχάς έβγαλα την μπαταρία για 5 λεπτά. Τίποτα. Έβαλα το jumper με τη μπαταρία μέσα μπας και, πάλι τίποτα. Άφησα την μπαταρία εκτός για μερικές μέρες, πάλι τίποτα. Έβαλα άλλη μπαταρία πάλι τίποτα. Έχει περάσει κανα 3βδόμαδο από τότε και είπα να ποστάρω μπας και έχετε καμιά καλύτερη ιδέα. Αλλά μάλλον με κόβω για νέα μητρική... Η μητρική είναι η Gigabyte 965P-DS4 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2012 από markelos
Boltaz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 πατα στο λινκ που εχεις στο post σου , στην καρτελα download επελεξε bios και κατεβασε το f14 αρχειο ... Κανε ενα google search για να βρεις πως μπορεις να φτιαξεις ενα bootable cd msdos (ή δισκετα αν εχεις), το αρχειο για το bootable cd ειναι iso το κανεις unzip και προσθετεις τα αρχεια που κατεβασες (f14) και το κανεις παλι iso και μετα το κανεις cd ... Bootareis με το cd και σε βγαζει σε γραμμη εντολλων κανεις dir (στο γραμμα του cd player) και εκτελεις το aρχειο του update ... Υπαρχουν διαφοροι οδηγοι στο internet να μπερδευτεις ...
markelos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ενδιαφέρον. Θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ Βασικά βλακείες λέω. Δεν μπουτάρει καν από cd. Δεν προλαβαίνει να μπει στο bios καθόλου. Διόρθωσα και το μοντέλο της μητρικής, είχα βάλει άλλο. Έψαξα λίγο και έχω ακριβώς αυτό το πρόβλημα! http://www.tomshardware.co.uk/forum/206726-10-gigabyte-965p-e6300-post-boot-cycling
Boltaz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κανε ενα google search "flash bios recovery" και ακολουθησε καποιο οδηγο που θα βρεις , χρειαζετε να εχεις δισκετα στο pc ... Αν δεν βρεις ακρη και "πιανουν τα χερια σου" ψαξε μεσω internet να βρεις να αγορασεις το chipaki του bios ...
MINDER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αν εισαι μεσα στην εγγυηση λεω να την στειλης για αντικατασταση αφου συννενοηθης και περιγραψεις και το προβλημα που δεν οφειλετε σε καποιο δικο σου λαθος αλλα σε ελλατωματικη παρτιδα του προιοντος.
markelos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Σε εγγύηση δεν είμαι, το 2007 την πήρα. Θα δοκιμάσω με δισκέτα, είναι η τελευταία προσπάθεια πριν αγοράσω άλλη. Μένει μόνο να βρω ένα floppy drive και μία δισκέτα
MINDER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικα για να μην εχω τετιου ειδους προβληματα κατεληξα στο στανταρ για μητρικη που για μενα ειναι να κανει γυρω στο 200αρι και να ειναι asus. Τον προηγουμενο μηνα εφτιαξα τον νεο υπολογιστη κομματι κομματι και παλι και σε αυτον asus εβαλα ακολουθωντας την ιδια συνταγη. Η αλλη asus συνεχιζει ακαθεκτη στον προηγουμενο υπολογιστη σε αλλο δωματιο μετα 4+ χρονια λειτουργιας και εχει τραβηξει πολλα απο πτωσεις τασεις διακοπες ρευματος overclocking για μηνες 24ωρα λειτουργιας με καυσωνες κτλ και δεν μασαει. Μια gigabyte που ειχα αρχισαν να χαλαν θυρες pci ενσωματωμενη καρτα ηχου κτλ και την εκανα φρισμπι στα σκουπιδια.
Boltaz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικα για να μην εχω τετιου ειδους προβληματα κατεληξα στο στανταρ για μητρικη που για μενα ειναι να κανει γυρω στο 200αρι και να ειναι asus. Τον προηγουμενο μηνα εφτιαξα τον νεο υπολογιστη κομματι κομματι και παλι και σε αυτον asus εβαλα ακολουθωντας την ιδια συνταγη. Η αλλη asus συνεχιζει ακαθεκτη στον προηγουμενο υπολογιστη σε αλλο δωματιο μετα 4+ χρονια λειτουργιας και εχει τραβηξει πολλα απο πτωσεις τασεις διακοπες ρευματος overclocking για μηνες 24ωρα λειτουργιας με καυσωνες κτλ και δεν μασαει. Μια gigabyte που ειχα αρχισαν να χαλαν θυρες pci ενσωματωμενη καρτα ηχου κτλ και την εκανα φρισμπι στα σκουπιδια. Δεν εχει σχεση η μαρκα ουτε η τιμη , ο topic starter εκανε αποτυχημενο flash σε bios (μαλλον καταλαθος) ...
markelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρα μου κρατησε η συγκεκριμενη και την ειχα παρει και 200. Το θεμα ειναι οτι ξαφνικα μετα απο hard reboot μπηκε στο bios flash απο μονη της και τα γ@μησε ολα. Θα δοκιμασω με φλοπυ μολις βρω ενα και θα ενημερωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα