Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ανάβω το PC δεν κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο (Μπιπ) και δεν ανάβει η οθόνη ενώ τα ανεμηστιράκια της μητρικής και της γραφικών δουλεύουν κανονικά τι μπορεί να φταίει??.... http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5QLE/ εδώ και ι Motherboard mou... plz Help!!

Δημοσ.

Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι πως το πρόβλημα οφείλεται σε πρόβλημα του hardware.Από κει και πέρα μπορεί να είναι από μνήμες RAM,όπως το είχα πάθει εγώ(αν και πέταγε bluescreen που και που),μέχρι μητρική που ελπίζω να μην είναι!! :fear:

Δημοσ.

Δοκίμασα RAM ολοκαίνουργιες και κάνει τα ίδια.... υποψιάζομαι την CPU.... :/ και πάλι μου είπαν να βγάλω την μπαταρία της μητρικής για λίγο.... ισχύει???

Δημοσ.

Τι να σου πω...κ εγώ δεν είμαι ο πλέον ειδικός...απλά προσπαθώ να βοηθήσω με τα λίγα που ξέρω!Τώρα όσον αφορά να βγάλεις την μπαταρία της μητρικής δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει.Γενικά το pc πριν πάθει ότι έπαθε δεν σου εμφάνιζε τίποτα bluescreen, ή ανεβασμένες θερμοκρασίες ή οτιδήποτε άλλο...;;;Κι εγώ για παράδειγμα έχω μια ASUS mobo η οποία τρέχει ένα πρόγραμμα,EPU-4 Engine λέγεται,το οποίο ρυθμίζει τις επιδόσεις των fans,της CPU και των σκληρών ανάλογα με τι διεργασίες εκτελώ εγώ την δεδομένη στιγμή.ΤΟ πρόγραμμα αυτό λοιπόν έχει 3 modes: το Max Power Saving,το High Perfomance και το Auto.Εγώ το έχω πάντα στο Auto.Ε μια φορά δεν ξέρω για ποιο λόγο μπήκε μόνο του στο Max Pοwer Saving και το pc ανέβασε τρελές θερμοκρασίες.Όλα αυτά στα είπα μήπως τυχόν έπαθες κ εσύ το ίδιο.Και μια συμβουλή για το τέλος...αν το pc είναι καινούργιο και έχει εγγύηση καλύτερα να το πας στο service από κει που το πήρες παρά να βάλεις χέρι μέσα και να τρέχεις μετά...

Δημοσ.

Δεν είχα blue screens,είχα Freeze pc όμως..... και τα Windows 7 έβγαζαν μήνυμα για Update BIOS...μέχρι που πάγωσε το PC και αναγκάστηκα να το κάνω Restart,μετά το restart δεν μου ξανά άναψε η οθόνη....έτσι έγινε..

Δημοσ.

Τώρα που είπες BIOS και σε συνδυασμό με την αφαίρεση της μπαταρίας της μητρικής που ανέφερες προηγουμένως κατάλαβα μάλλον γιατί σου είπαν να την αφαιρέσεις.Αν αφαιρέσεις την μπαταρία της μητρικής ουσιαστικά αποκόβεις το pc από οποιαδήποτε πηγή ενέργειας κι έτσι οι ρυθμίσεις του BIOS επιστρέφουν στις default.Αυτά αν είναι πρόβλημα του BIOS.Και τώρα σε παρακαλώ πρόσεξε καλά αυτό:απλά προσπάθησα να σ εξηγήσω τι θα γίνει με την αφαίρεση της μπαταρίας.Δεν στο προτείνω σαν λύση γιατί το έχω μόνο ακουστά και δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει,δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ εγώ για να ξέρω τι θα γίνει!!Στο τόνισα αυτό μην κάνεις κάτι και με κυνηγάς μετά... :P :P

Δημοσ.

Δεν είχα blue screens,είχα Freeze pc όμως..... και τα Windows 7 έβγαζαν μήνυμα για Update BIOS...μέχρι που πάγωσε το PC και αναγκάστηκα να το κάνω Restart,μετά το restart δεν μου ξανά άναψε η οθόνη....έτσι έγινε..

Εμένα πάλι αυτό γιατί με παραπέμπει σε on the fly bios update που έκανες μάλλον καταλάθος και μάλλον απέτυχε? Αν είναι έτσι, είναι αρκετά σοβαρά τα πράγματα.

ΥΓ. Καντο αυτό με την μπαταρια, ασφαλές είναι.

Δημοσ.

πφφφφφφφ...... και άλλη μία λύση που διάβασα είναι να βγάλω την CPU για 5 λεπτά..... δεν ξέρω τι να κάνω...θέλω να αποφύγω τα έξοδα... ;) ;) ;)

Δημοσ.

Εμένα πάλι αυτό γιατί με παραπέμπει σε on the fly bios update που έκανες μάλλον καταλάθος και μάλλον απέτυχε? Αν είναι έτσι, είναι αρκετά σοβαρά τα πράγματα.

ΥΓ. Καντο αυτό με την μπαταρια, ασφαλές είναι.

δεν νομίζω να έχω κάνει κάτι τέτοιο... ποτέ δεν κατέβασα κάποιο αρχείο για Update :)

Δεν έχει εγγύηση το εργαλείο ε;; ;) ;)

στο τσάκ .... πριν ένα μήνα έληξε... :P

Δημοσ.

Δες τη θερμοκρασία ανεβάζει ο επεξεργαστής. Αν βγάλεις τις μνήμες κάνει bip; Αν μπορείς να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα γραφικών. Αν τίποτα από αυτά δεν...Τότε ίσως μητρική ή επεξεργαστής.

Δημοσ.

Δες τη θερμοκρασία ανεβάζει ο επεξεργαστής. Αν βγάλεις τις μνήμες κάνει bip; Αν μπορείς να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα γραφικών. Αν τίποτα από αυτά δεν...Τότε ίσως μητρική ή επεξεργαστής.

πώς να δω αν ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής με κλειστό pc?? όταν βγάζω τις μνήμες κάνει (μπιπ κανονικά).... δεν έχω άλλη γραφικών.... :S

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...