Evilbill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα..έχω κάνει την cpu μου i5 2500k στα 4ghz θέλω όμως να μου πείτε αν είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες επίσης αν μπορώ να το πάω παραπάνω με τι συγκεκριμένη yixtra που είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Arc ευχαριστώ!επίσης να σημειωθεί ότι όταν τρέχω game πάει 10 βαθμούς πιο πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα..έχω κάνει την cpu μου i5 2500k στα 4ghz θέλω όμως να μου πείτε αν είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες επίσης αν μπορώ να το πάω παραπάνω με τι συγκεκριμένη yixtra που είναι αυτή http://www.plaisio.g...CPU-Coolers/Arc ευχαριστώ!επίσης να σημειωθεί ότι όταν τρέχω game πάει 10 βαθμούς πιο πάνω! Bάλε το coretemp για τις θερμοκρασίες γιατί το speedfan δεν το εμπιστεύομαι και πολυ. και τρέξε ένα prime95 (in-place large FFTs) για αρκετές ώρες να δεις max θερμοκρασίες (printscreen Να τις δούμε) και αν είναι σταθερό το σύστημα. την ψύκτρα δεν την βλέπω , δεν δουλεύει το λινκ. και από εκεί και πέρα βλέπεις τι κάνεις. δεν λχω κάνει Oc στον δικό μου απλά έδωσα μερικές γενικές συμβουλές για να δείς πόσο σταθερό είναι τ σύστημα σου. σίγουρα άλλα παιδία μπορούν να βοηθήσουν πολύ περισσότερο . το σηκώνει το oc του ο 2500k. δώσε και αναλυτικά τα specs του συστήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ανοίγει το λινκ της ψύκτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 έχω κάνει το test με τις θερμοκρασίες στα 70+ να πηγαίνουν αλλα χωρίς κανένα error για 3 ώρες περίπου..όσο για το coretemp το έτρεξα και έχει τα ίδια temps..η yixtra είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Arctic-Cooling-Freezer-7-Pro-CPU-Cooler-DCACO-FP701-CSA01.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλό θα ήταν να τσεκάρεις αν πατάει σωστά η ψύκτρα πάνω στον cpu καθώς επίσης και να άλαζες πάστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 70+ στο Prime; Δηλαδή 80παρά στο Linx με avx...; Χειμωνιάτικα; Ξεκίνα να τσεκάρεις πάστες και airflow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlyko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως μπορείς να γράψεις το μοντέλο της μητρικής που έχεις; Έχει σημασία γι αυτό σε ρωτάω... Α! και την έκδοση του bios επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τσέκαρε πάστες, εφαρμογή ψύκτρας στον cpu και airflow του κουτιού όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Τάσος @caution. Έτσι θα ρίξεις κάπως την θερμοκρασία. Πάραυτα μην περιμένεις και πολλά, ειδικά όταν μπεί η άνοιξη & ανέβει η θερμοκρασία. Κατ εμέ αν θέλεις να κλοκάρεις ψηλά με καλά temps άλλαξε ψύκτρα με κάποια μεγαλύτερη / αποδοτικότερη. Δεν κάνει για πολλά σε 4cores cpus η arctic 7 pro δυστυχώς. Κατά κύριο λόγο προορίζεται για διπύρηνους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα