8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Διάβασε ρε συ όλο το θέμα! Το έιχα διαβάσει όλο αλλά δεν είχε πει τι κάρτα έχει, το έιπε την ώρα που έκανα ποστ εγώ. @gatouliss Το ασασ δεν το πιασα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Φώναξε κάποιον γνωστό σου που ξέρει και ζήτα του να σου κάνει καθαρή εγκατάσταση των τελευταίων drivers της κάρτας γραφικών. Αν και στην περίπτωσή σου μια αποχή από τα παιχνίδια θα έκανε καλό πιστεύω.
gatouliss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 το ασασ καταλαθος το εγραψα ευχαριστω παιδια καλλη συνεχια να ροτισω κατι αν εχω πρωβλιμα με τι cpu πως θα το καταλαυω. η τι ηθελες να πεις
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Γράψε ελληνικά γιατί πονάνε τα μάτια μας. Μετά θα πάρεις απαντήσεις.
Tlyko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Γράψε ελληνικά γιατί πονάνε τα μάτια μας. Μετά θα πάρεις απαντήσεις. Με τα σχόλιά σου στο συγκεκριμένο topic πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!!! :lol: +10000 στον ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ!!!!!!!(Τα greeklish έχουν καταστρέψει τη νεολαία... ) Τώρα για το πρόβλημα του "γατούλη" θα πω ότι είναι γνωστό στην ΑΤΙ το θέμα με το RIFT(κάποιο πρόβλημα με τα textures, αν κατάλαβα καλά...). Νομίζω ότι έχει ήδη βγάλει Drivers που το διορθώνουν . Το έπαιζε ένας φίλος και ξέρω το πρόβλημα από καιρό... Κοινώς : κατέβασε καινούριους drivers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα