hammerd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 το προβλημα ξεκινησε απο τον δεκεμβριο και μετα... συγκεκριμενα οταν κατεβαζω κατι απο το utorrent, ασχετα με την ταχυτητα , στο browsing σερνεται η και μερικες φορες δεν μπαινει καν στην σελιδα που θελω.. ταυτοχρονα μπορω να παιζω ομως lineage και αυτο ειναι το κουφο...οταν παω στο Μozilla ολα σερνονται η δεν μπαινει καν πουθενα ! υπαρχει κατι που μπορω να ρυθμισω στο utorrent προκειμενου να το εχω ανοιχτο να ανεβοκατεβαζει και γω να κανω ενα αξιοπρεπες browsing ?
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Στο Utorrent να περιορίσεις το Upload και download στο μισο από αυτό που πιάνει η γραμμή σου. Αν στη γραμμή σου έχεις (download/upload) 10MBps/1MBps (δηλαδή 1mb/100kb) τότε ρύθμισε στο utorrent τα μεγιστα ορια σε 500kb/50kb)
hammerd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 το εχω δοκιμασει αυτο που λες γιατι το μοιραζομαστε εδω με τον αδελφο μου εδω και 3 χρονια ετσι και αλλιως σε 2 Pc και παιρνει ο καθενας απο 900κβ/48κβ μιας και συγχρονιζουμε στα 20652/1024..αλλα δεν... πρεπει να ειναι κατι απο τα settings του utorrent απο ενα προχειρο googlαρισμα που εκανα... κατι στις advanced ρυθμισεις..
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως ο μεγιστος αριθμος συνδεσεων ανα χρηστη/τορρεντ/κατι αλλο? Δεν το εχω μπροστα μου να σου πω που το λεει
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Βάλε τα μισά απο αυτά που σου αναλογούν και επίσης αυτό που λεει ο Jim. Κάποια στιγμή που ο υπολογιστής του αδερφού σου ειναι κλειστός, κάνε δοκιμές. Τέλος ποιο antivirus χρησιμοποιείς;
hammerd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 το microsoft essentials... ο μεγιστος αριθμος συνδεσεων ανα χρηστη/τορρεντ/ απο που ρυθμιζεται ? εχω κανει δοκιμες με ανοιχτο κλειστο τα παντα ολα...το κανει και σε μενα και στο αλλο Pc η και στα 2 μερικες φορες..
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στο web interface του μtorrent το εχει στο: prefences (γραναζι) > bandwidth > number of connections (jesus, εχει ορια 200 συνολικα και 50 ανα torrent!) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2012 από jim_p
LuNaTiC Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Φρόντισε το upload σου στο utorrent να είναι χαμηλό... από κει και πέρα λογικά δε πρέπει να έχεις πρόβλημα. Επίσης λόγο των torrent και των πολλών συνδέσεων στο router σου καμιά φορά μπουκώνει...δοκίμασε με ένα restart του royter αν φτιάχνει το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα