Hal9000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις της περσινής χρονιάς για το χώρο της τεχνολογίας ήταν χωρίς αμφιβολία η απόφαση της Nokia να παρατήσει το Symbian και να εμπιστευτεί της Microsoft και την πλατφόρμα των Windows Phone, για τα μελλοντικά της κορυφαία smartphone.Η σχετική ανακοίνωση σχεδόν ένα χρόνο πριν, δημιούργησε αρκετές αντιδράσεις αφού η Nokia επέλεξε μια νέα πλατφόρμα που αν και ομολογουμένως εντυπωσιακή, εντούτοις δεν είχε δημιουργήσει μέχρι τότε αίσθηση στην αγορά στην οποία κυριαρχεί μέχρι σήμερα το iPhone και το Android.Στις 26 Οκτωβρίου του 2011, 8 μήνες μετά την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Φινλανδικής εταιρείας Stephen Elop, έδωσε τέλος στις φήμες παρουσιάζοντας το Lumia 800 χαρακτηρίζοντας το ως «το πρώτο αληθινό Windows Phone». Ισχύει άραγε ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός και τι φέρνει η κάθε πλευρά σ’ αυτή την συνεργασία http://www.youtube.com/watch?v=dArMfXSJqOk Site: Αναλυτική Παρουσίαση Nokia Lumia 800 Δες το Nokia Lumia 800 στο GoGadget
kosmasgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Φοβερή η Nokia. Το κινητό έχει τρομερό κράτημα και ποιότητα κατασκευής.
speedman_26 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία παρουσίαση. Το Κινητο είναι πολυ όμορφο αλλα πιστεύω ότι το λειτουργικό θέλει ακόμα χρόνο για να ωριμάσει.
karetsos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 πέρα από τις δυνατότητες του κινητού (για τις οποίες δεν είμαι ειδικός για να μιλήσω), η εμφάνισή του και το στυλ του είναι απλά φοβερά!
Still_Shady Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Lumia 900. Δεν εχω δει πιο ομορφο (εξωτερικα - εσωτερικα) smartphone. Oσο για τα windows ειναι απαιχτα!! Ξερει κανεις, οταν βγουν τα windows 8 phones αν θα γινει update για τα 7.5;
bahamut zero Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 παρα πολυ καλο. το εχω εδω και 2 εβδομαδες! cyan φυσικα
parasaser Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 παρα πολυ καλο. το εχω εδω και 2 εβδομαδες! cyan φυσικα φιλαρακο σου εχει ερθει update απο την νοκια? εγω ειμαι με το 11451 και δεν λεει να ερθει το update ενω ξερω ατομα που το εχουν παρει.
lazlo1992 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ωραίο το κινητό! το είχα δει στον γερμανό και το δούλεψα λιγακι! φοβερό απλα! Και το βίντεο που τραβάει φαίνεται αρκετά καλύτερο απο του iphone!
Hal9000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 φιλαρακο σου εχει ερθει update απο την νοκια? εγω ειμαι με το 11451 και δεν λεει να ερθει το update ενω ξερω ατομα που το εχουν παρει. Δες αυτό http://www.xda-developers.com/windows_phone/firmware-update-for-nokia-lumia-800-rolling-out-fixes-battery-performance/ Περιλαμβάνει αυτό το Link που είναι μια σελίδα η οποία σου εξηγεί τον τρόπο να επιβάλλεις εσύ την αναβάθμιση στο κινητό σου.
Aragorn Elessar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εχει βγει ενα port για Android στα Nokia με Windows mobile. Δεν ξερω τι παιζει όμως, καθως δεν εχω Nokia. Το ειχα διαβασει προσφατα.
TechManiac Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως η τελευταία έκδοση αναβάθμισης είναι η 8107.11501, εμένα την είχε by default.
yayawoot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια με το radio εχει βρει κανενας ακρη; Δεν υποτιθεται οτι εχει fm tuner?
privateer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια με το radio εχει βρει κανενας ακρη; Δεν υποτιθεται οτι εχει fm tuner? Όλα τα wp7 κινητά εχουν radio. Τι ακριβως προβλημα έχεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μπράβο παιδιά πολύ καλή παρουσίαση. Το απόκτησα και γω το εν λόγω κινητό και είναι πολύ πολύ καλό. Είχα πριν το HTC Trophy οπότε ήμουν εξοικιωμένος με το λειτουργικό και ήταν ο λόγος ( το λειτουργικό) που πήρα και το Lumia 800. Μου ανοίξατε τα μάτια όσον αφορά το Nokia Drive! Είναι μεγάλη βοήθεια, αρκεί να έχει όμως δεδομένα στο πρόγραμμά σου . Επίσης το θέμα που αναφέρετε με τη διάρκεια της μπαταρίας, δεν υπάρχει πλέον. Το σύνδεσα με το Zune και αμέσως μου έκανε αναβάθμιση της Νοκια η οποία ήταν διαθέσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα