Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Για σας, ψάχνω κάποιων τρόπο για να φτιάξω widgets, από προγραμματισμό δεν ξέρω και πολλά
spartakoscs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 πες κάτι ποιο συγκεκριμένο !!! τη ακριβώς θες να φτιάξεις , τη πλατφόρμα χρησιμοποιείς ? μπορεί να ειπαρχει ήδη ετιμο και απλά να το χρησιμοποίησης !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 πες κάτι ποιο συγκεκριμένο !!! τη ακριβώς θες να φτιάξεις , τη πλατφόρμα χρησιμοποιείς ? μπορεί να ειπαρχει ήδη ετιμο και απλά να το χρησιμοποίησης !!! εχεις δικιο φιλε μου απλος θελω να δοκιμασω να φταξω κατι δικο μου
spartakoscs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 οκ ας το πάρουμε πάλι από την αρχή !!! σε ποια γλώσσα θες να το φτιάξεις ? χρησιμοποιείς κάποιο CMS ? βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε !!! ολοκλήρωσε την σκέψη σου και αποφάσισε τι βοήθεια ακριβώς θες από εμάς !!! σχεδόν για όλα υπάρχει απάντηση εφόσον κανείς την σωστή ερώτηση αυτήν την στιγμή το μόνο δενδομένο που μας δίνεις είναι ότι θες να φτιάξεις ένα κουτάκι !!! υποθέτω πάντα ότι το θες αυτό το κουτάκι για κάποια ιστιοσελίδα αλλιώς είσαι σε λάθος forum !! Φιλικά πάντα
Xenobius Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Widget για windows, widget για κινητό, widget για σελίδα;
antonisid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εχεις δικιο φιλε μου απλος θελω να δοκιμασω να φταξω κατι δικο μου Μα είναι αυτή απάντηση στην ερώτηση "σε τι πλατφόρμα θες να φτιάξεις το widjet?" Χωρίς να ξέρεις προγραμματισμό δε γίνεται πάντως.Είτε μιλάμε για widjet σε wordpress είτε για κινητό.Για οτιδήποτε δηλαδή...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 βασικα το widgets που θελω να φτιαξω ειναι για site/blog, οπως αναφερα δεν ξερω και πολλα απο προγραμματισμο για αυτο ψαχνω για καποιον ευκολο τροπο να το φτιαξω Υ.Γ. αν δεν υπαρχει κατι ευκολο πειτε μου αυτα που ξερετε και μπορει να τα καταφερω παντος ευχαριστω για την προσπαθεια σας να με βοηθεισετε βρήκα ένα αλλά δεν σου δίνει και πολλές επιλογές http://www.widgetbox.com/widgets/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα