staurosss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μου το αναγνωριζει κ ειμαι λιγο ασχετος εαν μπορει καποιος να μου δωσει τις εντολες να το ψαξω απο το τερματικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Συνδεσε τη πανω, ανοιξε ενα τερματικο, δωσε την εντολη >lsusb και ποσταρε οτι σου βγαλει (σαν κειμενο, ΟΧΙ εικονα!). Καποια στιγμη πρεπει να γραφτει ενας θεμα για το τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις, γιατι συνεχεια τα ιδια λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staurosss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub Bus 001 Device 004: ID 1737:0079 Linksys WUSB600N v2 Dual-Band Wireless-N Network Adapter [Ralink RT3572] Bus 003 Device 002: ID 058f:9254 Alcor Micro Corp. Hub Bus 003 Device 003: ID 192f:0416 Avago Technologies, Pte. Bus 003 Device 004: ID 0461:0010 Primax Electronics, Ltd Bus 003 Device 005: ID 03f0:0c17 Hewlett-Packard LaserJet 1010 Συνδεσε τη πανω, ανοιξε ενα τερματικο, δωσε την εντολη >lsusb και ποσταρε οτι σου βγαλει (σαν κειμενο, ΟΧΙ εικονα!). Καποια στιγμη πρεπει να γραφτει ενας θεμα για το τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις, γιατι συνεχεια τα ιδια λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνα με τα οσα λεει το lsusb, η καρτα σου παιζει με τον rt2800usb που ερχεται προεγκατεστημενος. Λογικα θα ειναι φορτωμενος... Για να δεις αν ειναι φορτωμενος, δινεις ενα >lsmod | grep rt2800 και καπου εκει μεσα θα φαινεται και αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staurosss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνα με τα οσα λεει το lsusb, η καρτα σου παιζει με τον rt2800usb που ερχεται προεγκατεστημενος. Λογικα θα ειναι φορτωμενος... Για να δεις αν ειναι φορτωμενος, δινεις ενα >lsmod | grep rt2800 και καπου εκει μεσα θα φαινεται και αυτος. Μπορεις να μου πεις τον τροπο πιο συγκεκριμενα ειμαι εντελως ασχετος! Τι να κανω για να φαινεται γιατι το λαπ τοπ που εχω δεν εχει ασυρματη καρτα κ το εβαλα για αυτο το λογο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 @jim_p Που φαίνεται ότι παίζει με τον rt2800?? Εγώ βλέπω rt3572... :S Αν είναι το rt3572, εδώ, στους drivers για linux, το έχει.. (Το τρίτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staurosss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εκει θελει email καπου να κατεβασω με καποιο πιο ευκολο τροπο κ να μου δωσετε κ τις εντολες να το κανω απο το τερματικο γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) @jim_p Που φαίνεται ότι παίζει με τον rt2800?? Εγώ βλέπω rt3572... :S Αν είναι το rt3572, εδώ, στους drivers για linux, το έχει.. (Το τρίτο) Εδω http://wiki.debian.org/rt2800usb#Supported_Devices Το λινκ στη σελιδα της ralink ειναι για να χτισεις απο την αρχη τον rt2870sta, ο οποιος εχει θεωρειται πλεον deprecated. @staurosss Ανοιξε ενα τερματικο, δωσε οτι σου βγαλει η εντολη >sudo ifconfig Στα αριστερα, που δειχνει τα interfaces (lo, eth0) κλπ θα πρεπει να σου λεει και wlan0. Τελος, υποθετω οτι εχεις την τελευταια εκδοση της διανομης που λες, πχ mint 12, ubuntu 11.10 κλπ. Νεοτερη εκδοση = νεοτερος πυρηνας = νεοτερος driver. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2012 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staurosss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εδω http://wiki.debian.org/rt2800usb#Supported_Devices'>http://wiki.debian.org/rt2800usb#Supported_Devices Το λινκ στη σελιδα της ralink ειναι για να χτισεις απο την αρχη τον rt2870sta, ο οποιος εχει υεωρειται πλεον deprecated. @staurosss Ανοιξε ενα τερματικο, δωσε οτι σου βγαλει η εντολη >sudo ifconfig Στα αριστερα, που δειχνει τα interfaces (lo, eth0) κλπ θα πρεπει να σου λεει και wlan0. Τελος, υποθετω οτι εχεις την τελευταια εκδοση της διανομης που λες, πχ mint 12, ubuntu 11.10 κλπ. Νεοτερη εκδοση = νεοτερος πυρηνας = νεοτερος driver. Ναι εχω Linux mint 12 Εδω http://wiki.debian.org/rt2800usb#Supported_Devices Το λινκ στη σελιδα της ralink ειναι για να χτισεις απο την αρχη τον rt2870sta, ο οποιος εχει υεωρειται πλεον deprecated. @staurosss Ανοιξε ενα τερματικο, δωσε οτι σου βγαλει η εντολη >sudo ifconfig Στα αριστερα, που δειχνει τα interfaces (lo, eth0) κλπ θα πρεπει να σου λεει και wlan0. Τελος, υποθετω οτι εχεις την τελευταια εκδοση της διανομης που λες, πχ mint 12, ubuntu 11.10 κλπ. Νεοτερη εκδοση = νεοτερος πυρηνας = νεοτερος driver. δεν λεει wlan0 μονο lo,eth0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει μια περιπτωση, που ειναι και η πιο πιθανη εφοσον εκιε σου λεει μονο lo και eth0, ο driver να ειναι τοσο παλιος οσο χρειαζεται για να μην αναγνωριζει την καρτα σου. Αυτο λυνεται με δυο τροπους. Ειτε βρισκεις ενα δισκακι διανομης με νεοτερη εκδοση του πυρηνα, αρα και του driver. Το mint 12 εχει τον 3.0, το opensuse 12.1 εχει τον 3.1 και το ubuntu 12.04 θα εχει τον 3.2 σε 2 μηνες που θα βγει. Ειτε βρισκεις καποιο repo που να σου παρεχει τον 3.2 και τον κανεις εγκατασταση. Εγω θα διαλεγα την αλλη επιλογη παντως. Γενικα, ασυρματα και διανομη με οσο γινεται πιο νεο πυρηνα ειναι must. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εκει θελει email καπου να κατεβασω με καποιο πιο ευκολο τροπο κ να μου δωσετε κ τις εντολες να το κανω απο το τερματικο γινεται? Για να το κατεβάσεις στο όνομα γράφεις μια βλακεία π.χ. asdfasdf και για το e-mail γράφεις επίσης μια άλλη βλακεία αλλά σε μορφή e-mail π.χ. [email protected] Δοκίμασέ το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staurosss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Για να το κατεβάσεις στο όνομα γράφεις μια βλακεία π.χ. asdfasdf και για το e-mail γράφεις επίσης μια άλλη βλακεία αλλά σε μορφή e-mail π.χ. [email protected] Δοκίμασέ το! Ευχαριστω φιλε ! Ωραια το κατεβασα, μπορεις να μου πεις τον τροπο πως κανω εγκατασταση τωρα, γιατι οπως καταλαβαινεις ειμαι εντελως ασχετος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα