Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ με το που ανοίγω μια σελίδα σβηνει η οθόνη κυρίος στο φβ το κάνει έκανα επαναφορά συσρήματος και πιστευα οτι εστροσε αλλα σήμερα το έκανε πάλι..

Δημοσ.

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ με το που ανοίγω μια σελίδα σβηνει η οθόνη κυρίος στο φβ το κάνει έκανα επαναφορά συσρήματος και πιστευα οτι εστροσε αλλα σήμερα το έκανε πάλι..

Μήπως σου έπεσε κάτω ; Τι μοντέλο είναι ; :eek:

Δημοσ.

οχι δεν έπεσε κάτω έιναι μιας φιλις και το προσέχει πολύ dell είναι έχει vista κάτι παραπάνο δεν ξέρω να σου πω

κουναμε και την οθονη μηπως καποιο καλοδιο ειναι λιγο κομενο και χανει την επαφη αλλα τιποτα

Δημοσ.

οχι δεν έπεσε κάτω έιναι μιας φιλις και το προσέχει πολύ dell είναι έχει vista κάτι παραπάνο δεν ξέρω να σου πω

κουναμε και την οθονη μηπως καποιο καλοδιο ειναι λιγο κομενο και χανει την επαφη αλλα τιποτα

Δες με την βοήθεια την φωτογραφίας πιο μοντέλο είναι

http://www.sparepartswarehouse.com/images/DellLatitudeC400.jpg

αν δε κάνει καλή επαφή μόνο με άνοιγμα θα μπορέσεις να το τσεκάρεις !! :rolleyes:

Δημοσ.

dell pp41l

Κάπου λέει και το μοντέλο , δες το ή επάνω στο πληκτρολόγιο θα υπάρχει ένας κωδικός είτε στο panel

της οθόνης !! :rolleyes:

Δημοσ.

Μηπως βλεπεις μαυρη οθονη ή κλεινει το laptop ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...