adams24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ με το που ανοίγω μια σελίδα σβηνει η οθόνη κυρίος στο φβ το κάνει έκανα επαναφορά συσρήματος και πιστευα οτι εστροσε αλλα σήμερα το έκανε πάλι..
ss13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ με το που ανοίγω μια σελίδα σβηνει η οθόνη κυρίος στο φβ το κάνει έκανα επαναφορά συσρήματος και πιστευα οτι εστροσε αλλα σήμερα το έκανε πάλι.. Μήπως σου έπεσε κάτω ; Τι μοντέλο είναι ;
adams24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 οχι δεν έπεσε κάτω έιναι μιας φιλις και το προσέχει πολύ dell είναι έχει vista κάτι παραπάνο δεν ξέρω να σου πω κουναμε και την οθονη μηπως καποιο καλοδιο ειναι λιγο κομενο και χανει την επαφη αλλα τιποτα
ss13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 οχι δεν έπεσε κάτω έιναι μιας φιλις και το προσέχει πολύ dell είναι έχει vista κάτι παραπάνο δεν ξέρω να σου πω κουναμε και την οθονη μηπως καποιο καλοδιο ειναι λιγο κομενο και χανει την επαφη αλλα τιποτα Δες με την βοήθεια την φωτογραφίας πιο μοντέλο είναι http://www.sparepartswarehouse.com/images/DellLatitudeC400.jpg αν δε κάνει καλή επαφή μόνο με άνοιγμα θα μπορέσεις να το τσεκάρεις !!
ss13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 dell pp41l Κάπου λέει και το μοντέλο , δες το ή επάνω στο πληκτρολόγιο θα υπάρχει ένας κωδικός είτε στο panel της οθόνης !!
ss13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Inspiron 1545 δεν εχει κατι αλλο Εγγύηση έχει ;
Boltaz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ με το που ανοίγω μια σελίδα σβηνει η οθόνη κυρίος στο φβ το κάνει έκανα επαναφορά συσρήματος και πιστευα οτι εστροσε αλλα σήμερα το έκανε πάλι.. Μηπως βλεπεις μαυρη οθονη ή κλεινει το laptop ?
adams24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 οχι το λαπτοπ δεν κλινει μονο η οθόνη κλινει και την ανοιγω απο το κουμπι παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα