Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω άμα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω εγκατάσταση το Visual BasiC 2010 σε ένα USB και να το χρησιμοποιώ σε κάθε υπολογιστή που έχω στη διάθεση μου χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσω??... δηλαδή να τρέχει απευθείας από το "φλασάκι" μου?

Δημοσ.

Μου ακούγεται δύσκολο μιας και το Visual Sudio έχει αρκετές εξαρτήσεις.

Μια από της βασικότερες είναι το .net framework (στην περίπτωση του 2010 η έκδοση 4).

Δε νομίζω ότι όλα αυτά μπορούν να τρέξουν portable.

Επιφυλάσσομαι φυσικά γιατί ποτέ δε ξέρεις. Κάποτε δε φανταζόμασταν το vmware Thin App.

Δημοσ.

Visual Studio

Υπαρχουν αρκετα εργαλια που ειτε ενσωματωνουν ΟΛΑ τις εξαρτησεις ενος εκτελεσιμου(.dll, .dat, .bin κλπ) μεσα σε ενα εκτελεσιμο ειτε τις βαζουν σε relative paths ωστε να "τις βρισκει". Αλλα οπως λεει κι ο moukoublen, το VS εχει αρκετες εξαρτησεις, επισης κατα την εγκατασταση κανει πολλες παραμετροποιησης στο συγκεκριμενο μηχανημα τις οποιες θες κωπο να τις "ανακαλυψεις" και να φτιαξεις κι ενα εργαλειο που θα κανει τις αντιστιχες ενεργιες καθε φορα που θα τρεχεις το portable εκτελεσιμο σου...

Ενολιγης, doable αλλα δυσκολο

Δημοσ.

μάλιστα... δηλαδή μου προτείνεται να μην το ψάξω παραπάνω ? γιατί είμαι και λιγάκι άσχετος με το θέμα... ίσος να ξοδέψω τζάμπα τον χρόνο μου...

υπάρχει όμως περίπτωση να έχει κάνει κάποιος άλλος αυτήν την δουλειά? και να χρησιμοποιήσω το δικό του ? δηλαδή , υπάρχει περίπτωση να το βρω κάπου έτοιμο?

Δημοσ.

καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω άμα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω εγκατάσταση το Visual BasiC 2010 σε ένα USB και να το χρησιμοποιώ σε κάθε υπολογιστή που έχω στη διάθεση μου χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσω??... δηλαδή να τρέχει απευθείας από το "φλασάκι" μου?

Γιατί δεν στήνεις ένα Virtual Machine??

Πάρε ένα 16άρι φλασάκι,, στήστο όπως θες και βάλει και το Virtual Box, μέσα στο φλασάκι, εκτός Virtual Machine,, και έχεις ένα PC portable ...

Γνώμη μου ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...