Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το ράδιο βρίσκεται στο πλακάκι που λέει 'Μουσική + βίντεο'. Μπαίνεις και το βλέπεις αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα μιλησω για το κινητο, αλλα για κατι που γραφτηκε (κακως) και δημιουργει εντυπωσεις... η απόφαση της Nokia να παρατήσει το Symbian ποτε εγινε αυτο και δεν το καταλαβα? το update σε anna και σε belle ειναι το αποτελεσμα του οτι το παρατησε?.... καλο ειναι αυτα που γραφουμε να τα προσεχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια με το radio εχει βρει κανενας ακρη; Δεν υποτιθεται οτι εχει fm tuner? το ραδιοφωνο ειναι στην εφαρμογη Music & Videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα μιλησω για το κινητο, αλλα για κατι που γραφτηκε (κακως) και δημιουργει εντυπωσεις... ποτε εγινε αυτο και δεν το καταλαβα? το update σε anna και σε belle ειναι το αποτελεσμα του οτι το παρατησε?.... καλο ειναι αυτα που γραφουμε να τα προσεχουμε. ....για τα μελλοντικά της κορυφαία smartphone. Τα anna/belle και το αναμενομενο carla updates ηταν ηδη προγραμματισμενα πριν την αποφαση να πανε σε wp7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ωχ συγγνώμη παίδες για την κουλή ερώτηση για το radio. 2 μέρες το έχω στα χέρια μου και ακόμα το ψάχνω.. Ευχαριστώ !! :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 πολύ ευκολία -> πολλή ευκολία -> μεγάλη ευκολία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ξερουμε πως αλλαζει το pin της sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut zero Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/howto/wp7/basics/use-a-pin-to-lock-my-sim-card.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Thnx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει no comment είναι το επόμενο μου κινητο. Απλα τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 2 πραγματακια ακομα τωρα που το μαθαινω και γω, μιας και το πηρα σημερα...υπαρχει app που να κλεινει τις εφαρμογες? επισης συνδεση με το pc χωρις το zune παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 2 πραγματακια ακομα τωρα που το μαθαινω και γω, μιας και το πηρα σημερα...υπαρχει app που να κλεινει τις εφαρμογες? επισης συνδεση με το pc χωρις το zune παιζει? Δε χρειάζεσαι app που κλείνει τις εφαρμογές, άρα δεν υπάρχει κιόλας. Τρώνε σχεδόν 0 πόρους. Δεν υπάρχει δηλαδή επίπτωση στην απόδοση. Βέβαια καλό θα ήταν να βλέπαμε στο απόμενο update τη δυνατότητα να κλείνεις ένα παράθυρο με swipe προς τα επάνω, αλλά θα δείξει. Για τις δουλειές που κάνει το zune, είναι και η καλύτερη επιλογή αυτή. Θες να κάνεις κάτι που δε γίνεται με το zune; Αν απλά δεν σου αρέσει η αναγκαστική χρήση του zune δυστυχώς πρέπει να συμβιβαστείς. Προσωπικά επειδή το βρήκα πολύ πιο εύχρηστο για τις δουλειές που θέλω απο το itunes δεν έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σημερα που το φορτισα πληρως, μου βγαζει στην ¨οικονομια μπαταρίας" υπολειπομενο χρονο 1 μερα και 30 λεπτα. Εσας ποσο βγαζει, και ποσες μερες σας κραταει με φυσιολογικη χρήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σημερα που το φορτισα πληρως, μου βγαζει στην ¨οικονομια μπαταρίας" υπολειπομενο χρονο 1 μερα και 30 λεπτα. Εσας ποσο βγαζει, και ποσες μερες σας κραταει με φυσιολογικη χρήση? Εμένα παρότι το φορτίζω συχνά, ανα διαστήματα δηλαδή χωρίς να κοιτάω πόσο έχει πάει, μπορώ να υπολογίσω πως μπορώ να το φτάσω 2 μέρες, με σχετική ευκολία. Με βαριά χρήση κλείνει μια μέρα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τη μπαταρία, δεν υπάρχουν drains. Μια και κάτι δηλαδή με την δική μου μέσγ χρήση, με gps ανοιχτό, μερικά live tiles μπροστά, και αρκετό, μπόλικο μπόλικο internet. Edit: Τώρα που το κοίταξα, με 50% μου γράφει 16 ώρες, άρα με full κοντά στις 32 ώρες. Όσο υπολόγιζα περίπου δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας και παλι....καθε μερα και απο μια νεα απορια... Θελω να αποθηκευσω αρχεια, εκτος των εικονων,τραγουδιων και βιντεο, πχ pdf,docs...μπορω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα